Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elanor_Hope

23 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ideje, hogy mások mocskos történetei után ismét egy sajátot osszak meg Veletek.Jó ideje már, hogy erotikus történeteket írok de még soha nem írtam arról, hogy hogyan is kezdődött ez a fajta a hobbi az életemben.Gondoltátok volna, hogy egy szopólyuk volt az, amiről először erotikus történetet…..
A szexfüggőség semmiben sem különbözik a többi ismert függőségtől, legyen az a drog, az alkohol vagy a szerencsejáték! Minden, ami örömöt válthat ki az emberből, függőséget okozhat..De abban a pillanatban, hogy az öröm véget ért, kezdődik az egész vágyakozás elölről.Ha elfogy az üveg bor, jöhet a…..
Késő délután volt, amikor a lesötétített ablakú terepjáró megkezdte útját Colorado egyik eldugott erdejében. Az autó hatalmasat rázkódott, amikor a söför letért az aszfaltos útról majd a fákkal sűrűn övezett erdei ösvény felé  vezette a hatalmas monstrumot.-Jack óvatosan!- kiáltott fel a hátsó…..
Évek óta éltünk együtt. Nem is vettem észre mennyi idő telt el. Mindig hittem boldogok vagyunk és minden rendben. Így utólag nem is tudom, hogy csak ezt akartam hinni? Vagy tényleg így volt. Amikor a napi szex kimaradt, mindig találtam mentséget. Biztos fáradtak vagyunk. A heti hajtás a munkában, a…..
Keresem az utam mintha egy sötét labirintusban bolyonganék a fényt hajszolva. Úgy érezem mintha minden, amit eddig az érzésekről tanultam, semmivé vált volna. Nem tudom kezelni és megoldani a bennem dúló érzelmek egyre nagyobb viharát! Olyan vagyok, mint egy szárnyak nélküli madár, akinek zuhanás…..
Mind hárman tisztában voltunk vele, hogy az előző menet így hármasban úgymond „bemelegítő” lesz, mint a koncerteken az előzenekar. Egymás mellett térdeltünk  Reginával az ágy szélén, arcunkat Erik spermája díszítette. Alig pár perc telt el azóta, hogy egymáshoz  simulva vártuk, hogy a jól…..
- Elég jól sikerült ez a kis közös bemelegítő zuhanyzás! Mosolyodott el Regina, félreérthetetlenül a puncim felé tekintve. Láttam rajta, hogy kihasználja a maradék pillanatot, hogy elraktározza a testem képét, mintegy trófeát kiszögezve az emlékei közé.Olyan vonzó volt, ahogy pirospozsgás arccal,…..
Pontosan egy hónap telt el azóta, hogy Erikkel együtt kiéltük a vágyainkat Reginán, a csinos prostin. Azon az estén szexuális értelemben nekem nagy szerepem nem volt, de ezt én akartam így. A legfontosabb az volt, hogy a partnerem férfiassága és hiúsága kapja meg a magáét, nekem a látvány és a tudat…..
A szerelem olyan, mint a tőzsde. Vannak olyan évek, amikor minden szempontból nyerésre állsz, szárnyalnak az érzelmek és velük együtt a szenvedély. Ilyenkor vagy a legboldogabb, tökéletesnek látsz mindent, tiéd a világ. Eszedbe sem jut, hogy valaha megcsald vagy elhagyd más miatt. Minden helyzetben…..
Először is mindig elmondom, hogy ha valamit nagyon akarunk, az még kevés...ha egy kicsit szerencsénk van, az már alakul...ÉS ha van egy vállalkozó kedvű HÖLGY, aki elolvasta a tegnapi blogot, és kedvet is kapott hozzá...szóval ez a szupermázli állapota...Komolyan azt hittem, hogy…..
Elanor_Hope 2014.08.23 10:31:33
@tomekka@index.hu:
Ezzel teljes mértékben egyetértek! Sokan elfelejtik, hogy egy életük van, így ha elnyomják amit akarnak a " mit fognak mások szólni" gondolat miatt, valóban örökre ott marad cserébe, a " mi lett volna HA"..szóval vágjon bele mindenki azokba a dolgokba, ami ellen sokat küzdött..))
Az írásaim itt olvashatóak ha tényleg kíváncsi vagy rá:
mocskosvagyak.hu/tortenetek/
Bár sorozat, de a kalandozás Lorin völgyében-Vak szenvedély részt különösen ajánlom..:) ( Minden történetet én írtam amúgy) kíváncsi vagyok a véleményedre)
Persze hogy érdemes, de vajon te tudod-e, hogy kell?Ha tudod, ha nem, nézz bele ebbe a videóba, hátha tanulsz valami újat.A MILF-nek nevezett lotyó gúvadt szemekkel élvezi.A kamera előtti szemmeresztgetés Rubint Réka óta igen divatos dolog, ám itt másról lehet szó...
