Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sham (törölt)

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PopKult "Shaken, not stirred"-007 2012.10.30 00:29:42
50 éves jubileumát ünnepli James. hát akkor tekintsük át ezen fél évszázad férfi ideáljait. Ki is az a James Bond? Az angol kém figuráját Ian Fleming író alkotta meg. Egy férfi, aki a jó oldalon áll és még legálisan ölhet is, a leggyönyörűbb nőknek elég csak rá…..
Újabb zseniális javaslat a "szerezzünk pénzt bárkitől, csak ne az IMF és az EU legyen" akcióterv keretében: kibocsátunk úgynevezett letelepedési államkötvényeket, s aki 250 ezer euróért vesz belőlük, rögtön jöhet gyönyörű országunkba életvitelszerű tartózkodásra. 70…..
Sham (törölt) 2012.10.29 15:25:11
@silent76: Te egy igazi nagy marha vagy... Te még mindig ezt nyalod??
Már lassan viszi a kormány mindened, de te még most sem veszed észre?? Idióta.
(Megtekintés után ajánlott elolvasni) Van nem túl sok franchise a világon, ami elérte, hogy akkor is jó legyen, amikor rossz. A James Bond mindenképpen ezek közé tartozik. Ennek fényében nem meglepő, hogy a 23. darab is jó, élvezetes, pörgős és magával ragadó. De... Először…..
Zseniális szereposztás, harmadjára végre Craignek is jól áll a titkos ügynök szerep, ha pedig van jó rendező, talál magának remek forgatókönyvírókat is, így a jubileumot méltón üli meg James Bond. Az elejétől a végéig a karosszékbe szegez a legújabb 007-es sztori, amelyben…..
Kettős Mérce Az elmúlt egy év 2012.10.19 12:02:27
Az elmúlt 22 évben a magyar politika szép lassan süllyedt le, lehetne sorolni az azóta is feltáratlan korrupciós ügyeket az olajszőkítéstől, a székházeladáson át Tocsik Mártáig. Együtt néztük végig, hogy a politika mindkét oldala hogyan foglalja el a demokratikus…..
Sham (törölt) 2012.10.19 15:40:38
@KG2000: menj is a békecsoszogásra gyökér! Ott a helyed! Sajnos te már annyira sötét vagy, hogy csak egy ácskapocs tudna világosságot vinni az agyadba. Megkapod hamarosan, ne félj!
A szabad véleménynyilvánítás és gyülekezési jog demokratikus hazánk Alaptörvényének egyik legüdvözítőbb vívmánya. Nagyon örülök, hogy minden honfitársamra kiterjed, de pont nagyszerűsége miatt nem túl elegáns visszaéljél eme csodálatossággal. Nézzük meg, milyen…..
Másodjára aratott győzelmet a magyar civil társadalom a kormány fölött. Másodjára történt meg, hogy az elképesztő társadalmi nyomás hatására meghátrálni kényszerült a hatalom, és fejet hajtott a polgári közélet akarata, igazságérzete, derekas kiállása előtt.…..
Sham (törölt) 2012.09.15 21:25:46
@Rkhaylitsha: te gyökér állat... Tüntess orbi apádért, mert lepi el a szar.
Meglepő riportot sugárzott esti híradójában az RTL Klub - még szerdán. Azóta figyelem a netet és várom a visszhangokat, de nincsenek.Jó, jó, történt egy, s más az elmúlt 24 óra alatt, Orbán Viktor közölte: tudták az ominózus azeri döntés előtt, hogy Jerevánban magyar…..
Sham (törölt) 2012.09.13 15:11:02
@veracity: Te egy hülye vagy. Ennyi. Menjél tüntetni a fasza kormányodért, mert mostanában kezdi belepni a szar. Gyökér.
A 103.000 aláírással a Parlament elé vitt népi kezdeményezés: "legyen önálló büntetőjogi törvényi tényállása a családon belüli erőszaknak" megtárgyalását jelzésértékűen, a Fidesz éjjel 3 órára tűzette ki. A hétfő éjjeli parlamenti vitában elhangzott fideszes…..
Vastagbőr Ordas nagy hazugság 2012.09.07 08:31:00
Tényleg nem értem ... Lehozatnak a pártsajtóval olyan kamulistát, amitől összehúgyozzák magukat a fideszes-kdnp-es mezei képviselők, akik az egész IMF-tárgyalásokról annyit tudnak, mint Önök, kedves olvasók: vagyis semmit. A szűk vezérkar összekacsint, hiszen a pontokat ők…..
Sham (törölt) 2012.09.07 12:10:47
@Kara kán: Húzzál már el mindenhonnan, gyökér! Ne írogass, menj tüntetni, orbán apád népszerűsége csökken, a te fajtádnak kell mellé állni.! Hajrá, gyökér!!! :)
Sham (törölt) 2012.09.07 12:17:48
@Kúl a Bácsi: Hát kulaarcú, szavazz rájuk, ha neked ez bejött eddig. Megérdemled. Elmegyünk mi is, aztán majd meglátjuk.
Nyilvánosságra hozta a World Economic Forum a világ országainak versenyképességéről készült jelentését. Magyarország nem a helyezésével, inkább a zuhanás mértékével kelthet feltűnést. A versenyképesség csökkenésében világbajnokok vagyunk. A helyezésünk jelentős…..
