Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lokharito boller

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvassák el a fenti társasházi üzenetet, és döntsék el, hogy mi gondoljuk túl, vagy a levélíró jó eséllyel tényleg saját maga okádta le a muskátliját. Hogyan lehet ugyanis összehányni bárki más első emeleti erkélyét? Vagy a földszintről, ívelten, ha egy nagynyomású…..
lokharito boller 2007.11.28 11:37:20
Nem, az emlitett hányás igazoltan a saját tulajdona volt, arra emlékezett még, hogy jött a hukk, aztán már csak halvány képei voltak. Én arra saccolok, hogy hanyattdőlve jött rá a dolog, ereje meg már nem volt felülni, csak oldalt forditotta a fejét, aztán a válláról a pólója alá kúszott a magas répatartalmú matéria... :) Egyébként az emlitett úriembert aztán láttam még Merci Vito csomitartójából kifelé hányni a Tisza-tónál, mikor lementünk pecálni, azt persze, hogy éjjel inkább vedeltünk... :)

Apropo, Vito. Ezt a történetet csak hallomásból ismerem, de a szenvedő alanyát személyesen is. :) Helyszin: Rimini, a cég, ahol dolgoztam kiállitáson volt, ami minden nap este hatig tartott. Utána közös vacsora, a standunkat felépitő társasággal (akik egyébként jó és régi ismerősök voltak), persze tekintélyes mértékű ivászattal egybekötve. A standépitő cég tulaja rendesen beállitotta magát, igy az egyik alkalmazottja mondta neki, hogy igy ne vezessen, üljön be hátra a Vito csomagtartójába, az ajtót majd nem csukják be, csak lehajtják, hogy ha jön a vörösbundás, akkor csak kihajol, és hány. Éjfél körül az egyik körforgalomban jártak, körülöttük sehol senki, mikor jött a róka, cégtulaj ajtó kinyit, kihajol és hány, ezt látva alkalmazott ad egy kövér gázt, minek eredményeképpen emberünk kecses előrebukfenccel a saját gyomortartalmában landol, majd fetreng... :) És én ezt nem láttam, mert addigra mi már a szállóban voltunk...:(
A budapesti céglista "kiszivárogtatásával" tetőzik a BSA karácsonyi terrorkampánya. A forrása ugyanaz a blog, mint múlt héten, ő pedig az "Internet"-et jelölte meg tartótisztjeként. Akárhogyis, az 59 oldalas listán szerepel lapkiadó-multi, világvezető…..
lokharito boller 2007.11.19 15:36:33
A tegnapi kötelező biztosításos sztorira érkezett egy nem hivatalos válasz az OTP Garancia egyik munkatársától:Kedves Panaszos (bocs, ez béna, de jobb megszólítás nem jutott eszembe):)! A Garancia Biztosító központjában dolgozom, és elég sok, a Te (elnézést a tegezésért!)…..