Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jákoti

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ETF az Exchange Traded Fund rövidítése, ami a neve alapján egy olyan befektetési alap, amivel a tőzsdén kereskednek. Általában egy valós indexet követ, pl a BUX-ot, vagy éppen az MSCI BRIC-et, azaz egyszerre Braziliát, Oroszországot, Indiát és Kínát. Az ETF fő előnye a…..
Jákoti 2018.03.23 16:20:50
@Goldschmidt: Köszi a linket! Elolvastam a blog egyes cikkeit, szimpatikus amikről írnak. Különösen az fogott meg, hogy nem kerül túl sok pénzbe elindulni, úgy, hogy Ausztriában helyezhetek el tőkét. Van valakinek tapasztalata az Osztrák PARTNER Banknál?
Köszi!
  „A sokféleség gyönyörködtet.”   Cicero, a híres Római filozófus és államférfi egyik leggyakrabban idézett mondása ez. Ám akik felhozzák ezeket a szavakat talán nem is sejtik, hogy mennyire sok területen váltak azok érvényessé. Ezek egyike a mai nagyvállalatok vezetősége, ahol sok helyen még…..
Az alábbi leírásban röviden elemzem a 3tgfx brókercéget a korábban meghatározott szempontok alapján. A letétkezelő bankra külön kitérek részletesebben is, elvégre a pénz tárolásáért ő felel.  -intézmény…..
Jákoti 2012.09.12 17:07:59
@qqw: Tehát te azt mondod, hogy a deaktiválás után megvárod, amíg a 3tg fx valamikor esetleg bevezeti a bónusz lehetőséget a saját ügyfeleinek is ( és ennek mértéke eléri a 20%ot), valamint egy gyengébben teljesítő kereskedési rendszerbe rakod be a pénzed. A számlakezelők a 4 új terméknél mind különböznek és nincs közvetlen köze a Perfectohoz, mivel ez egy vagyonkezelői cég. Mindenki azt csinál a pénzzével amit szeretne, én biztos, h nem várok hónapokat, éveket, amíg találok valami mást. Lépek!
Jákoti 2012.09.13 08:50:55
@hitetlenül: Szeptember már lezáródott? :) Ha jól olvastam azon a számlán komoly visszaesések, vagy ahogy hívják " kilengések " jöhetnek létre.5- 10% is akár
Jákoti 2012.09.14 09:02:57
@qqw: Nem hiszem, hogy a letétkezelő bank lenne az első számú támpont egy befektetés kiválasztásánál. Az elmúlt hetekben, hónapokban nagyon sok kezelőt megnéztem, de ez az év a legtöbb számára rosszul sikerült. Ha valakinek az utolsó negyed éve nyereséges is volt, az azt megelőzőekben vesztett. Én azért deaktiváltam, mert a cégen belül meg lehet oldani mindent, csak át kell utalni az összeget. Ebben is segített a Perfecto, valamint kapok bónuszt. Ha nem megy, akkor lehet ezt is deaktiválni. A kontroll még mindig az enyém, akármikor megszakíthatom a befektetésemet most is. A letétkezelők, brókerek meg szinte mindegy. Ezen a piacon és ezzel a befektetési lehetőséggel lehet nagyokat keresni, csak meg kell találni a megfelelőt. Ha ezek sem teljesítenek nézek mást. Ennyi