Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Komraak

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az imént töröltem a YouTube-csatornánkról egy olyan előzetest, ami anno nálunk jelent meg először, 10.000 körüli nézettséggel bírt, a YouTube keresőjében első helyen ugrott elő, és sokan kattintottak rá. A forgalmazó kérte - teljesen jogosan -, hogy töröljem, ugyanis az még…..
Super Special Szerkesztőségi Update: Már dolgozok a szezonnyitón, valami nagy durranással akarom kezdeni, szeptember elejefele újraéled a show!!! Yeeeey.  Emellett pedig ismét elérkezett a "Goldenblog" ideje. (A magyar blogok péniszösszeméregető versenye) Tavaly egy katonai puccsal…..
Komraak 2012.08.24 15:10:13
Ne haragudjatok de szerintem szó sincs csalásról illetve ebben nincs semmi lehetetlen. Ha valaki megnézi youtube-on a hollywoodnewagency csatornát láthatja, hogy a videók többsége 20000-es nézettség felett van és mint tudjuk a youtube nézettség számlálóját nem olyan egyszerű átverni. Magyarul piszok sokan követik a vlogot.
És hogy miért olyan magas a HH szavazata? Egyszerű a válasz! Van egy stabil követő bázisa, akik jelentős hányada a fiatal korosztályba tartozik, akiket FB-on keresztül könnyen lehet értesíteni egy ilyen szavazásról. Illetve az sem elhanyagolható tény, hogy a Goldenblogon Facebook acounttal is lehet szavazni és mint ismeretes itt is a fiatalabb korosztály van előnyben. Az idősebb generáció nem fog azzal vesződni, hogy csak azért regisztrálja magát, mert szavazni akar a kedvenc blogjára. Nézze meg mindenki, hogy a különböző kategóriákban kik vezetnek!
Tékasztorik. Facebookon kiposztolta, hogy lehet szavazni.
Hírcsárda. Facebookon kiposztolta, hogy lehet szavazni. És láss csodát a kategóriájukban elsők.
Nem mellesleg az sem árt, ha a szavazóbázisod képes összefogni nem pedig csak fröcsögnek egymásra a hozzászólások között...
Én múlt év augusztus óta követem a Hollywood hírügynökséget és egyszerűen zseniális, amit a készítője összehozott. Összeverbuvált egy hatalmas rajongó tábort, valamint hétről hétre újabb videókkal lepi meg őket, amik minősége is kiváló. Nem sok blog dicsekedhet azzal, hogy pólókat gyártat a rajongóinak. Úgy hogy minden elismerésem Szirmai Gergőé illetve a szerkesztőség tagjaié (magyarul a nézőké).

Meg komolyan? A blogos verseny miatt ki folyamodna csalásra? :D Ugyan kérem! A Goldenblog a magyar blogok péniszösszeméregető versenye. ;)