Sürgős orvosi beavatkozásra volt szüksége a 16 éves Andrea Vladnak, miután orális szexre edzett egy fogkefével, és véletlenül lenyelte a gyakorlótárgyat. A kelet-romániai Falticeniben élő lány először azt hazudta az orvosoknak, hogy elcsúszott, és akkor kapta be a húsz…..
Pina.huAz ember lánya rákattint aztán csak csudálkozik :-) de viccen kívül: ez az oldal több szempontból is hasznos. Leginkább az amatőr fotósorozatoknál ragadtam le. Vajon miért érzik szükségét a nők annak, hogy kidobják a placcra a rejtett kincsüket, hiszen itt aztán kapnak…..
Nincs is annál jobb, mikor kedvesünk megtisztel figyelmével (és nyelvével) odalent. Mikor arra kér, csak kényelmesen dőlj hátra és élvezd, amit csinál. Mikor a nyelvével hevesen lefetyel, majd kis szünetet tartva mélyen benyal a puncimba. Minden nő mást szeret az orális szexben is.…..
Hosszú évek óta tudom, hogy a kapcsolatom elindult a leejtőn. Éveken át küzdöttem és hazudtam magamnak, hogy minden rendbe jön, megjavul. Számtalan próbálkozás után, mára már biztosan tudom: feladtam. A párom szerint minden rendben van. Alig múlt harminc éves mégis” rendben” lévőnek találja, ha…..
Az elmúlt hetekben nem volt lehetőségem írni. Ezúton is szeretném megköszönni a rengeteg érdeklődő levelet, amit kaptam. Minden rendben van, most már igyekszem ismét frissíteni a blogomat. Van miről mesélnem:-)Az elmúlt hetek lázas munkával teltek. Egy rendkívül fontos rendezvényt szerveztem, ami…..
Olyan jó néha kirohanni a világból. Egy héten keresztül a világ egy eldugott kis csücskében voltam. Semmi más dolgom nem volt, mint olvasni és pihenni. Nagyon kimerültem, szükségem volt a feltöltődésre az év végi hajrára erőt gyűjteni. Végre arra is időm volt, hogy vásároljak néhány új rucit…..
Ma reggel, amikor kinéztem az ablakon tudomásul vettem, hogy az ősznek hamarosan vége. A kedvenc évszakom az elmúlás ugyan, de a reményt is jelképezi. Imádom, amikor a falevelek ezernyi színben pompázva festik át a világot.Szeretek gyönyörködni ilyenkor a tájban, még akkor is, ha honvágyam támad.…..
Az élet a legjobb forgatókönyvíró. Lehet, közhelynek tűnik, de valóban így van! Az elmúlt héten eléggé beteg voltam.Amikor az ember közel 40 fokos lázas, azt hihetnénk, igazából a túlélésre koncentrál. Ilyenkor nem gondol a szexre, nem üzemelnek a hormonok, csak a pihenés utáni vágy működik. Eddig…..
Az elmúlt napokban sajnos egy betegség döntött le a lábamról, nem valaki más..Emiatt nincs erőm és lehetőségem írni! A blog nem szűnik meg, nem is marad parlagon..Hamarosan jön a folytatás!:-) Addig is, itt egy kis videós ízelítő arról, hogy mire is jó egy tárgyalóterem....
Tudtam, hogy a csapatépítőnk után megváltoznak az irodában az erőviszonyok. Arra viszont nem számítottam, hogy javamra válik mindez. Az elmúlt héten bővelkedtem perverz és extrém helyzetekben ismét! Annak ellenére, hogy most az éves üzleti terv összeállítása miatt szinte alig van időm bármire is,…..
A következő videó, annak ellenére, hogy nagyon rövid, nagyon jól megjeleníti a milyen a medencében sexelni. Aki még nem csinálta, mindenképpen próbálja ki:-)..
Azt gondolhattam volna, hogy az elmúlt órákban annyi élvezet és izgalom ért, hogy nem leszek vevő újabb kalandokra. Tudom magamról, hogy nem ilyen vagyok. Mondjuk, úgy a nap bármely pillanatában akárhányszor készen állok átadni magam az élvezetnek.  Nem éreztem azt, hogy kínos helyzetbe kerültem.…..
Tudtam, hogy Endi előbb utóbb megtalál, de erre az antréra én sem számítottam. Még fel sem eszméltem a lebukásom okozta rémültségemen, amikor már farkasszemet néztem a törölközője alatt dudorodó szerszámával. Hihetetlenül perverz és izgalmas volt a só szoba közepén letolt bugyival és melltartóban…..
Miután” végeztem” Endivel a víz alatt, próbáltam visszatérni a buli folyamába. Továbbra is a medencében maradtunk, beszélgetve és iszogatva a kollégákkal mintha semmi sem történt volna percekkel ezelőtt. Csak én láthattam, hogy Endi kielégült boldog cinkos mosollyal tekint rám. Láttam a szemében azt…..