Regisztráció Blogot indítok
Adatok
user_man

0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1885. A kanadai transzkontinentális vasút elkészültének pillanata, az utolsó sínszög beverésével a Brit Kolumbia-i Craigellachie-nél értek össze a vágányok..
user_man 2023.02.26 15:38:05
@Yaesu: Irásod alapján valószúleg fiatal lehetsz. A jappánok szégyenlősek de nem úgy mint ahogy mi , más kultúra. Ne abból a néhágy jappán sex videoból alakitsd ki a vélemenyed amit eddig meg néztél.
Beatles meg hivatalosan is a xx. század legsikeresebb (nem az egyik leg, hanem a legsikeresebb) együttese volt, legendák, korszakváltók. Róluk azt kijelenteni hogy "fos" a zenéjük,,,
az inkább rólad állit ki bizonyitványt. Lehet azt mondani hogy te nem szereted zenéjüket , te dolgod. Másik pár milliárd ember meg szereti..
Mostani adásunkban egy bátor lengyel hazafit ismerhetünk meg, aki az ellenálló mozgalom tagjaként bejuttatta magát az auschwitzi táborba, hogy onnan küldjön jelentéseket és megszervezze az ottani ellenállást. Witold Pilecki több alkalommal is kockáztatta az életet a hazájáért, neve mégis csak a…..
user_man 2021.03.24 03:23:59
@MIG-31: Volt egy film "A harmadik birodalom" 1994 es film és Rutger Hauer volt a főszereplő.. Ha még nem láttad. Alternaiv jövő, ahol a Németek nyertek és a háború utáni években játszódik. Történet szerint először fogadnak ujságirókat az ellenséges hatalmak országaiból , közben titokzatos halálesetek , és kérdés hogy hova tünt sok millió zsidó... Érdemes megnézni a filmet. Azhiszem a legnagyobb video megosztón is fent van magyarul...
user_man 2021.03.24 03:24:47
@user_man: alternaiv = alternativ :-)
A Munkára, harcra kész mozgalom, avagy röviden MHK egy elvileg önkéntesen szerveződő tömegsport tevékenység volt a szocialista Magyarországon. Az ötvenes években százezrek sportoltak napi vagy heti rendszerességgel, kinevelte a világ legjobb távfutóját, egy csokit is itt hagyott örökül, ám…..
user_man 2021.03.16 17:10:16
@¿Qué tapas hay?: Hát nálunk durva oktatás volt (Kecskemét) ... 3 hónapig tartott az elmélet. Hét minden napján menni kellett, minden délután 2-4 órát (15-17 ig vagy 15 -19 óráig.) Oké, politika az egy vicc volt, Hivatalosan 3X lett volna politika óra de csak 1X volt megtartva... Témája a 'hazaszeretet" volt,, de ez inkább csak beszélgetés volt.. Minden hónap végén házivizsga kreszből és műszakiból (múszaski házivizsgában nem vagyok biztos) . Aki nem ment át az azt a hónapot ujra kezdte....Elméleti műszaki vizsga (vagy hibaelháritás?) , tétel húzásos volt , légfék ellenőrzése és motor szelep állitást húztam, szelep állitást konrétan be kellett mutatni egy motorállványon levő, de működő skoda blokkon.... Kressz meg ugye 100 pontos tesztlap , 15 hibapont lehetőséggel. (harmadik, utolsó házivizsgán 5 hibapont volt megengedve). Utána 5 hét alatt alatt 86 órát vezettem , 1 hét Zil C-130 , 1 hét lada 1200 váltásban.. Az oktató aki vezetni tanított, Imádta az "Aranyfácán sört" . Minden nap megivott lergalább 1 ládával.. De mert nem mindenhol árultak ilyen sört , igy a vezetés oktatás ABC-től ABC-ig tartott, akár másik városba át vezetve (benzines zillel is) , egész addig míg nem lett meg a láda sör. Aztán ki lettem csapva a tanpályára , önálóan gyakorolni, órákon át...Totál alkoholista volt az öreg.. Azért voltak (utólag) muris epizódok is. Le kellett irnom 150X Hogy "tehergépjjárművel behajtani tilos kivéve célforgalom" (vagy valami ilyesmi,) mert első alkalommal simán ,egyenesen berobogtam a városközpontba a Zillel. Egyszer meg kaptam akkora kokit hogy zil ajtaja adta a másikat, mert mikor lendületből befordultam egy kis utcába kb 3 centire huztam el egy bénán parkoló dacia mellett. Ezzel együtt mindenen elsőre átmentem, és életre szóló "élmény" is volt.. A seregben meg FUG sofőr voltam.. Ami már egy másik örténet.. Az 500/1000 forintos tanfolyam dijra emlékszem , de lehet hogy vizsga dijj külön volt még valamennyi forint, de ez már ki esett a fejemből.. Nekem az A. kat 16 évesen lett meg , ahoz meg akkor kellett PAV-3 (korengedmény) , igy már ezzel nem volt gond.. Régen volt , talán igaz se volt.. (de igaz volt :-))
A két hete kezdett sorozatot a Nemzeti Múzeum fotógyűjteményéből folytatom tovább, hiszen a múlt héten nagy többséggel megszavaztátok. De hogy a hagyományos random válogatás híveit se hagyjam pácban, jövő héttől megint lesz néhány belőlük, aztán hamarosan ilyen összeállítást is láthattok majd újra…..
