Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Infamous

0 bejegyzést írt és 297 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Egyesült Államok egyik legbiztosabb és legkeményebb börtönének írja le a CBS dokumentumfilmje azt a fegyintézetet, ahol a leghírhedtebb mexikói drogbáró tölti napjait valószínűleg élete végéig. Joaquin „El Chapo” Guzmánt július 17-én ítélték életfogytiglanra plusz 30 év börtönre. Az Egyesült…..
Infamous 2019.07.29 19:46:07
@Kelly és a szexi dög:
Azért kapják, mert 10 személyes zárkákban nyomorognak, egy légtérben szarnak és alszanak stb stb.
1897. A Fehér-hágó, más néven a Halott lovak ösvénye (Dead Horse Trail) alaszkai Klondike aranyláz idején, a hóolvadás után. A különlegesen nehéz terepet a lovak sem bírták, és tucatjával hullottak el..
Infamous 2019.07.09 11:48:29
@gigabursch:
:D :D
A folyamatos megosztás és agygyilkolás annyira eredményes, hogy jól működő, emberi kapcsolatok mérgesednek el, és mennek tönkre. Valakiknek biztosan jó így, de a többség alaposan meg fogja szenvedi, minden értelemben.  Hol volt, hol nem volt... Bár így kezdődhetne ez a poszt, és akkor egyértelmű…..
Az atomerőművek meglehetősen ritkán robbannak fel - nyugtat meg minket az atomenergetikai szakember. Néha azért mégis megtörténik - vágjuk rá mi. Megtörtént Cseljabinszkban, Csernobilban, Fukusimában, és van még tucatnyi hely a világon, ahol bármikor történhet atomkatasztrófa. A…..
Infamous 2019.04.22 06:46:00
A hét közéleti eseménye volt egy vita. Egyetemisták eresztettek össze két politikust, Novák Katalint a Fideszből és Bangóné Borbély Ildikót az MSZP-ből. Mindegyik tudósításból a családokkal foglalkozó államtitkár győzelmét olvastam ki. A Népszava például, amelynek legalábbis elvileg az ellenzéki…..
Infamous 2019.03.31 19:46:50
Infamous 2019.03.31 21:14:50
@Zöldi László: nem sértegetésnek szántam, tényleg jó nő sztem. Még az sem zavar, hogy tökhülye.
  A XX. századi magyar történelem során Bogár János és névazonos fia az állami ítélet-végrehajtások emblematikus szereplői voltak. Történelmi turbulencia ide vagy oda, a két Bogár évtizedeken és rendszereken keresztül hajtotta végre az állam által kiszabott halálos ítéleteket. Akasztottak…..
Infamous 2019.03.29 03:52:27
V. Naszályi Márta Air Race? 2019.02.17 09:23:52
 Megkérdeztem a budapestieket, mit gondolnak a Red Bull Air Race-ről...
Infamous 2019.02.18 12:07:01
@Fiona Schultz: mióta a 48% a 2/3. Magyar matek.
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Tisza közelében, Mezőcsáttól délre van egy takaros kis falucska, Négyes. Nem hallott még róla az olvasó? Nincs vele egyedül. Hogy miért érdemel külön posztot? Mert a 4 buszvárója közül az egyik egészen elképesztő, de a másik 3 se rossz. Érdemes egy gyors…..
Megint a wikipedián bolyongtam, ott akadtam bele egy érdekes fotóba. Egy MX rakéta (emlékszünk még ezekre? gyerekkorunkban ezek voltak a fő fenyegetések ránk nézve, már hogy a híradóban beszélő bácsik szerint) nyolc, egymástól függetlenül célra vezethető robbanófejének becsapódását fényképezték…..
Infamous 2019.02.03 13:16:50
@balfaszokkal sáncoló: most akkor fossunk?
1900. Svéd postás téli öltözete az északi vidékekre..
Infamous 2019.01.29 01:33:46
@bioLarzen: “Olyan helyre kényszerítették őket, ahol nem saját akaratukból mentek, nem hagyhatták el a tábort - vagyis, teljesen indokolatlanul fogva tartották őket - úgy, hogy végig tudták, hogy nincs valós indokuk erre. Lehet, hogy ez nálad nem meríti ki az embertelenséget, nálam igen.”

A katonaság akkor embertelenség volt pl.
Tart a hírhedt mexikói drogbáró, Joaquin El Chapo Guzmán pere New Yorkban. Egykori testőre árult el részleteket a 2016-ban elfogott bűnöző kegyetlenkedéseiről...
Infamous 2019.01.28 14:37:41
@lac1: te isis tag vagy, vagy miféle szélsőséges gyilkos szar?
Infamous 2019.01.28 14:39:59
@Populista tekintélyelvű autokrata diktátor: az anyádat kellett volna és akkor te nem lennél. :)
Nem is olyan régen még a távolsági vonatok elengedhetetlen tartozéka volt az étkezőkocsi is, ahol kényelmesen, asztalnál, étlapról válogatva kérhettünk főtt ételeket és italokat. Manapság viszont egyre ritkábban láthatunk ilyet a vonatokba sorolva. A MÁV Nosztalgia egyik étkezőkocsija (kép…..
Infamous 2019.01.10 23:00:50
@UtazóTódi:
“A Breitspurbahn-t (kisvasutat) nem értem, hogy gondolhatta bárki is akár egy pillanatig komolyan. Vagy csak a vezér álma volt és mások nem mertek nevetni? Pedig látnia kellett volna a bajszosnak(gecinek), hogy a repülők milyen gyorsan fejlődnek.”

