Regisztráció Blogot indítok
Adatok
v200

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A romániai művész könnyfakasztóan undorító szobrokat alkotott. Az emberi bőrt készítette el hiperrealista stílusban: anyajeggyel, érrel, sebbel, kikandikáló szőrszálakkal. Ebből készített teljesen életidegen formákat. Ha nem csak a művek befejeztével borzadt el saját…..
v200 2013.05.08 17:38:26
@Sonka Nery: Egyet értek!!!!
 A magyar néplélek hajlamos borúlátóbban tekinteni saját helyzetére, mint amit a valóság egyébként megkövetelne. Erre a tényre az írástudók zöme is rátesz egy lapáttal, amikor folyamatosan farkast kiált az Orbán-kormány tevékenysége kapcsán. Pedig józanul megvizsgálva az…..
A világ egyik legdrágább focistája nem csak a pályán népszerű. Reklám és szponzori szerződéseivel elég pénze van ahhoz, hogy hódolhasson hobbijának, a luxusautó-gyűjtésnek. Megmutatjuk, mit tudott eddig összegyűjteni Cristiano Ronaldo. A portugál válogatott…..
Méregdrága, modern technológiát szinte kötelezően illik ócsárolni. De vajon tényleg vacak, vagy csak szimplán elérhetetlen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
v200 2012.09.08 07:18:56
@Phrascarica: igen,csak szerintem a világ kényszerhelyzet előtt áll,főleg az a része amelyiknek nincs olaja.. és igen, kénytelenek lesznek elektromos hálózatot bővíteni. és az a legnagyobb vicc az egészben hogy például Európa nyugati fele képes is lesz rá.ja, és akkor még nem beszéltünk a szélmalmokról.pl. de ezeket azért nem hoztam fel idáig mert ezek kalapozások egy reaktor átütő teljesítménye mellett.
Vagy az Ampera drága, vagy a benzin túl olcsó, nem tudom. De nem kizárt, hogy hamarosan röhöghet a markába, aki megveszi. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
v200 2012.09.08 00:20:06
@SadBoobie: azért te tökfej, mert kb.1700 kg. az autó... és akkor meg azon nyafognál hogy milyen gyenge.
Belsőség Miért pont ezt a BMW-t? 2012.09.02 06:56:20
Sejtettem én, amikor szétszedtem. Nem véletlen, hogy addig mentem vele, amíg ki nem lehetett nézni az útra a gázpedál mellett. Ja, nem, még annál is tovább. Rettenetes, pusztító rombolást végzett a rozsda, újjá kellett építeni a fél autót. De végre kész a lemezmunka,…..