Regisztráció Blogot indítok
Adatok
póli

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány év mopedezés és simsonozás után megérett bennem a gondolat, hogy kellene valami nagyobb motor, amivel utast is lehet szállítani, és a várost is kényelmesebben el lehet hagyni. Ehhez először meg kellett szereznem az A kategóriás jogosítványt, aminek a tanulságait egy…..
póli 2015.04.10 20:37:57
Ferrarik, Bentley-k, Lotusok, Porschék, régi és új M-es BMW-k és változatos V8-as izomautók mellett egy szokatlan, alaktalan motorkerékpár is feltűnt az Atlanta elővárosában megrendezett Caffeine and Octane névre keresztelt amerikai Parkoló Parádén. Az előbb említett…..
A farpofáim is összerándultak, mikor az oszlopot láttam egyenesen a kamera felé közeledni. És felszisszentem, hogy na basszameg, ezért kéne figyelni. Nem vagyok én marha okos, meg tévedhetetlen sem. És ellentétben a sok, igazán okos megmondóemberrel én sem vagyok száz százalékig…..
A héten több alkalommal (Zách Dani cikke, rádióbeszélgetése; egy RSVPTC) foglalkoztunk a Totalcaron a hazai autólopással. Rablótrükkökről, megelőzési tanácsokról volt szó; többek közt arról, hogy hol parkoljunk egy lakótelepen, vagy arról, hogy mennyit segít a biztonsági…..
Na kérem, így kell ezt csinálni. Indiában is vannak, akik ha messzire utaznak, nem ülnek végig a nyeregben, mert az fárasztó. A motort felpakolják, ők meg csak ülnek a kényelmes buszban, aztán a célnál lemálházzák a motort a csomagok közül, felpattannak a gépre, és már el is…..
póli 2014.07.16 19:51:59
A Ken Block által népszerűvé tett gymkhana-videók világszerte milliókat ültetnek le a monitor elé. Ez persze nem véletlen: jól kitalált, szépen kivitelezett trükkök, látványos felvételek. De képzeljük csak el ugyanezt mondjuk krosszmotorral. Hiába az ügyes vágó, itt nincs…..
Két dolog tűnik biztosnak: az egyik, hogy a bundesliga-frizurás csóka egy pöcs. Először az utcán akar elesni és egy autóval kilapíttatni magát, aztán sikerül eldobni a gépet, úgy, ahogy kevesen tudják. A másik, hogy a Harley elég jó erőben van, úgy húzza a sok méteres…..
póli 2014.03.03 20:06:16
Végre ismét rájött valaki, hogy az Uralból nem csak choppert lehet készíteni. Az amerikai Icon után most az ukrán Dozer Garage gurított egy nagyot, de tőlük már láttunk hasonlót: ugye, emlékeznék meg a Dnepr customukra? Az orosz bokszer úgy lett teljesen különböző az eredeti…..
Egy kínai tűzoltó egy egyedileg épített szolgálati Loncin LX250 motorkerékpáron a pekingi Tiananmen téren, a Kínai Népi Politikai Tanácskozó Testület ülésének helyet adó Nagy Népi Csarnok körül 2013. március 4-én. (MTI/EPA/Diego Azubel)..
Ki mondta, hogy a gyerekek lökődős biciklijei csak modernek és divatosak lehetnek? A holland Dunecraft pont azokra gondol, akik maguk is veteránoznak, és szeretnék, hogy utódjaik is hasonlóan szép szerkezeteken száguldozzanak az udvaron meg a járdán. A húszas és harmincas évek…..