user_man 2020.12.07 16:11:55
@Suzumebachi: oké, elfogadom... A történet valós amit írtam, most próbáltam keresni rá de nem találtam meg. Mindenesetre nekem akkor ez a történet (jövőre nézve is) meghatározta a hozzáállasomat az alapítványi gyűjtésekhez .Féltételezem hogy alapvetően karitatív céllal működnek az alapítványok , de ha 10 ből 2 "üzleti" céllal működik, akkor én kihagyom ezt a lehetőséget. Mert nincs energiám , időm lenyomozni melyiket milyen céllal hozták létre. Szerintem nem csak én gondolkozom igy. Valóban jólenne valami jogszabály arra vonatkozólag hogy mennyi számolható el költségre. Igazából én ehez nem értek, teljesen más területen dolgozom. De ha lenne valami jogszabályi, törvényi biztosíték arra hogy az én támogatásom az kapja meg akinek szánom akkor szívesen segitek...
user_man 2020.12.07 16:13:54
@fairlane: oké :-) igazad van .. köszönöm , jobban figyelek ..
  Szégyellik, hogy elvesztették a munkájukat, csődbe ment a házasságuk, vagy adósságaik vannak. Feladják identitásukat, a névtelenségben keresnek menedéket. Lena Mauger és Stéphane Remael francia író és fotós szerzőpáros a The Vanished: The Evapored People of Japan című könyvükben írnak azokról az…..
user_man 2020.07.20 22:29:29
@nemecsekerno_007: Ne haragudj, de... először azt akartam neked írni hogy a hozzászólásod alapján max. 14 éves kamasz vagy. Aztán ránéztem adataidra hogy 2007 óta vagy "tag" .. Gratula , nem irigyellek...
user_man 2020.07.20 22:45:16
@nemecsekerno_007: igen igazad van.. megadom magam..:-) Erre sajnos nem tudok gyógyszert. 30+ évesen egy 14 éves szellemi szintjével...De azért ne legyél nagyon szomorú, te vagy az aki felvidítja az ember perceit. Unalmas lenne nélküled a világ...
MovieCops VISZLÁT, TAMÁS BÁTYA! 2020.07.20 06:00:00
Az olasz Gualtiero Jacopetti és alkotótársa, Franco Prosperi a filmtörténet rossz hírű alkotói közé tartoznak. Egyesek szerint korukat megelőző filmes zsenik voltak, akik tabukat nem ismerő témaválasztásaikkal, vitathatatlan vizuális tehetségre valló látásmódjukkal valósággal forradalmasították a…..
A "legjobb filmek" vagy különböző műfajú filmes alkotások listái többnyire tízes felsorolások szoktak lenni, ám a mi blogunk ars poetikája az ötös számkörbe tartozik, ahogy erről bemutatkozásunkban írtunk, így jelentős rövidítéssel élve mi ezúttal a legjobb ötre fókuszáltunk! Persze ezzel saját…..
user_man 2020.07.08 15:43:54
Bár tény, hogy a vasalódeszkás tanár videójára adott tankerületi reakció egy az egyben a kádári hagyaték újbóli megjelenését sugallta, ahogy az is, hogy a leszámolásszerű büntetést elviselni kényszerülő nevelő egyből szimpatikussá vált ezzel a húzással, de mégsem ettől volt jó az a videó. Attól volt…..
