Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Feeder-mester98

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március eleje van, holnap nőnap, de  idén még nem sikerült halat fognom. Reggel keskeny napsugarak verődnek be a redőny apró résein, de a hőmérseklet még "negatív" értéket mutat. Igazából tanulást terveztem a mai napra,  de amikor délben már 10 fok felett volt a hőmérséklet,…..
Március eleje van, holnap nőnap, de  idén még nem sikerült halat fognom. Reggel keskeny napsugarak verődnek be a redőny apró résein, de a hőmérseklet még "negatív" értéket mutat. Igazából tanulást terveztem a mai napra,  de amikor délben már 10 fok felett volt a hőmérséklet,…..
Idestova már két éve, hogy elindítottam blogomat... Sajnos szeptember óta a két kezemen megtudnám számolni, hogy hányszor vallattam a vizet, az iskola miatt nagyon kevés időm van... Sebaj, az idei évet meglehetősen fogósnak értékelem .. Megannyi pontyot, keszeget, kárászt…..
Már régóta vonzott a 'magyar tenger' mind a fürdés mind a horgászat szempontjából azonban az utóbbira eddig csak egyszer volt lehetőségem még pár évvel ezelőtt. Akkor igen sok halat sikerült fognom, bár tudom,  azóta sok minden változott és épp erre voltam kíváncsi... Egy…..
Április közepe van már, igazi, remek tavaszi idő mely néha kissé változó és esőben gazdag, de ez kell ahhoz, hogy a természet "beinduljon", a fák kirügyezzenek és a virágok kinyíljanak... Tegnap még hűvös volt, néhol talaj menti faggyal, ma pedig fordult a kocka és gyönyörű,…..
A remek februári időt kihasználva, a vasárnapi mise után, spontán ötletként támadt ez a mai peca.. Nem kerítettem neki túl nagy feneket, hiszen a napokban már voltam lent, de csak "üres élményekkel" tértem haza... Megérkezés után kitöltöttem az engedélyt, és gyorsan…..
Tavaly december végén már tűkön ültem, és vártam az újévet hiszen eldöntöttem, hogy 2013-ban elindítom a horgászblogomat. Az újév azonban nem úgy indult ahogy szerettem volna, mert a március végéig kitartó tél nagyon megnehezítette a dolgomat... Áprilistól azonban jobbra…..
Az iskolából hazafelé jövet elterveztem, hogy leugrok egy kicsit balinozni a Molnár-szigetre. Ebéd után összekészítettem a felszerelésemet, és lebicikliztem a közeli Kis ágra. A partra érve nem teketóriáztam sokat, azonnal elővettem  spiccbotomat melyet apró kenyérbéllel…..
Feeder-mester98 2013.09.29 08:14:23
@asp01: Köszönöm szépen ! Jólesik a biztatás :)
Édesapám barátja, István szabadnapját kihasználva horgászni hívott el, mégpedig egy kis tavi pontyozásra. Ajánlatára gondolkozás nélkül igen mondtam, és még aznap  délután összeraktam a felszerelésemet illetve bepakoltam holnapra. Reggel 5 órakor autóba szállva indultuk…..
Amióta tart a nyári szünet, azóta szinte folyamatosan horgászom, tapasztalatokat gyűjtök, és jó helyeket keresek a Ráckevei-Soroksári Duna-ágon.A mai nap sem tettem ezt másként, kora reggel, 6 óra körül biciklire ültem és letekertem egy olyan helyre ami már többször is…..
Ezt a szép vasárnapi délelőttöt úgy gondoltam nem tölthetem mással, mint horgászattal. Reggel korán érkeztem a Molnár-szigetre, ahol már a legtöbb horgászhely betelt.  Kipakolás közben a vizet kémleltem, melyen folyamatos halmozgás volt. Nagyon szeretek korán kijönni, mert…..
Gondoltam, e szép szombati napon ellátogatok a Duna-Tisza-csatornára , egy kis feeder pecára. Reggel 8-ra érkeztem a vízhez, kipakoltam, és az előző horgászatról maradt csalikat, etetőanyagot használtam fel ..                              …..
Március elején, sikeres horgászvizsga után kiváltottam engedélyemet. Azt gondoltam akkor, hogy már itt a tavasz és mehetek is pecázni, pedig nem. Az időjárás előrejelzést  folyamatosan követtem, hogy mikor mondanak végre már tartósabban jó időt.  Most, hogy beléptünk az…..
Sziasztok ! Jávorszki Péter vagyok, 16 éves budapesti horgász. 2005 óta horgászom, de a feederbotos horgászmódszert még csak néhány éve űzöm.. Kedvenc, közeli horgászvizem a Ráckevei Soroksári- Duna-ág. Bányatavakon ritkán szoktam horgászni , mert az izgalmas folyóvízi…..