Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vinpet

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Frissítve: 2013.05.30 Március elejére időzítette a Google a YouTube legújabb frissítési csomagját. A korábban újratervezett design után ezúttal a csatorna oldalak kaptak teljesen új megjelenést és funkciókat, amelyre a felhasználóknak a mai naptól van lehetőségük átváltani.…..
Egy boldog párkapcsolatban óhatatlanul eljön az az idő, amikor mi, nők, készséggel levakarjuk a pasi autójáról a jeget helyette – ő viszont boldog mosollyal, s kissé büszkén, ám szemérmesen mosolyogva bejelenti, hogy feküdjünk csak vissza, vagy tévézzünk, olvassunk, ma ő…..
A kerület lakótelepeit bemutató sorozat első része jó rég, tavaly szeptemberben jelent meg, a második epizódnak tekinthető MÁV-telep is fél éve. Azóta sok anyaghoz jutottam, így a sorozat most folytatódik. Az Epres sori nem tartozik a jelentősebb lakótelepek közé, és nincs is…..
Az állam nevét a szanszkrit, simha, vagyis oroszlán és a szintén szanszkrit pura, azaz város szavakból kapta, ami „Oroszlánvárost” jelent. A maláj legenda szerint egy szumátrai herceg találkozott egy oroszlánnal, aki arra kérte, hogy alapítsa meg Szingapúrt, azaz Oroszlán…..
Borneó szigetéről leginkább a hatalmas dzsungelek, a dayak fejvadászok és az orángutánok juthatnak eszünkbe, nem is beszélve, Sandokan- ról, a maláji tigrisről, aki maláj hercegnek született, de miután az angolok megfosztják vagyonától, kalóz lesz.   A régészeti…..
Borneó szigetéről leginkább a hatalmas dzsungelek, a dayak fejvadászok és az orángutánok juthatnak eszünkbe, nem is beszélve, Sandokan- ról, a maláji tigrisről. ..
    Malajzia, egyike az ázsiai kis-tigrisként emlegetett országoknak, ma a térség egyik legdinamikusabban fejlődő országa. A korábbi angol és japán elnyomás után, 1957-ben kivívta függetlenségét, az éles etnikai ellentétek azonban véres polgárháborúhoz vezettek.  A…..