user_man 2020.06.17 13:56:30
@nu pagagyí: respekt . Én már belefáradtam abba hogy vitázzak. Hogy miért lett szitok szó a "liberális". Miért kapcsolják össze a balosokkal "ballibsi". Hogy a nacionalizmus (amit keményen tol a kormány) volt az alapja nácizmusnak...Hogy mi a valódi demokrácia és nálunk mi folyik, "mert ez a demokrácia!" leple alatt valójában diktatúra.. Hogy most egy olyan munkahelyen dolgozom ahol a tulaj "kormánypárti haver" és a megmunkáló gépek 2/3 ára ki van téve a tábla hogy "Széchényi támogatásból " össz-vissz több mint félmilliárd forint értékben. . Hogy másik városban hasonló vállalkozás, mert a tulaj ismert , nem politizáló de baloldali lelkületű ezért csak úgy kapott tized ennyi támogatást ha ... Na ezt most nem írom le inkább... Szerintem , ha nagyon kötözködnék , akkor kapjon tanár megrovást azért mert kint hagyta a sörét.. A most már lemondott tankerületi vezető meg tipikus "pártállami" vezető .Legnagyobb erőssége a lojalitás, a gondolkodás nélküli parancs végrehajtás, és nem a gondolkodni tudás.. .hozzáteszem, én éltem , dolgoztam a "Kádári világban" (és nem mint kisz titkár, és nem töltöttem be magas funkciókat az MSZMPben mint a mai kormánypárti képviselők jó része), tudom mit beszélek. Ez az egész a hatalomról szól.
A múlt heti képsorozat folytatása következik, újabb harminc kép New York elmúlt évszázadából a NY Times archívumából. Ígérem, hogy ezek még a múlt hetinél is érdekesebbek lesznek! 1961. Egy hirtelen zajtól megriadt és a vízbe esett rendőrló kiemelése az East Riverből..
user_man 2020.05.25 18:02:15
@David Bowman: "Én egy büszke rasszista vagyok. Mint minden gondolkodó ember." Bocsi, de te csak rasszistán gondolkodó ember vagy. Azon a bizonyos képen meg amit linkeltél ,a földrészek, országok átlag intelligencia szintjét jelzik.. Ami nem azt jelenti hogy te . . . . . .
user_man 2020.05.25 18:30:15
@bioLarzen: Igen... Hirtelen felindulásból elkövetett válasz volt. .. "az ostobák meg mind magabiztosak" :-)
user_man 2020.05.25 18:34:45
@bioLarzen: Big Apple fent van a bakancs listámon... Klasszak a képek...
Kivel kell itt orális szexuális kapcsolatot létesíteni ahhoz, hogy kapjak egy takarót? Kedves Praxis!   Előrebocsátom, hosszú lesz. Eddigi életem legborzasztóbb éjszakáját töltöttem a Jahn Ferenc Kórház frissen felújított sürgősségi osztályának betegszobájában. Ennyi embertelenséggel,…..
user_man 2020.03.11 04:13:14
@kárárámaispj: nem annyira ostoba. Ha "rendes" fizetést kapnának akkor nem lenne az egészségügyben munkaerő hiány és lehetne válogatni jelentkezők között . Jelenleg szinte bármit megtehetnek hisz úgy se rúgják ki hisz nincs helyette másik "szakember" (nővér /ápoló). Tőlünk nyugatra egyik leg meg becsültebb munka a nővér / ápoló (és az orvos természetesen) munkája. Nálunk meg... Ezúton "üdvözlöm" a fideszre szavazókat.. Csak annyit hogy nézzék meg uniós átlagban mi a GDP hány százalékát költjük az egészségügyre...
Gábor állítja, hogy semmi különös, törvénybe ütköző tevékenysége nem volt a Youtube-on, nem is törték fel a fiókját, mi pedig természetesen ezt el is hisszük neki. A Youtube viszont képtelen erre. Ugyan azt sem tudják, vagy akarják bebizonyítani, hogy indokolt a felfüggesztés, mégsem állítják vissza…..
user_man 2020.02.04 00:08:01
@bolhaszandál: "Letölteni meg minek?" van az úgy elég gyakran hogy a videó elérhetetlenné lesz hirtelen erre-arra hivatkozva. Nekem a NAS om tud lementeni barmilyen felbontásban videót a youtube-ról. Szoktam is élni vele....
