Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CC_Kitiltott (törölt)

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eszter azonosíthatatlan úszó tárgyat talált a grapefruitos Hohes Céjében. Szerencsénkre több jó minőségű képen megörökítette. Meg ha már így felmerült, tudja valaki, hogy ki volt a béltisztítás istene? Íme levelem a Sió-Eckes Kft-nak, képekkel érzékeltetve azt a…..
CC_Kitiltott (törölt) 2012.10.25 18:06:10
@hagyma: De hanyadik bal?
Sziasztok!   Én, mint designer és kreatív vezető mindig figyelemmel kísérem a piacon jelenlévő cégek arculatváltását, vagy enteriőr design változásait. Az egyik mobilszolgáltató a közelmúltban enteriőr dizájnt váltott az üzleteiben. Nagyon tetszik az új belső tér,…..
CC_Kitiltott (törölt) 2012.10.22 11:35:16
@GiaMarie: @GiaMarie: Felnyitottad a szemem. Nemrég lettem nyugger és tényleg szívesen szaporítom a szót, mikor felhívnak az ügyintézők Inviteltől, más cégektől :)
Figyelnem kell magam ezután.
Az NBC bejelentette, hogy leveszi a műsorról az Animal Practice című sitcomot, mondván nem nézik elegen. A PETA állatvédő szervezet ellenben rögtön ünnepelni kezdett, mivel véleményük szerint az ő hathatós kampányuknak köszönhetően gondolta meg magát a televíziós csatorna. Az…..
CC_Kitiltott (törölt) 2012.10.19 12:31:45
Határátkelő Ingázni Ausztriába 2012.10.15 06:53:00
Bevallom, mindig örömmel tölt el, amikor a kommenteken keresztül megismert olvasók (ha nem nagy merészség, akkor: virtuális ismerősök) billentyűzetet ragadnak és megosztják a maguk történetét. Ezért is örültem Nyulz of the World itt következő írásának. Utána meg jöhet az…..
A GLAAD nevű melegjogi szervezet pénteken közzétett tanulmánya szerint rekordszámú, 31 homoszexuális karakter látható jelenleg az öt nagy network tévén (ABC, CBS, NBC, Fox, CW). A GLAAD a 2012-13-as tévés idény 97 programjának 701 karaterét nézte meg, és jutott arra a…..
Türkizkék tenger, hófehér homok, pálmafák és hatcsillagos luxus várja a gazdag turistákat a Maldív-szigeteken, éppen 40 éve: a szigetországban 1972 októberében kezdődött el az úgynevezett resort-turizmus. Az évfordulóra a Spektrum filmesei, Cseke Eszter és S. Takács András is…..
Hiába mondták neki, hogy rossz ötlet, David Cameron brit miniszterelnök nem hallgatott a tanácsadóira és Boris Johnsonra, London polgármesterére és Barack Obamához hasonlóan elment az amerikai tévébe haknizni egy kicsit. Cameron David Letterman talkshow-jába ült be tegnap este, és…..
CC_Kitiltott (törölt) 2012.09.27 14:06:06
@Bretschneider detektív: Láttad te már Sixx arcát a Cosmopolitan címlapján? Akkor tudhatnád, egyszer Sixx rosszul írta a Magna Cartát az iskolában. Kinevették a pajtásai, erre visszament az időbe és erőszakkal átíratta a királlyal a nevét Chartára. Aztán megölte a pajtásait. Mindet. Egy pörgőrúgással.
Jobb, ha vigyázol :)
CC_Kitiltott (törölt) 2012.09.27 14:06:37
Amióta Szabó Patrícia elment a Cosmopolitantől, bevalljuk, ritkábban olvastuk a lapot. Pedig az Index mosdójában most is feltűnik időnként, valaki néha bajuszt rajzol a címlaplánynak, vagy golyóstollal felfirkantja, hogy ribanc. Pedig a Cosmopolitan minősége mit sem változott, most…..
A Mokka kimeríthetetlen humorforrás, ma reggel például Demcsák Zsuzsa bírta azt mondani a Kate Middleton félmeztelen képei miatt kirobbant botrány örvén, hogyaszongya: "Aki tudja hogy fotózzák, az ne vetkőzzön." Otthon se, egy hatméteres fallal körülvett villába se, seholse. Jól…..
Nem kerül új ember a Heti hetesből dezertált Hernádi Judit helyére. Minden adásban más-más vendég ül majd a székébe, elsőként Váncsa István - írja a Blikk. Ónodi György, a műsor producere szerint Hernádi helyére beül majd Kern András, Kéri László, Ábel Anita(!), és nem…..
