Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marlow

31 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Felemásra sikerült múltkor a szlovák bajnokságra kreált tippsorom, úgyhogy most eggyel nyugatabbra megyek, és a csehekkel próbálkozom.Zlin (12.) - Chemopetrol Litvinov (10.): sima hazai mondhatnánk, ha ránézünk a vendégtabellára, és látjuk a Litvinov egyetlen árva győzelmét. Ám…..
Miután beszereztem mindenkinek a karácsonyi ajándékot, most már nyugodtan eljátszhatom az összes megmaradt pénzemet egy, a labdás sportágak szempontjából reménytelen hétfői napon.Fogadásra fel, hiszen már csak kevesebb, mint három óra van hátra a férfi műlesikló…..
Spades úrral ellentétben nekem szebb lett a hétvégém, igaz én nem éltem olyan halálos kombókkal, mint ő: nekem erre a hétvégére a mézeskalács + tej maradt. Lehet hogy ez is a titka a múlt hetihez képest jobb mérlegemnek. SzombatA Derby ahogy kell kapott egy gólt még az első…..
Szenzációsan sikerült a mai nap: Helixpomatia remek körét lemásolva 6/5-tel hoztam le a férfi műlesiklást, ráadásul nem is gyíkfing oddszokkal. Most hokira váltok, remélem hasonló sikerrel.Ha a japán kamikaze, Kentaro Minagawa valahogy leevickél a második futamban, akkor akár a…..
Ne fogadj, bakker! Bemutatkozás 2007.12.11 11:56:00
Üdv mindenkinek! Előre is elnézést, ha a stílusom nem emelkedik babitsi magasságokba, ahogy nehány tippser kollegának itt a blogon, de hát nem is ezért vagyunk itt... Pénzt csinálni, rengeteget, ez a cél. És hogy miből lesz pénz? Részemről többnyire NFL, Foci, és Tenisz. Lássuk…..
Ne fogadj, bakker! Nem adom fel 2007.12.13 01:40:00
Mivel fociban a mai nap folyamán kis túlzással csak Omán, Bahrein és Kuvait körömrágós bajnokságaiból lehet szemezgetni, újra megpróbálkozom a biatlonnal, amibe egyszer már csúnyán belebuktam...No de hát mi lenne az emberrel, ha mindent feladna az első rossz élmény után? (Akkor…..
Bosszantó, hogy mindig hiányzik valami egy igazán ütős nyereményhez, de ne elégedetlenkedjünk: hétfőn pozitívban lenni igen nagy teljesítmény.Persze, hogy a Freiburgnak éppen tegnap kellett elvesztenie hazai veretlenségét: simán kikaptak a Mönchengladbachtól 3-1-re. Egy bizonyos…..
Spades kollegát tisztelettel felmentem szokásos hétfői szenvedése alól - mazochista módon most én próbálok meg öt jó tippet összekaparni a semmiből.Az ember egy december közepi hétfőn már egy török másodosztályú meccsnek is úgy örül, mint majom a farkának, szóval:…..
Marlow 2007.12.10 11:51:38
Egy hete totálisan elszálltam ezen a napon, de nem adom fel: egy kis UEFA-kupa és női kézilabda vébé a mai program - utóbbi Elbasket hatására kicsit visszafogottabban, mint múltkor.Nem mondom, a második számú európai kupasorozat meccsei sem jobban tippelhetőek, mint a Bajnokok…..
Újra bebizonyosodott, hogy a magyar kosárlabda bajnokság sajnos nem NBA... Mind a hét meccsen az esélyesebb nyert a hétvégén - én viszont négy helyen is az esélytelenre és a nagyobb várható nyereményre fogadtam.A legközelebb a Nyíregyháza járt a bravúrhoz a Falco ellen, a két…..
Újra teljes forduló következik a magyar kosárlabda bajnokságban: meglepetéseket és magas nyereményeket szimatolok - bukjanak az éllovasok!A mai nap a spórolásé volt: nem mondom, nehéz volt megállni, hogy újra megpróbáljak a világ legzseniálisabb biatlonszakértője lenni, de…..
Remekül sikerült a tegnap este, hiszen 6000 forintra 8500-at fizetett vissza a drága fogadási robotember. Lesz mit eljátszani legközelebb.Négy focitippből három stimmelt, közte a legfontosabb: a Tottenham döntetlene Brüsszelben. Juande Ramosnak így megmaradt az esélye arra, hogy…..