A sajt, a kolbász igazán kellemes tud lenni füstölten, de ez nem igazán mondható el egy lakásról, különösen ha annak lakója soha nem gyújtott rá, pusztán csak szellőztetni szeretne. Lehet, hogy szomszédháború van kialakulóban... vagy a megoldás egyszerűbb mint gondolnánk?..
user_man 2020.02.03 23:27:50
@Mankel: "Szeretem az anti dohányos nácikat :-)" Oké , Apám 2002 ben édesanyám 2014 ben hunyt el. Mindketten kemény dohányosok voltak , mindketten tüdőrákban mentek el. 1 barátom 2017 ben felesége 2015 ben szintúgy tüdőrákban haltak meg, 2 gyerek maradt egyedül. Én nem dohányzom, soha nem is dohányoztam . Dohányosok arra hivatkoznak hogy nem csak cigitöl lehet tüdőrákot kapni , bemásolom a "hivatalos statisztikát" ....
"A tüdőrákos megbetegedések 90 százaléka a dohányzásnak tulajdonítható: felmérések szerint a tüdőrákos betegeknek csak 10-15 százaléka nem dohányzott sohasem, vagyis túlnyomó többségük – 85-90% - dohányos."
Engem hívhatnak "anti dohányos nácinak" éppen le.... De oda fogok szólni annak aki az orrom alá fújja a füstöt.
Lehet azt mondani hogy "magánügy" ... Ha megbetegszel , már nem az , kivéve ha valaki egyedül él... Az egész család megsinyli . Végignézni szeretteink szenvedését, hogy tehetetlen az emberfia. Azt nem kívánom senkinek. Természetesen minden kört lefut az ember , de ez esetben az se nagyon szempont ha éppen van pénzed. Önző embereknek tartom a dohányosokat, még akkor is ha saját szüleimről is beszélek. Szüleim korosztályának (1945-46) még van "mentsége" . Mikor ők voltak fiatalok , akkor még "sikk" volt rágyújtani, senki se mondta nekik hogy káros, hogy függőséget okoz. Manapság viszont minden dohányos tisztában van vele hogy káros, hogy mérgezi magát és a KÖRNYEZETÉT is . Én vettem (mosolyogva , mert udvarias vagyok :-) ki már "gyerek" szájából a cigit mert orrom alá fújta a füstöt. Megteszem máskor is ha szükség van rá. Egy "anti dohányos náci" válasza
Fanni levele után körülnéztünk, és sajnos nincs jó hírünk. A Mobilexpo.hu webáruházról annyi a friss negatív vélemény, mint égen a csillag (fb találatok, árukereső, gyakori kérdések), és a károsultak már egy facebook csoportot is létrehoztak. A Royal Futárszolgálat is írt egy facebook posztot…..
Elnézést kérek a durva címért, de sajnos ez a valóság. Amikor valaki beteg lesz a családban, az ugyanúgy kihat a családtagok életére is. Gyökeresen megváltozik minden, a hozzáállás, a világkép, a hitrendszer, és sokszor a mentális és testi egészség is. Nem titkolom, hogy nálam is ez történt...
Folytatódik “Legyen itt egy zebra” című kampányunk. Ezúttal az Örs vezér teréről jelentkezünk, ahol arról kérdeztük a járókelőket, hogy miért használják a bicikliseknek kialakított felszíni átkelőhelyet. A forgalmas kereszteződésben évek óta működik zebraként a kerékpáros átkelő, a lakosság és a…..
user_man 2019.09.28 19:26:03
@humorpalanta: idézet "Az aluljáróba nem vezet akadálymentes útvonal, a gigacsomópontban viszont szép számmal közlekedn(én)ek babakocsival, kerekesszékkel vagy óriási szatyrokkal a környékbeliek"
A nyár utolsó Napi érdekesét láthatjátok ma. Szerdán még jön egy bejegyzés, ám utána kis szünetre vonulunk el mi is. Szeptember 15-én vasárnap láthattok újabb Napi érdekest, aztán egy 300., jubileumi monstre válogatás érkezik majd.  Szükség van a pihenésre, a fotók felfrissítésére, és ígérhetem…..
user_man 2019.07.22 02:05:39
@acycloren: gondolom szerinted propaganda az is hogy a föld gömb és nem lapos korong. Sok sikert az élethez , lesz még problémád. A legutolsó mondatod meg... Ez a blog abszolute politika mentes.. Sok minden más mellett ezért is szeretem. stiliusosan mondva ,ha nem tetszik el lehet menni.. minden jót
user_man 2019.07.22 09:23:41
@JTom: igen valoban nem részleteztem , de valóban aktuál , napi politikára. és elsősorban a Magyar politikára gondoltam. és nem Trumpra. Konkrétan erre értettem, erre a mondatra "S ki is mondta azt, hogy el lehet menni Magyarországról?" ..
