Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fatsula

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Szabadka és Újvidék között fekvő Topolya melletti, egyik kivezető úton az alábbi táblát helyezték ki: A cirill betűkkel kiírt, és a szerb trikolor színeiben pompázó felirat a következő: "Eladom a házam, mert a magyar fasiszták nyomására kivándorlok" Az autóút…..
fatsula 2012.12.12 10:23:54
150 ezer eurót a szerb szövetségnek. A Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) ma végleg úgy döntött, csak százötvenezer euró ellenében engedi meg, hogy Nataša Dušev-Janić szerb színekben folytassa. Október 31-ig kaptak haladékot a szerbek az összeg átutalására. A pénzt…..
fatsula 2012.10.25 11:41:14
@Pesti Nyekenyóka: Jesszus!!!Hogy lenne már Janic Natasa határon túli magyar???Jaj, de jót nevettem!!!
fatsula 2012.10.25 11:48:15
@Transylvanianmixedgrill: Ezzel meg pláne miért kell foglalkozni??? A pénz az övé. És ő dolgozott meg érte. Senkinek semmi köze hozzá, hogy mire költi vagy nem költi, és hogy mennyit tett belőle félre. Pláne nem köteles elszámolni a pénzzel, ami amúgy is az övé. Ha nem tetszik, hogy ennyi pénzt kapott, annak kéne a panaszt benyújtani, aki ekkora összeget ítélt meg neki. Nem értem, hogy miért kell ennyire irigynek lenni???
Egyik olvasónk kérdezte: Nem igazán szoktam kommentelni, de időről időre olvasgatom a Serbia blogot, mert érdekel a téma (magyarországi magyar vagyok). Nem akarom nagyon rabolni az idődet, de van egy téma, ami piszkál engem mostanában, és nem nagyon tudok kinél rákérdezni,…..