Regisztráció Blogot indítok
Adatok
somorjaizsi

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Itt vagy forróság van, vagy zuhog az eső.” – ezekkel a szavakkal fogadtak minket. Nekünk most a forróság jutott, rettentő meleg volt. Elnézést kértek, hogy sokat kell gyalogolnunk, de ez a szabály. Mondtuk, ez teljesen rendben van, sportolunk mi eleget, menni fog, és különben is – ezért jöttünk.…..
somorjaizsi 2018.09.08 22:22:33
Erős mondat következik, de sajnos igaz: Őcsény település lakossága szégyent hozott saját falujára.   Történt pedig, hogy egy jó szívvel megáldott helyi panziós lehetőséget teremtett volna néhány menekült családnak, főleg nőknek és gyerekeknek, hogy megszálljanak nála és kicsit kipihenhessék…..
Egy csendes dunántúli kisvárosban, Bicskén él családjával Brigi – ha ezt egyáltalán lehet életnek nevezni. Több segítő szándékú ismerős, barát kifejezett kérésére mutatjuk be állapotát, ami mostanra döbbenetesen leromlott. Brigi mikrokefáliában (valószínűleg terhesség alatt elkapott vírus okozta…..
somorjaizsi 2016.09.07 16:20:33
Ha az ember épp csak most tanul olvasni, olyan mesére van szüksége, ami egyszerű, könnyen érthető, mókás, játszva tanít… Itt is megvannak a jól bevált klasszikusok!..
Idén 25 éves a Quimby. Emiatt aztán sűrű évük lesz, például megjelenik egy új nagylemez is, illetve egy hatrészes élő stúdió sessiont is kiadnak. Ebből a Tükrök olcsón és a Heaven Goes To Hell után a harmadik debütál most itt a Lángolón Méznyaló címmel, ami talán a legőrültebb a friss szerzemények…..
somorjaizsi 2016.06.21 18:41:38
A Saul fia Röhrig filmje is. A haszid hagyomány felől nézve a film rejtve maradt jelentéseit is megláthatjuk. A nagyapámat megölték Auschwitzban. Állítólag már a vonaton meghalt. A Pester Lloyd, a legnagyobb akkori (német nyelvű) napilap felelős szerkesztője volt. Az ikertestvére viszont párizsi…..
Fapál Orsolya vagyok. Anya és feleség. Az elmúlt öt évben nem szólaltam meg, de most elég volt! Hogy miért éppen most? A kérdés jogos. Eddig hittem, bíztam, meg voltam róla győződve, hogy férjem ártatlansága megerősítést nyer a bíróságon. A Törvényszék majd helyre…..
Nem mai történet. De elmesélem, mert míg a sírba nem tesznek, kísérteni fog. Kísértsen mindenkit tehát. Egy nap felhívott a legnagyobb lányom énektanárja, hogy feltétlenül beszélnünk kell, találkozzuk valahol Találkoztunk. Lányom énektanárja Magyarország harmadik legjobb…..
A DP egyik szép hagyománya (így alakult), hogy minden évben megemlékezik a skandináv italpiac egyik szezonális (karácsonyi) különlegességéről, a Blossa Glögg-ről. Mégpedig azért, mert a hazainál erősebb és fűszeresebb forraltborból minden évben egy-egy limitált szériában…..
Váradi András Bátor volt és tisztességes, hitt az igazság erejében Talán legenda lesz Váradi Andrásból, az Alcsútdoboz Göböl-pusztai juhászból. „A kisjuhász” – ahogyan sokan máig hívják helyben, ahol kisgyerek kora óta dolgozott. Most elütötte egy autó.…..
Ahogy arról már a Radikális szociális munkás blog is hírt adott, az Arany János utcai metrómegállónál befalazták a telefonfülkéket, feltételezhetően abból a célból, hogy ott ne tudjanak hajléktalan emberek tartózkodni. Az ilyen és ehhez hasonló, egyre szaporodó akciókkal nemcsak az utcán élni…..
Kényszerbagoly Gyere te, nímand 2013.09.01 03:42:50
A Papp László Sportarénában tartott budapesti "István, a király" előadás bebizonyította, hogy  Vidnyánszky túl korán remélte 10 perc előadásrápillantás után lajbizsebbe dugni az Alföldi rendezte rockoperát. Bár a kirobbanó tehetségű Stohl Andrásból a fővárosi…..
somorjaizsi 2013.09.03 17:19:32
@José Luis Torrente Galván: Hajrá Balázs Péter!
somorjaizsi 2013.09.03 17:19:43
@Namir: Az ízlés nem lehet vita tárgya és nem lehet diktátum, mert az színes és befogadó szerint változó. Ez nemcsak az ön véleményére vonatkozik.
somorjaizsi 2013.09.03 17:20:03
@ostvan2: Ebben az országban nem kell szaktudás és nem kellenek tehetségek. Sunyi szolgák kellenek. Hogy miért baj az üres jobboldali színház? Mert a kultúra nem lehet pártos, azért mert mi pénzeljük, azért mert senkit sem érdekel, hogy mi folyik ott... kultúra is leigázva és kipipálva.
Három iskolába jelentkeztünk, míg egy negyedikbe végül felvették. Három éve lett volna még hátra az igazgatónőnek a mandátumából, de nyáron hirtelen nyugdíjba küldték (a helyére van külsős pályázó is…). Három nappal a tanévkezdés előtt ezt olvastuk a suli honlapján:…..
Aki maga nem tanár, vagy nincs a közvetlen közelében tanár, fogalma sincs, mi mindent rejtenek a munkaköri kötelességek. Csak azt látják, megtart 22 órát egy héten, szabad egész nyáron, lógatja a lábát havi száz nettóért. Aki még nem tanár, de felmerült a lehetősége, hogy…..
Az van, kedves Feleim, hogy most lett elegem a regisztráció körüli hercehurcából. A bitnélküli idiótákon röhögés már fáraszt, bár tagadhatatlanul van valami kellem és báj abban, ahogy az indexvideó stábjának Kontur Pál három szó alatt kétszer keveredik önellentmondásba, de…..
A fideszes Varga István például úgy fogalmazott, a Büntető törvénykönyv nem mindenható, a rossz házasságokon belüli bűncselekményeket külön tényállással nem akadályozhatjuk meg, talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább…..
somorjaizsi 2012.09.12 10:24:41
@látjátok feleim szümtükkel: Problémám, hogy a tüntetéseken igen kevés a fiatal. Egyébként talán nem jelent semmit: HAJRÁ!
somorjaizsi 2012.09.12 10:26:29
@neoteny: Na azt megnézném, egy fizetésből szerencsés esetben egy fő eltartható... talán kezdjünk olaj után kutatni!
somorjaizsi 2012.09.12 10:28:38
@Ianas: Naponta egészítik ki hagymázos agyrémeikkel. Mernek nagyokat álmodni.