Izgalmas és kreatív feladattal örvendezteti meg a médiaoktatás iránt érdeklődőket az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH). Az egylőre H95 néven futó médiaértés-oktató központ legfőbb céljait már megfogalmazta: ez lesz az a hely, ahol bárki játszva…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.09.17 09:30:00
A nap tumblerje: a Trónok harca jelenetei a Drót szövegeivel. Végleges az American Idol zsűrije: Randy Jackson és Mariah Carey mellet Keith Urban és Nicky Minaj osztja majd az észt jövő év elején. Szereposztás: Adam Rodriguez (CSI:MIami) a Goodwin Games című újonc sitcomban…..
CC_Kitiltott (törölt) 2012.09.17 11:45:52
@hunter84: Az a sok szopástól van.
RE:blog Török Gábor ellemez 2012.09.12 11:06:07
Török Gábor langyosnál is langyosabb ún. politikai elemzéseit ki kellett már írnom magamból, mert régóta bassza a csőrömet az óvatoskodásnak ez a mesterfoka, amely szintű semmitmondás még meteorológusoknál tavasztájt sem tapasztalható, ráadásul professzionális…..
Webes képregényből az egész videojáték-kultúra meghatározó részévé válni nem kis teljesítmény. A Penny Arcade párosához ezernyi dolog köthető, például ők irányítják a Child's Play-t nevű alapítványt, amely nagyszabású gyűjtésekkel, játékleárazásokban való…..
Spoiler Ted (Ted, 2012) 2012.09.09 12:00:00
A Ted hatalmas csalódás. Pozitív értelemben. No de hadd fejtsem ezt ki bővebben. Seth MacFarlane munkássága finoman szólva sem éppen a szívem csücske. Family Guy, American Dad, Cleveland Show... csupa random baromság, erőltetett és kínos. Ezt persze szigorúan a saját…..
CC_Kitiltott (törölt) 2012.09.11 07:06:29
Szexhez toboroz lányokat Cristofel a neten, harsogja a mai Blikk. És tényleg: a szteroidokkal pumpált havannai csődör a Facebookon bombázza olyan kanos üzenetekkel a 38 ezer fős rajongótáborát, mint például ez a két gyöngyszem: Most persze röhögünk, de állítólag már egy…..
Szépen jönnek a hírek az október elsején induló RTL2-ről. Nemrégen az derült ki, hogy "Az ég kék - az RTL 2", most meg az, hogy milyen műsorvezetőkkel akarnak nézőket magukhoz csalogatni. Budapesten a Márvány és Alkotás utca sarkán egy hónapon át látható az az…..
Akár a méregdrága luxusautóikat is hátrahagyják azok az egykori milliomosok, akik az adósságaik elől menekülve inkább elhagyják Dubajt. A státusszimbólumnak számító, elhagyott luxusautók nagy része az emirátus repterei mellett parkol (természetesen nem mind, és a…..
CC_Kitiltott (törölt) 2012.08.31 07:40:32
@Orbán megint hazudott, most épp az E-on ügyben!: Gratulálok a poszthoz fűzött, szellemes és felvilágosító tartalmú kommentért. Szerinted ez megfelelő stratégia a választások megnyeréséhez? :(
A hír: Sztárcsapatot vert a Videoton. Egy mondatban: Paulo Sousa, Álvaro Brachi, Dos Santos Tavares Ianique, Enete Moris, Evandro Brandao, Filipe Oliveira, Héctor Sánchez, Jeff Silva, Marco Caneira, Milan Peric, Mladen Bozovic, Nemanja Nikolic, Nikola Mitrovic, Paulo Vinicius, Renato Neto,…..
CC_Kitiltott (törölt) 2012.08.31 06:58:04
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..
CC_Kitiltott (törölt) 2012.08.30 21:51:06
Úgy néz ki, húzhatunk még egy strigulát a "jól hangzik, de soha nem lesz belőle semmi" rovatba, ezúttal a Setét torony című Stephen King-adaptáció fényképével kiegészítve. Az ambíciózus projektete Ron Howard rendező-producer és Akiva Goldsmith forgatókönyíró a Universalnél…..
És hogy kerül a templomba, és hogy a börtönbe/munkatáborba? Hát a templomba úgy, hogy mivel az  Oroszország nevű egészázsiai államban a totális putyinizmus buzzzzzzzzzgó támogatója az egyház, eléggé kézen vagy min fekvő volt odamenni a csajoknak tiltakozni. Börtönbe,…..
A kínai nagyvárosokban ember sok van, hely viszont kevés, így aztán előtérbe kerül a találékonyság. Zhuzhou városában például egy bevásárlóközpont tetejére építettek négy családi házat. A Kína középső részén fekvő Hunan tartományban található a négymilliós…..
Azt írja a Blikk, hogy Bochkor Gábor, nemrég felégetett, beszántott és sóval bevetett Neo FM-ből a Tv2-höz igazol, egészen pontosan a Mokka című reggeli műsorba. A reggeli tévéműsorok egyeduralkodóját (az m1 néha bakiparádéba forduló monstre híradója nem tekinthető annak)…..