Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szívószemü Márta és szívószáju Melissa pasija

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint minden rendes ivarérett férfinak, nekem is egészséges érdeklődésem van a foci iránt. Ebbe a dologba tökéletesen beleilleszkedik az, hogy évek óta nem láttam a magyar válogatott meccseit. Úgy egyáltalán olyan focimeccset ahol magyar csapat volt érdekelt. Az eredményeket és a…..
Az Országgyűlés elfogadta Vas Imre módosító indítványait, amik ismét alapjaiban írják át az itthoni  kampányszabályokat, és amiket nem tudunk eléget dicsérni. A jövő heti zárószavazásig lehet ugyan még változtatni, de a fő irányok aligha módosulnak már. Az egyik…..
Szívószemü Márta és szívószáju Melissa pasija 2012.11.13 16:15:52
@Vén Csataló: Kénytelen vagyok ugyanabban a kulturált stílusban válaszolni, amiben te élsz!
Simán szopasd meg anyádat!
Szívószemü Márta és szívószáju Melissa pasija 2012.11.13 17:01:04
@Vén Csataló:
„…a Kormány tájékoztatása nem minősül politikai reklámnak…”
By Vas Imre.

(lásd: IMF elleni kampány)
Már megint egy Apple-pereskedős hír. (Ígérem, hamarosan visszatérünk a rendeltetésszerű működéshez, de ez a sztori elég tanulságos). Talán hallottatok róla, hogy a Samsung-Apple perturné angliai állomásán a bíróság végül nem csak azt mondta ki, hogy a Galaxy Tabok nem…..
Szívószemü Márta és szívószáju Melissa pasija 2012.11.13 06:44:02
Az iPhone 5-ösért éjszaka is sorban állók százai bizonyították be, nagyon is mobilizálhatóak egy tárgyért, de ha valami többet, hasznosabbat, érdemeset kellene tenni, akkor már oda a nagy lelkesedés. Ez a lefelé nivellálás világa, ez a tehetős csőcselék világa. IPhone 5…..
Vöröshajú lányok Rebecca Lane 2012.09.17 03:41:00
..
Szívószemü Márta és szívószáju Melissa pasija 2012.09.18 07:51:58
Szívószemü Márta és szívószáju Melissa pasija 2012.09.18 10:12:22
@KKKKKKK:
Kösz. De annyira nem érdekel.. :)
Szívószemü Márta és szívószáju Melissa pasija 2012.09.18 21:38:43
@KKKKKKK:
Dícséretes! :
Az általam javasolt megoldások nagyon vázlatosak, bennük a gondolat, és nem a kidolgozottság a lényeg.  (Gerő András) Lázár János fontos érvnek nevezte a választási regisztráció mellett, hogy azt maga Gerő András ún. liberális értelmiségi is javasolta. A választás…..
Szívószemü Márta és szívószáju Melissa pasija 2012.09.18 07:19:07
@Silbermann:
Egyáltalán milyen alapon kaszálná el?
Benne lesz ez az alaptörvényben vastagon szedve.
Ugyanis majd előtte Rogán Tóni önálló képviselői indítvánnyal módosítja azt, hogy nehogy már kimaradjon valami fontos belőle.
Meg mondjuk ilyeneket is lehetne belé tenni, hogy unalkotmányos monarchia, az élethez való jog korlátozásának a megszüntetése mivel mindenki vehet levegőt, csak regisztrálni kell az előregisztráció alkalmával melyre akkor vagyunk jogosultak ha a visszaküldött Nemzati konzultációs ívünkön vállaljuk, tanuk előtt a Fideszre fogunk szavazni. Minek az a fene nagy titkolózás? A választás szabad és nyilvános!
Szívószemü Márta és szívószáju Melissa pasija 2012.09.18 07:20:33
@londonterminals:
Á! Ez így ésszerű lenne
Az utóbbi hetek törvényjavaslataiból furcsa világ tárul elénk: „különleges jogrend időszakában és egyéb válsághelyzetekben” -javaslat, „központi vagyon-visszaszerzési és lefoglalt dolgokat kezelő hivatal kialakítása és hatáskörének biztosítása”- javaslat,…..
Szívószemü Márta és szívószáju Melissa pasija 2012.09.16 06:19:13
@Légifarkas: Én ezt már régóta mondom. Lesznek, vannak itt olyan fiatalok akiket a látszat szerint nem érdekli a nagy vezír ámokfutása és még tanulnak, vagy a piacon kamatoztatják a nem kis tudásukat.