Javaslom, hallgassunk most ElBasket kollegára: felejtsük el a focit mára, helyette fogadjunk biztosra a női kézilabda világbajnokságon!A csoportmeccsek első körének utolsó találkozóit rendezik meg Franciaországban. Ez még általában a bemelegítés fázisa, hiszen számos olyan…..
Továbbra is tartom 75 %-os formámat (4/3 a vasárnapi meccseken), ráadásul még a szombatról maradt MAFC tipp is bejött, szóval jó vagyok, na.Egyetlen elszállt jóslatom Firenzéből származik, ahol Jimenez és Cruz két gólja gyorsan elfelejtette velem a döntetlenről szőtt…..
A sikeres szombat után persze nem lehet megállni vasárnap. Három óvatos plusz egy jól fizető tipp - csak hogy ne veszítsük el kapásból az egész tegnapi nyereményt.A Werder tegnapi győzelmével rég nem látott helyzet állt elő a Bundesligában: nem a Bayern vezeti a tabellát. Ma…..
Remélem most már végre elfelejthetem a hét közepi krízist: 8/6 os teljesítményemmel lekopíroztam Spades csütörtöki 75 %-át, csak épp kétszeres tételben.Kollegáim ezen a szombaton inkább nem kockáztatták pénzüket és szakmai hitelüket, gondolták nekem úgyis…..
Elbasket kolléga rutinosan kivár egy kört, hogy erőt gyűjthessen, úgyhogy szállítok én néhány kosártippet - persze nem kontárkodok a tengerentúlon, inkább maradok az itthoni NBA-nél...Négy ugyan nem túl sokat fizető, de legalább biztosnak tűnő mérkőzést szemeltem ki a honi…..
Visszatérvén a téli sokkból újra a focira figyelek. Szuperrangadók itt is, ott is, az ember csak kapkodja a fejét, és könnyelműen nyitogatja a pénztárcáját.A Werder hétközben tartalékcsapatával is legyőzte a Real Madridot, és most sem vár kis feladat a hazaiakra: az újra…..
Te jó ég, már előre reszketek mi lesz, ha spades megtudja, hogy a biatlonos tippjeim mennyire totálisan elszálltak. Még két nap kukorica, az tuti...A BL-tippek még hagyján, Liverpool és Celtic ha nehezen is, de bejött - hozzátéve, hogy rohadt nagy mákjuk volt a skótoknak (és velük…..
A szállingózó hó és a csípős hideg meghozta a kedvemet arra, hogy elszakadván a labdától kicsit belekukkantsak a téli sportok világába. Kezdődik a biatlonszezon - a fogadóirodáknál is.Az európai sportcsatornának köszönhetően Magyarországon is lehetőség nyílik a…..
Ne fogadj, bakker! Cool Pool 2007.11.28 10:27:00
Fókuszáljunk ma este is a BL-re, minden csoportból kiszemeltem a könnyebben megtippelhető meccset - jobban mondva a kevésbé nehezen megjósolhatót...Nincs minden rendben mostanában a Liverpool háza táján: Benítez mester az amerikai tulajokkal akasztotta össze nemlétező bajszát,…..
Hát igen, zártam már jobb kört is, de hát a BL már csak ilyen: a két jó tippnek is örülni kell. Jó lenne ez a közhely, de nem nyugtat meg - kicsit ideges vagyok a tegnap este miatt. A Barca sajnos nem csak a világoskék szerelése miatt tündökölt tegnap Lyonban: a franciák még…..
Jelentem Spades kollega, kiszabadultam a gonosz karmai közül, és bosszút esküszöm: öt hibátlan tippel jelentkezem a BL keddi játéknapjára.Nem akarom az összes Barca rajongót száműzni az oldalról, úgyhogy kihangsúlyoznám: csak az E csoport pillanatnyi állása miatt gondolom azt,…..
Ne fogadj, bakker! Vasi tortúra 2007.11.23 11:45:00
Egy szárnyaló Falco és egy megtört Körmend játszik idegenben ma este, az eredmény azonban mindkét esetben ugyanaz lesz - vasi vereség.Ha már Elbasket kollega nyomatja az NBA-t ezerrel, akkor pislantsunk rá a színvonalban "kicsit" elmaradó, de izgalmasságban majdhogynem…..
Sajnos a Hammarby nem tudta hozni azt, amit vártam: a Montpellier végül simán, 34-28-ra nyert Svédországban. Ellenben már-már látnoki magasságokba emelkedtem azáltal, hogy megéreztem: a román Constanta nemhogy partiban nem lesz a német Kiellel, hanem pontosan és elkerülhetetlenül…..