Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marimama

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szia, Anyu! Sokáig gondolkodtam azon, hogy írjak-e egyáltalán neked bármit is az érzéseimről, hiszen te részedről tavaly nyáron több oldalas rágalmazáson és gyűlölettel teli mondatokon keresztül megtetted. Bármennyire is próbálod ezt tagadni, de azok az érzések, amiket irányomba éreztél akkor,…..
Marimama 2018.11.16 18:20:45
@Paxton: Egyetértek Önnel a levél megfogalmazását illetően. A megbocsátásról nekem más a véleményem. A Lány helyesen tette, hogy megbocsátott az anyának, csak azért, hogy ne kelljen tovább hordoznia a terhét, és hosszas vívódás/keresés után képes legyen megérteni mi motiválhatta az anyát a szeretetlen cselekedetekre.

Az anyának majd az Úr előtt kell elszámolnia tetteivel, és vagy kap, vagy nem kap bűn- bocsánatot.
Nincs pozitív összefüggés világméretekben a vallásosság mértéke és az erkölcsösség között. Számos afrikai és ázsiai országban a lakosság közel 100%-a vallásosnak mondja magát (feltételezhetően gyakorolja a vallását) - azonban ezek kivétel nélkül elmaradott, szegény országok. A legkevésbé vallásosak…..
A helyi kézműves cukrászdából is szoktunk süteményt venni, mert hiába a házi az igazi (sütiből, kolbászból és pálinkából is), de nem vagyok olyan jó édességben, hogy pl. egy mousse-ba vagy egy  macaronba bele merjek fogni. Az egyik kedvencem a karamellás szelet, biztos, hogy ha cukrászdás sütit…..
Mikor, ha nem ilyenkor: fűtésszezonban van a legalkalmasabb ideje hamulúgot készíteni. Előállítása igazán nem komplikált, és több előnnyel is bír:- gyakorlatilag költségmentes az előállítása, mert csak "hulladékból" készül;- mosásra, takarításra, zsíroldásra is alkalmas;- természetes anyag, a…..
Lelkes drukkerként egy éve arról írtam, hagyjuk már legalább a foci EB idejére a politikát, az acsarkodást a faszba, élvezzük ki azt, hogy van egy sikeres csapat, ki tudja, meddig tehetjük. (Ma már látjuk)  Most meg itt ez a kurva vizes VB, sok magyar esélyessel és azt se tudom, ki mikor és hogyan.…..
Fura szerzemények a levéltetvek. Érdekes és csodálatra méltó lények, kár, hogy sokféle haszonnövényen lakmároznak, s ennél is nagyobb baj, hogy e parányok veszedelmes, a növények szerveire, életére törő vírusokat is terjesztenek. Ha terjedésüket megakadályozni nem is lehet,…..
        A fehér bútoroknak mindig volt egy szűk rajongó rétege, de az elmúlt években végre hozzánk is elérkezett ez a trend,és idén tovább növekszik a népszerűségük. A fehér berendezésnek valószínűleg az olcsó, fehér bútorlap miatt nem volt presztízse. Tény, hogy bizonyos fajtákról egyszerűen…..
Meglehetősen ritkán hallunk manapság Európában szent emberekről. Olyanokról, akiket egy ország politikai részrehajlás nélkül tisztel, és tart csodálatra méltónak. A mesébe illő történetek, amelyekben a hajléktalanok visszaadják a gyémántgyűrűt, vagy a megtalált sok ezer…..
Marimama 2013.10.07 21:23:38
@Lajosforras: valóban igaza van. Jobb lenne talán a világ, ha úgy gondolkodnánk, mint az öreg koldus.Aki nem a kocsmába vitte az adományokat. Természetesen nem koldulásból kellene a pénzt összeszedni értelmes célokra, hanem adományokból.Még ha az templomok építésére szolgál is.Emlékezem még kisdiákként (nagyon régen volt)templomépítésre gyűjtöttünk pént, nem nagy összegeket. De a megkeresett emberek szívesen adakoztak, nem nagy összegeket, mert háboru után senkinek sem volt, de apró forintok is hozzá segítettek a megépülő templom költségeihez.

Marimama
A nyaralás nem nyaralás fényképek nélkül. És hála a digitális forradalomnak már nem számolgatjuk a kockákat, hogy mennyi van még, és mennyi nagyon sokba fog kerülni majd előhívatni, és mi lesz, ha nem lesz jó. Így aztán természetes, hogy a gyerek is fényképez. Néha igencsak…..
                                  Aszódon jártunk, felugrottunk Katóékhoz, és nagyon finom pecsenyével kínáltak meg. Hogy csináltátok ezt a finomat? – kérdeztem, de olyan egyszerű…..