Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Infamous

0 bejegyzést írt és 290 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
          Orbán egyik vezető tanácsadója, Hegedűs Zsuzsanna, pár éve azt találta hazudni, hogy ő a világ egyik vezető konfliktuskutatója. Soha életében nem publikált semmit konfliktuskutatásról. Ő nem asszonyság. Karikó Katalin az asszonyság (akinek valószínűleg csak azért bocsátják meg női…..
Infamous 2021.01.05 23:34:30
Eddig két típusú emberrel találkoztam: azokkal, akik imádták a tőzsdét és mindig fektettek bele valamennyi pénzt, és azokkal, akik ördögtől való dolognak tartották ezt. Ezek a személyek egy tulajdonságukban, motivációjukban biztosan eltérnek: hogy mennyire tartanak a kudarctól, vagyis milyen…..
Bizonyos kor felett az online társkeresés (mellesleg bármilyen társkeresés) már nem olyan egyszerű dolog: eleve az életkor feltüntetése 40 felett riasztóan hat a fiatalokra és kevesebb is azoknak a hölgyeknek a száma, akik egyáltalán szóba jöhetnek a középkorú férfiak számára.  Ma, naplóm legelső…..
Infamous 2020.11.24 18:42:46
@Puerto Prince: ezzel a stílussal tarolnál a társkeresőn és ezt a lehető legkomolyabban mondom.
„Számos férfit láttam bátran meghalni, és nekem elhihetik, hogy Ruth Ellis volt olyan bátor, mint ők.” Albert Pierrepoint Muriel levelet kap 1977 augusztusa. Mrs. Muriel Jakubait tekintete a polcon lévő képre tévedt. A fakó fekete-fehér kép egy örökké fiatalnak maradt női arcot ábrázolt. Muriel…..
Körülbelül egy hete megjelent egy videó a Yotube-on, amiben egy fiatal lány rendkívül bicskanyitogató módon osztja az észt, megcélozva az egyetmistákat, meg azokat a fiatalokat, akik még nem találták meg mi az, ami boldoggá teszi őket. Hozzám nem az eredeti videó jutott el először, hanem az egyik,…..
Hollandiában járva (pláne odaköltözve) az egyik rendkívül szembetűnő dolog az a függönyök használatának mellőzése, esetleg teljes hiánya. Magyarként ezt nem egyszerű feldolgozni (én legalábbis elképzelhetetlennek tartom, hogy függöny nélkül éljek), így aztán kifejezetten érdekesnek tartom, mi lehet…..
Amikor tavaly ilyenkor megtekintettem a Stalingradot, nem jutottam szóhoz, az oroszok milyen elképesztő erőforrásokat voltak képesek elpocsékolni egy ilyen hulladék film kedvéért. Akkor azt írtam, remélem, nem csinálnak ebből rendszert, de a frissen letölthető Battle for Sevastopol…..
Infamous 2020.04.01 14:13:10
@danialves: ha nem vagy pszihopata akkor biztosan azért pontoztad le filmet, mert nem vagy fogékony bizonyos dolgokra. Mondjuk nem érted mitõl szebb a Mona Lisa, mint egy Tereskova rajz vagy miért jobb a Bûn és bûnhôdés, mint egy Hahota.
Kritizálj olyant, amihez értesz. Fast n furius t v ilyesmit. Terminátort.
Én sem nézem meg a Diótörôt, hogy aztán fikázzam, h ez szar balett. Jó az, én nem bírom befogadni.
Gondolom a klasszikus zenét sem érted, mert nem hallod, mint ahogy ezt a filmet is megnézted de nem láttad.
Infamous 2020.04.01 19:45:40
@danialves: ja, nem vagyok filmbuzi vagy ilyesmi, hogy filmeket védjek vagy akármi. Hagyd el, tényleg.