De nem felejtenek és egyszer rájönnek vagy már most is tudják, hogy a kisujjukban több van mint ezekben az igazi munkát soha nem látott szarháziakban.
Lehet, hogy kell még hozzá pár év, de ha ezeket ott kormányon elnézem, mindent megtesznek, hogy ezt az időt lerövidítsék:) És akkor a saját szarukkal fogják ezt és az előző csürhét is megetetni.
A Corvin Bevásárlóközpont garázsában múlt héten még a 3. szinten volt egy jó automata, ha valaki esetleg autóval szeretné megközelíteni: A következő eset szeptember 7.-én történt velem. Ezen a szép péntek délutánon edzésre mentem, utam egy részét autóval tettem meg amit…..
2012. szeptember 6-án Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár bejelentette, hogy ő maga nyújtja be az előzetes regisztrációról szóló törvényjavaslatot az országgyűlésnek, mégpedig a jól bejáratott egyéni képviselői indítvány formájában. Véglegesen…..
Ritának sokat evett a Merci, nekem meg sokkal kevesebbet. Ugyanakkor, ugyanott. Itt valami vezetéstechnikai gebasz lesz, de együtt ritkán megyünk, jobb ötletnek láttam egy fordulatszámmérős-economys műszeregység beszerzését, és elmagyarázni, hogy nem kis fordulaton gyorsítunk,…..
Szívószemü Márta és szívószáju Melissa pasija 2012.09.09 10:12:31
@Ádán:
Ha jók a fúvókák, és nincs dugulás akkor egyformának kell lenni a mennyiségnek. Nem tesz különbséget a hengerek között
Szívószemü Márta és szívószáju Melissa pasija 2012.09.09 10:25:55
@Ádán: Hú! Gyönyörű kép!
ez igaz amit írtál. Ezért cserélgettem a fejeket méricskélés helyett. Arra nem igazán volt idegem már:)
Aztán egyszer csak eltaláltam és jó lett.
Szívószemü Márta és szívószáju Melissa pasija 2012.09.09 14:33:54
@Phxmike: Kicsit unalmas vagy már. Ez nálad genetikailag van kódolva, vagy apránként hülyülsz?
Ne olvasd és nem leszel"ideges"
Megelevenedett a Haction, lemászott a képernyőről és életre kelt. Az kibernyomozók nyomoztak, a rendőrség lecsapott, ráadásul az élet írta epizódban Oroszlán Szonjának és Hujber Fecónak nem kellett dugást sem imitálni, a kiberbűnözők mégis megkapják a megérdemelt…..
Szívószemü Márta és szívószáju Melissa pasija 2012.09.09 03:35:16
@Habakuk999: Rögeszmés emberrel ne vitatkozz! Racionális érvek úgysem hatnak rá :)
Rendkívül érzékletes példájával szembesülhetett a magyar újságolvasó annak, miként is terjed Magyarországon az antiszemitizmus, ha a két héttel ezelőtti (augusztus 24-ei) Élet és Irodalom Páratlan Oldalának Még Páratlanabb Glosszáin átrágta magát. Az oldalról eleve…..
Szívószemü Márta és szívószáju Melissa pasija 2012.09.05 06:39:49
@negondolkozz!majdénmegmondom!:
Tudod te, mi a cionizmus? Nem hiszem...
Ma közleményben tiltakoztam az ellen, hogy a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) a közterületi reklámkampány lebonyolítása érdekében folytatott zárt eljárásban csupán két, Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó cég vehetett részt. A 20 millió forintos…..
Szívószemü Márta és szívószáju Melissa pasija 2012.09.05 00:46:19
„Ez több volt mint bűn. Ez már hiba volt!”- mondaná most is a drága Richelieu bíboros, a raison d’étre cinikus tudója. Lopni, csalni (vagy az igazságot árulni) csak biztos nyereségért szabad, és úgy, hogy ne lássanak meg. A magyar államnak ez most nem…..
Szívószemü Márta és szívószáju Melissa pasija 2012.09.02 08:13:43
Most negyed egykor a Magyar Hírlap honlapján semmi hír nincsen, nemhogy az örmények felháborodásáról, de még a kiadatásról sem. Mindeközben a Magyar Nemzet a külpolitikai hírek közé száműzi, a második hírblokkba, egy nyúlfakrnyi hírbe az örmény konfliktust, aminél számukra…..
Szívószemü Márta és szívószáju Melissa pasija 2012.09.01 11:34:31
Szívószemü Márta és szívószáju Melissa pasija 2012.09.01 11:35:58
@平八: Én elolvastam. Bizony menteget a kuruc csőcselék