Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabriel666

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy rémlik az oldalon még nem esett szó egy-egy moziban bemutatott friss horror eredményeiről, szóval bele is vágok az első box office posztba. Amerikában pénteken küldték a mozikba a The Apparition-t, amelyben Ashley Greene, Julianna Guill és Sebastian Stan küzd egy gyilkos kedvű…..
Tegnap megnéztük, hogy miket tartok esélyesnek arra, hogy hozzánk is eljussanak. Most lássuk azokat, amelyekre csekély, vagy semmiféle reményt nem látok erre. Pedig némelyiket még be is zsákolnám DVD-n. A nagyon ótvarnak tűnő alkotásokat igyekeztem azért kiszűrni. Nosza! 1.…..
Gabriel666 2012.08.24 15:14:36
@purga: hahha :D azért ez nem így van, elég régóta nézem az oldalt és olvasom a kritikákat, eddig többnyire bejött és sok új, számomra ismeretlen filmre is felkaptam a fejem Nektek köszönhetően! De hát nem mindenben egyezik az ízlésünk, ezt el kell fogadni :D Viszont olvastam már a Pact-os írást, láttam, hogy lehúztad, szóval már csak ezért is megnézem :P :D
A következő a Babycall lesz, mert az is érdekesnek tűnik, a Sinisterre meg még várunk egy kicsit!
Gabriel666 2012.08.24 17:03:48
@purga: egyébként ha már így megszólítottál :) van pár film, amiről nem találtam semmilyen leírást az oldalon és mivel látom, hogy nem csak szuperaktuális filmekről is születnek bőven bejegyzések, így pofátlankodom ajánlani egyet, kettőt :) nem mondom, hogy istenkirály filmek, de a mai túlhype-olt, nagy nevekkel eladott szerzeményeknek szerintem simán odavernek...na kezdem:
- Darkness Falls (A sötétség leple) -2003
- Drag me to hell (Pokolba taszítva) -2009
- The Messengers (Hírnök) -2007
- Boogeyman -2005
- Madhouse (Őrültek háza) -2004
- Pulse (Mezsgye) -2006
- White Noise (Fehér zaj) -2005
- Unborn (A túlvilág szülötte) -2009 (remake)

Egyelőre ennyi, ha van mégis róluk valami, légyszi linkelj, kíváncsi vagyok :)
Gabriel666 2012.08.27 10:18:04
@purga: akkor jól láttam, hogy nem láttam őket az oldalon :) A Pulse-os nem is akármilyen posztot várom, mert (az első rész legalább is) nagyon bejött, sikerült olyan nyomasztó hangulatot varázsolniuk, amit nem mindenki tud. A Hírnököt meg gyorsan nézd meg :D
Ne mondjátok, hogy nem tartom a lépést a bemutatókkal, íme egy idei darab, ami már most is elég népszerű sokaknál. Insidious (2011) Rendezte: James WanAlapból már megvan egy minimális siker, ha úgy harangozzák be, hogy a Fűrész és a Paranormal Activity alkotóitól. Nos,…..
A cím nem túlzás, mert ha van horror, amire az utóbbi időben mindenki felkapta a fejét, akkor az a The Cabin in The Woods. Őszintén szólva korrekt akartam lenne a forgalmazóval, hogy megvárom a hazai DVD megjelenést (szeptember 26. - 1990 Ft lesz!), de mivel már minden létező…..
Gabriel666 2012.08.24 12:14:54
@pizzaboy: lehet, hogy meg kéne néznem még egyszer, mert tényleg nem olyan elvárásokkal ültem le, hogy megnézek egy szatírát :D csak sajnos már nem tehetem meg, mert úgy gondoltam, csak a helyet foglalja :P
De ne aggódj, most már többször is átgondoltam és úgy vagyok vele, hogy túl ügyesen egyensúlyozik a komolyság és a komolytalanság között, amiből a végére egy nagy semmi lesz... kicsit egyértelműbben el kellett volna menni valamelyik irányba!
Gabriel666 2012.08.24 13:32:45
@shitgun: a Sikoly műfajparódia?! Akkor nagyon különbözik az értelmezésünk, szerintem szimplán egy tinihorror, a Tudom mit tettél tavaly nyáron-nal kézenfogva, se több, se kevesebb.
Gabriel666 2012.08.24 14:18:32
@Fenimore: na ez az, utána kell olvasni, hogy kiderüljön... úgy hogy én továbbra sem választom el a sz@rtól :P
Ezt a filmet már sokan kértétek, hogy nézzem meg és írjak róla. Amúgy is megtettem volna, mert érdekelt, annak ellenére, hogy a trailere számomra nem volt valami meggyőző. Végre kellemeset csalódhattam.   Grave Encounters (2011)   Rendezte: The Vicious Brothers Gondolom nem…..