Pár hete országunk nagyjai egymás után mondtak akkora ökörségeket, amelybe csoda, hogy az ezeréves haza nem remegett bele. Kezdte Kövér Laca, a Párt ideológusa. Igaz, ő nem egyszeri baromságmondásra ragadtatta magát, neki munkaköri kötelessége folyamatosan hülyének lenni, mert ezzel nyugtatja meg a…..
user_man 2019.06.26 00:42:48
@Minden ballib bérretteg: bocsi hogy kérdezlek , nagyjából ránéztem hogy milyen témában és mennyit írsz. Téged darabra fizetnek (ez a jobbik eset) vagy ez ilyen póttevékenység? Mondanám hogy menj orvoshoz ... de manapság orvost találni... esetleg ügyelet... az is problémás.. menj focizz egy jót , stadion az van bőven... :-)
"Szomszéd! Maga is trágyázza az epret?! Nem, én cukrozom, de lehet hogy hülye vagyok." Szóval vannak rossz és jó szomszédos viccek, de azért ez a debreceni Telekomos nem sikerült túl jól. Mert mi van akkor, ha a szomszédnak tartozása van, erre feketelistára kerül egy egész…..
user_man 2019.05.07 00:18:18
@Zuzer78: igen. én vettem egy tv-t igy . A csomagom (1 db sim kártya) miatt kaptam közel (?, nem számoltam ki) 50 % kedvezményt, 2 évet aláírva. A 65" tv-t 186 ezerért kaptam 2 év részletre 0 forint befizetéssel, akkori bolti ára olyan 300 körül volt, náluk akkor 360 ezer körül. Ez a konstrukció igy elérte az ingerküszöbömet... De vehettem volna így prémium laptoppot is.. vagy telót...
user_man 2019.05.07 00:29:27
@lutria: szintén telekomos tv. 65" átló 164 cm , becsomagolva a "hivatalos" súlya 28 kg... (amugy talpal 21.4 kg ) és marha nagy .. egyedül vittem fel a harmadikra.. vagyis húztam-toltam fel a lépcsőn...csomag mérete 156,7 cm x 95,6 cm x 18.6 .. A másfél méteres tv-nek se sokkal kisebb a mérete... ezek nem "1 személyes" csomagok. Én nem vagyok se kicsi se alacsony, de megküzdöttem vele.
user_man 2019.05.07 17:08:44
@Csak Norris: "netten" persze :-). Belenyultál. "Minden korlátlan, telefon sms, net +unióban 15 giga " a csomag, ami jó mert igy otthon, ha Magyarországon vagyok vagyok akkor otthoni nas-rol streamelem a zenét a kocsiba.. De a uniós 15 giga is jól jön. Ez a csomag nincs 20 ezer ft de majd 50 % kedvezményt adnak mellé, így még a rendes bolti árnál is jóval olcsobb. , telefon, tv, laptop (pl, dell I7 es, azthiszem pont volt tavaly) de fényképezőgép és dj maverik dront is lehet így kapni. Nagy kedvezmény, 2 évre leosztva, és nincs banki mizéria. De ha meg nem írok alá 1-2 évet akkor meg jóval drágább ugyan ez a csomag. Szóval jól ki van ez találva. "netten" :-)
Az ajánlóban említett "következtetés" szemléletesen mutatja be az Argumentum ad populum, azaz a közvélekedésre, többségre hivatkozás érvelési hibáját. Miszerint ha sokan elfogadnak valamit, akkor az úgy is van. Márpedig a közvélemény holtbiztos abban, hogy nemsokára elterjed az elektromos autó.…..
user_man 2019.04.27 20:51:31
@clemens: majdnem igaz, én gondolkoztam hogy veszek dízel/hibrid kocsit . mert van (volvo). Ráadásul közel teljes értékű a villanyos része, kb 70 kmtert tud tisztán elektromosan, hátul hajtva , azt hiszem max 115 km / órás sebességig. Úgy van kitalálva hogy pl napi kis bevásárlásra, munkába járásra elég lehet a tisztán elektromos üzem. Elöl meg a 5 hengeres dizel ha városon kívül van dolga a jóembernek. Amiért nem veszek .. Használtat néztem, 4 éveset, ára is oké, de 5-10 év múlva is csak volvo szervizben lehetne szervizelni, jó áron , spec diagnosztikai szoftvert igényel...