Ez kemény.
O1G - amit persze sokan, régóta sejtettek, csak talán azt em, hogy hamarosan jelszó válik belőle. Azt, hogy valóban e jelben fog-e győzni az ellenzék, természetesen még nem tudjuk. De hogy a szlogen és a logo terjed a világ körül, azt tapasztaljuk. Miközben Orbán a királyi várba költözik pár…..
Így a karácsonyi ünnepek időszakában segíthet bennünket a téli hangulat kialakításában -- főleg, ha maga az időjárás nem kényeztet el bennünket e tekintetben --  ha havas - jeges, téli filmeket nézünk, melyek közül az elmúlt 10 év filmes "termését" nézve öt is kiemelhető. Ezek közt akad western,…..
Egyszer már próbáltam megfejteni a Puzsér-rejtélyt. Most újra nekirugaszkodom, hátha ezúttal sikerül. Az Egyenes beszéd című ATV-műsornak van egy blokkja, amikor a műsorvezető és még két újságíró faggat egy közéleti személyiséget. Tegnap este például Puzsér Róbertet. A tizennyolc percnyi…..
Nehéz a formatervezők élete - hogy a praktikusságot, a funkcionalitást és az egyediséget is egy kompakt eszközbe tudják beletölteni. Sokszor ez nem is igazán sikerül, és a tökéletes teremtmény helyett inkább torzszülött jön létre. Ilyenekből válogattunk 10-et...
Infamous 2018.10.27 00:35:07
Ismét kimozdulok a komfortzónámból, és picit elmerülök a kereskedelmi TV-k mocskában, mert amit példának okáért az idei X-faktor képvisel, azt már csak a mocsokkal tudom azonosítani. 2010 óta van szerencsém követni a műsort, és így tökéletesen láthattam hogy hogyan lett egy hozzáértő zsűriből, az…..
Infamous 2018.10.24 17:46:54
Bradley Cooper megérett az Oscarra, Lady Gaga szétszaggatja a filmvásznat a hangjával, a zenétől leteszi a néző a haját. Pedig én musicalfüggő vagyok, teljesen hidegen hagy a popzene, a rockzene pedig pláne, ehhez képest már az első percben elvesztem az akkordok között, és magával ragadott a…..
Infamous 2018.10.07 21:38:25
@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta:
Gaga simán jó nő, sztem kevered a torzszülött gecitartály minaj-zsal.
Pangea Marker Wadden projekt 2018.09.23 20:00:00
2020-ban a Marken Wadden projekttel lezárul Hollandia történetének egy hosszú szakasza, amelynek során közel hétezer négyzetkilométer földet foglaltak vissza a tengerektől és tavaktól. Az évszázadokon keresztül ívelő vállalkozás a XIII. században még kudarcosnak tűnt, de a XX. században új…..
Csúnyán elbukott a fideszes jelölt is a nyóckerben. Csak ezt senki sem hangoztatja. ..
Kevés pejoratívabb jelző létezik az egyslágeres csodánál: mintha valamiféle szégyellnivaló lenne abban, ha az adott pop/rock előadó mindösszesen csak egy dalával ért el globális sikert és alapozta meg minden bizonnyal egy életre saját anyagi helyzetét. Pedig zenekarok tízezrei adnák oda kollektív…..
Infamous 2018.05.19 23:07:23
Betöltötte a 18-at Uj Péter valaha készült legcsodálatosabb írása, "A nagy WAP-blöff", ami mai szemmel visszanézve őrületes tévedés, pedig van benne igazság bőven. Az évforduló örömére elvisszük a cikket egy nosztalgikus körre. Hiszen már szabad...
Értem én, hogy nem kellene csodálkozni, meg hónapok óta ez van, meg mit várok a TV2-től. Ez mind megvan és sajnos le is gyalulta az agyamat. Mert most őszintén, írjuk tele az indexet vagy a c:c-t azzal, hogy a lakájmédia valamelyik nyúlványa megint szándékosan, aljas, előre megfontolt szándékból…..
Infamous 2018.04.05 07:10:22
@LMP Leszópjuk a Migránsokat Párt: biztosan sokat jársz európai nagyvárosokban. :)
Bár valószínűbb, hogy egy zsákfalu végéből ugatsz te agymosott büdös gyökér.