Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Speede

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kik alkotják az Európa-bajnoki selejtezőre készülő férfiválogatott keretét? Tényleg sokan lemondták a részvételt? Kik lettek egyáltalán meghívva? Tényleg nincs orvos és gyúró a csapat mellett? Összejön egyáltalán a 12 fős keret? Egyáltalán, miért vállalta a hálátlan…..
Speede 2012.09.02 07:52:24
@vsa: Elég régóta nem követem a röplabda élet eseményeit.Azt tudom hogy egykor volt egy Szombathelyi Styl ellenük sokat játszottam.Aztán egyik pillanatról a másikra eltűntek.Jobban a fiúkat ismertem,annak viszont örülök hogy újra indult önöknél valami.
:) Ráfér a röpire sokszáz gyerek. :)
Speede 2012.09.02 08:00:36
@Sanyialó: Ne észt osszon nem menne.Nem a vitriol kell,sétáljon be egy általános vagy közép iskolába tartson heti 4 edzést neveljen ki néhány felnőtt játékost,azzal többet segít higgye el.
Ha megteszi megemelem a nem létező kalapom ön előtt.
Amúgy nem a mondanivalójával van gondom hanem a stílussal.Ez a tipikus Magyar mentalitás.Nem elég valami nem jó de tegyük tönkre teljesen?!?!
Mi lenne ha ezt az energiát amit itt mások osztására fordít inkább segítésre fordítaná?!Gyanítom abból mindenki többet profitálna.Vagy netán annyira"megbántották"önt hogy így áll"bosszút"?Mert ha így van akkor elég komoly szegénységi bizonyítvány.Pár év alatt nekem is kijutott jóból-rosszból játékosként és edzőként is.De eszembe nem jutna ennyire ócsárolni mindenkit..........
További kellemes "epe ömlést"......