Viszont szerencsére kibújt belôled a nyelvtannáci, úgyhogy meg Is ragadnám az alkalmat és megkérnélek arra, hogy nézz utána a magyar helyesírásban elôforduló paradoxonoknak (nyilván elôszôr a paradox jelentésére keress rá) és megérted, miért pszihopata, pszihológus vagy éppen teknika és miért elfogadott a gyakorlati alkalmazásuk.
Nagyra értékelném ha ezt megtennéd a kedvemért, nem leszel tôle kevesebb és énsem érezném azt, hogy fölöslegesen koptatom a számat.
Az Egyesült Államok egyik legbiztosabb és legkeményebb börtönének írja le a CBS dokumentumfilmje azt a fegyintézetet, ahol a leghírhedtebb mexikói drogbáró tölti napjait valószínűleg élete végéig. Joaquin „El Chapo” Guzmánt július 17-én ítélték életfogytiglanra plusz 30 év börtönre. Az Egyesült…..
Infamous 2019.07.29 19:46:07
@Kelly és a szexi dög:
Azért kapják, mert 10 személyes zárkákban nyomorognak, egy légtérben szarnak és alszanak stb stb.
1897. A Fehér-hágó, más néven a Halott lovak ösvénye (Dead Horse Trail) alaszkai Klondike aranyláz idején, a hóolvadás után. A különlegesen nehéz terepet a lovak sem bírták, és tucatjával hullottak el..
Infamous 2019.07.09 11:48:29
@gigabursch:
:D :D
A folyamatos megosztás és agygyilkolás annyira eredményes, hogy jól működő, emberi kapcsolatok mérgesednek el, és mennek tönkre. Valakiknek biztosan jó így, de a többség alaposan meg fogja szenvedi, minden értelemben.  Hol volt, hol nem volt... Bár így kezdődhetne ez a poszt, és akkor egyértelmű…..
Az atomerőművek meglehetősen ritkán robbannak fel - nyugtat meg minket az atomenergetikai szakember. Néha azért mégis megtörténik - vágjuk rá mi. Megtörtént Cseljabinszkban, Csernobilban, Fukusimában, és van még tucatnyi hely a világon, ahol bármikor történhet atomkatasztrófa. A…..
Infamous 2019.04.22 06:46:00
A hét közéleti eseménye volt egy vita. Egyetemisták eresztettek össze két politikust, Novák Katalint a Fideszből és Bangóné Borbély Ildikót az MSZP-ből. Mindegyik tudósításból a családokkal foglalkozó államtitkár győzelmét olvastam ki. A Népszava például, amelynek legalábbis elvileg az ellenzéki…..
Infamous 2019.03.31 19:46:50
Infamous 2019.03.31 21:14:50
@Zöldi László: nem sértegetésnek szántam, tényleg jó nő sztem. Még az sem zavar, hogy tökhülye.
  A XX. századi magyar történelem során Bogár János és névazonos fia az állami ítélet-végrehajtások emblematikus szereplői voltak. Történelmi turbulencia ide vagy oda, a két Bogár évtizedeken és rendszereken keresztül hajtotta végre az állam által kiszabott halálos ítéleteket. Akasztottak…..
Infamous 2019.03.29 03:52:27
V. Naszályi Márta Air Race? 2019.02.17 09:23:52
 Megkérdeztem a budapestieket, mit gondolnak a Red Bull Air Race-ről...
Infamous 2019.02.18 12:07:01
@Fiona Schultz: mióta a 48% a 2/3. Magyar matek.
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Tisza közelében, Mezőcsáttól délre van egy takaros kis falucska, Négyes. Nem hallott még róla az olvasó? Nincs vele egyedül. Hogy miért érdemel külön posztot? Mert a 4 buszvárója közül az egyik egészen elképesztő, de a másik 3 se rossz. Érdemes egy gyors…..
Megint a wikipedián bolyongtam, ott akadtam bele egy érdekes fotóba. Egy MX rakéta (emlékszünk még ezekre? gyerekkorunkban ezek voltak a fő fenyegetések ránk nézve, már hogy a híradóban beszélő bácsik szerint) nyolc, egymástól függetlenül célra vezethető robbanófejének becsapódását fényképezték…..