Sham (törölt) 2012.09.07 08:33:48
@wmiki: a karaván halad a béka segge alá, iszonyatosan nagy tempóban. Le ne maradj róla, ott a helyed... Gyökér..
Sham (törölt) 2012.09.07 11:55:07
@Kara kán: Szar a kán! Ne számolgass, nem látsz semmit a sötétben, gyökér! Majd az ácskapocs visz egy kis fényt az agyadba.. Menjél tüntetni a szuperkormány mellett, gyökér, hiszen minden jó és szép, az emberek mégis morognak. Indulj, gyökér!
Sham (törölt) 2012.09.07 11:56:38
@mizrolist: ennek a szar-a-kán-nak hiába írsz bármit, ezen már csak egy módon lehet segíteni...
A HVG szépen összeszedte, hogy miért kamu az IMF-megszorítás lista, amit a Fidesz a nemzetközi valutaalap szájába ad. Az IMF ugyanis "nem most és nem tárgyalási feltételekként közölte javaslatait a kormánnyal, és több pont minden bizonnyal nem is abban a formában fogalmazódott…..
Sham (törölt) 2012.09.07 11:32:20
@Kara kán: Szar a Kán! Téged kéne az egész bolygóról kitiltani, te ostoba tapló!!! Szép napot! :)...
Az elmúlt napokban egy éppen kéthetes híradófelvétel járja be az internetet. A kétperces videón az augusztus 20-i, parlamenti díjátadó ünnepség összefoglalója látható. Amiben a világon semmi érdekes nem lenne, ha nem tűnne fel néhány másodpercre Orbán Viktor miniszterelnök,…..
Sham (törölt) 2012.09.04 13:34:51
@Ándi bácsi: ne metéltezzél te gyökér náci állat, mert még valaki bepancsol egyet abba a sötét agyadba, te, te istenbarma. Kussoljál, csókolgassad vitya seggét és közben örülj, hogy megyünk tönkre mindannyian. Még te is, csak a nagy sötétben, ami a fejedben van, nem látod. Na!
Sham (törölt) 2012.09.04 14:59:07
@Ándi bácsi: örülj csak, te agyatlan barom :). Neked sem jó ez, csak ugye az agyadon lévő sötétség.... Az babám már sosem fog eloszlani. Talán egy ácskapocs....
azbeszt A hősök kora 2012.09.03 17:16:07
Napok óta mást se hallni/olvasni országszerte, hogy milyen szépen sikerült beletenyerelni egy mocsokos kis háborúcskába. A kormány persze mosakszik, a lóláb pedig kilógik, de minderről már mindenki lerágott mindent, amit csak lehet, még a nagynyomású, ipari csontozó se tudna több…..
Sham (törölt) 2012.09.04 08:05:06
@veracity: nehogy már a liberálisokat buzizzad gyökér álllat! Tudod mit jelent a szó egyáltalán?? A jó kurva anyádat te kis pöcs!! Csókolgassad diktátorkádat, dugjad mélyen a seggébe a nyelvedet, de ne buzizzál itt te baromarcú.
Sham (törölt) 2012.09.04 08:07:54
@veracity: mondtam már: te és a jóédes felmenőid a buzik. Azokat buzizzad. Orbán apád pedig 20 év alatt olyan országot fog neked csinálni, hogy besza. behu. Figyeld a számláidat, a pénzedet, hogy mennyit ér, meg anyádat, hogy éppen szabad e?
Sham (törölt) 2012.09.04 08:23:21
@veracity: te addig fogsz buzizni, amíg egyszer valaki pofán ver, csak úgy liberálisan :).
Fel kellene ébredned, de a sötétség örök a fejedben, de talán egy ácskapocs tudna bevinni egy kis fényt..
Fékeveszett agresszió hömpölyög keresztül országunkon. Az örmény őrület megfertőzte a szentimentális lelkeket, az egyházakat, a sajtót, a bloggereket, de még a kormányt is. A teljes magyar közélet a jereváni szemfényvesztés bűvkörébe zuhant. Senki nincs, aki rákérdezne: mi…..
Megkezdte a jótékonyságot a pénzemből Schmitt Pál bukott köztársasági elnök. A hangsúlyt nem a "pénzemből" szóra helyezem, hiszen Göncz Árpádtól Kövér Lászlóig minden államfő az én pénzemből (meg a többi állampolgáréból) jótékonykodott. A gond Schmitt Pállal…..
Sham (törölt) 2012.08.31 15:26:31
@Disintegrator Rising: te egy igazi gyökér vagy. Egy szupertuskó. Ki kéne vágni! Még most is fletónál jársz??? Miért nem inkább kádározol??
Te agyhalott vadbarom. Itt már annyira kilóg a lóláb a fidesznél, hogy az összes értelmes ember látja. De te?? Te még a lólábat sem látod a béka segge alól. Neked most minden szuper?? Ébredj már fel?? Jah, hogy túl nagy a sötét még az agyadban?? Az már babám nem is fog eloszlani. Ütni kéne a fejeden egy lyukat, hogy egy kis világosság is behatoljon végre.