Nincs már szükség Orbánra. ..
user_man 2019.04.02 06:57:39
@Ménár Atya: nem igazán érted úgy látom. "úgy mesélték" .. Ha azt írnám hogy velem történt vagy családban vagy gyerekkori barátom vállalkozásában akkor ez esetleg később problémát okozhat... de nem vele , velem történt, mesélték .... Vagy talán az éjszakában egy részeg vállalkozó nevetve mesélte hogy hogy kapott semmiért 120 millát.... "Na, láthatóan téged manipulálnak akkor :)" persze fideszes (Voldemort nagyúr) Mengyi Roland is kiataláció.. Kicsit túlzásba vitte a lopást , valakinek rálépett a tyúkszemére, beáldozták , de hidd el sok sok "Voldemort nagyúr" van még a háttérben.. még egy példa, keress rá erre gugliban "Egyforma pályázatokkal nyertek uniós pénzt Tállai körzetének települései" ez gyakorlatilag arról szól amire az irod hogy engem manipulálnak. Ugyanúgy visszaosztás (20-50 %) volt a honorárium , vagy valamit lehetett épiteni pályázati pénzből, de csak egy bizonyos céget lehetett megbízni , ahol aztán vastagon fogott a ceruza, jöttek az öltönyös urak és mindent lerendeztek.. Ilyen esetek jó ha 10 % ka kiderül , de akkor se biztos hogy rendőrség vagy nav vagy bárki nyomozni fog. Nyisd ki kicsit a szemed, ha vállalkozó ismerősöd, faggasd ki kicsit... majd te is hallasz "érdekes" történeteket.... minden jót..
user_man 2019.04.02 07:49:48
@Ménár Atya: félreértés ne essék, minden eddigi kormány lopott ha tehette. De most ezt kicsit magasabb szinten űzik. Mengyi Roland is hazugság, manipuláció? Amúgy miért pont ezen akadtál fel? ami a parlamentben folyik, a demokráciának álcázott diktatúra nem zavar? Csak úgy kérdezem , (és nem kívánom hogy beteg légy) de voltál mostanában kórház közelében? esetleg ügyeletben? . Én voltam otthon is és Németországban is kórházban (szerencsére nem mint beteg, illetve mint járóbeteg igen) . Németországban gdp arányosan kb 2 xeresét fordítják egészségügyre, meg is látszik , német korházban az embert nem a pánik fogja el hogy innen hogy kerül ki, hanem megnyugszik mert tudja hogy jó kezekben van.. Mi inkább stadionokat építünk, és csomó külföldi klubot támogatunk.... Ugy hiszem egészségügy fontosabb lenne mint a stadionok.. TAO meg ugye. adóból leírt pénz, ami akár máshova is mehetne ha bekerülne a kasszába....
user_man 2019.04.02 08:18:40
@conchita wurst: Hofi jut az eszembe. "A korrupció az, amiből kihagynak" ... :-) Oké , én biztos hülye luzer vagyok mert nem ügyeskedtem, tisztességesen próbálok (illetve nem próbálok , hanem "proli" vagyok, dolgozom) élni. Valahogy ez Magyarországon nem nagyon sikerült. Külföldön , szakmámban viszont igen. Van egy fixa ideám, ha nem lopnának annyit , ha arra menne a pénz amire kellene hogy menjen. Én pl nagyon jól ellenék stadionok nélkül is jelenleg. Akkor sokkal élhetőbb ország lenne Magyarország. Akkor lassan végre közelednénk a sokat emlegetett osztrák életszínvonalhoz, de momentán inkább távolodunk , ez hivatalos tény (matolcsy féle 2030 as dátum is hazugság). Akkor én is hazaköltöznék (ha csak felét megkeresném annak a pénznek amit kint keresek akkor már jönnék is)...
Tulajdonképpen amolyan soron kívüli poszt következik ma, ami nem volt előre betervezve, hiszen két napja még úgy volt, hogy Balázs hosszabb időre elvonul egy buddhista kolostorba és majd utána számol be az élményeiről. Nos, a hosszabb időből rövidebb lett, így következzen ma a beszámoló, nem kevés…..