Infamous 2019.02.03 13:16:50
@balfaszokkal sáncoló: most akkor fossunk?
1900. Svéd postás téli öltözete az északi vidékekre..
Infamous 2019.01.29 01:33:46
@bioLarzen: “Olyan helyre kényszerítették őket, ahol nem saját akaratukból mentek, nem hagyhatták el a tábort - vagyis, teljesen indokolatlanul fogva tartották őket - úgy, hogy végig tudták, hogy nincs valós indokuk erre. Lehet, hogy ez nálad nem meríti ki az embertelenséget, nálam igen.”

A katonaság akkor embertelenség volt pl.
Tart a hírhedt mexikói drogbáró, Joaquin El Chapo Guzmán pere New Yorkban. Egykori testőre árult el részleteket a 2016-ban elfogott bűnöző kegyetlenkedéseiről...
Infamous 2019.01.28 14:37:41
@lac1: te isis tag vagy, vagy miféle szélsőséges gyilkos szar?
Infamous 2019.01.28 14:39:59
@Populista tekintélyelvű autokrata diktátor: az anyádat kellett volna és akkor te nem lennél. :)
Nem is olyan régen még a távolsági vonatok elengedhetetlen tartozéka volt az étkezőkocsi is, ahol kényelmesen, asztalnál, étlapról válogatva kérhettünk főtt ételeket és italokat. Manapság viszont egyre ritkábban láthatunk ilyet a vonatokba sorolva. A MÁV Nosztalgia egyik étkezőkocsija (kép…..
Infamous 2019.01.10 23:00:50
@UtazóTódi:
“A Breitspurbahn-t (kisvasutat) nem értem, hogy gondolhatta bárki is akár egy pillanatig komolyan. Vagy csak a vezér álma volt és mások nem mertek nevetni? Pedig látnia kellett volna a bajszosnak(gecinek), hogy a repülők milyen gyorsan fejlődnek.”

Ez kemény.
O1G - amit persze sokan, régóta sejtettek, csak talán azt em, hogy hamarosan jelszó válik belőle. Azt, hogy valóban e jelben fog-e győzni az ellenzék, természetesen még nem tudjuk. De hogy a szlogen és a logo terjed a világ körül, azt tapasztaljuk. Miközben Orbán a királyi várba költözik pár…..
Így a karácsonyi ünnepek időszakában segíthet bennünket a téli hangulat kialakításában -- főleg, ha maga az időjárás nem kényeztet el bennünket e tekintetben --  ha havas - jeges, téli filmeket nézünk, melyek közül az elmúlt 10 év filmes "termését" nézve öt is kiemelhető. Ezek közt akad western,…..
Egyszer már próbáltam megfejteni a Puzsér-rejtélyt. Most újra nekirugaszkodom, hátha ezúttal sikerül. Az Egyenes beszéd című ATV-műsornak van egy blokkja, amikor a műsorvezető és még két újságíró faggat egy közéleti személyiséget. Tegnap este például Puzsér Róbertet. A tizennyolc percnyi…..
Nehéz a formatervezők élete - hogy a praktikusságot, a funkcionalitást és az egyediséget is egy kompakt eszközbe tudják beletölteni. Sokszor ez nem is igazán sikerül, és a tökéletes teremtmény helyett inkább torzszülött jön létre. Ilyenekből válogattunk 10-et...
Infamous 2018.10.27 00:35:07
Ismét kimozdulok a komfortzónámból, és picit elmerülök a kereskedelmi TV-k mocskában, mert amit példának okáért az idei X-faktor képvisel, azt már csak a mocsokkal tudom azonosítani. 2010 óta van szerencsém követni a műsort, és így tökéletesen láthattam hogy hogyan lett egy hozzáértő zsűriből, az…..
Infamous 2018.10.24 17:46:54