Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pestiági

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ágnesék négyen akartak beköltözni egy 2 fős szobába, ami elől határozottan elzárkózott a szálloda Silver Apartman Club Hotel, bár a gyereknek nem kértek pótágyat se. Mert amúgy az oldaluk szerint 3300 forint egy pótágy, 6 éves korú gyerekig meg csak a fele: Egy üdülési jog…..
pestiági 2013.03.30 12:41:49
@batgirl:igen, ez nagyon tetszett! Köszi!
Mint arról már bizonyára mindenki értesült, a mobilszolgáltatók sajátos módon értelmezték a józan ésszel kivitelezhetetlen telefonadót. Jakab Andor azt is megírta már, hogy ezzel a trükkel az adót is leáfázták, Ági a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségnél érdeklődött,…..
pestiági 2012.08.07 22:04:13
@Ppix: Kevés ember tud értelmezni egy szolgáltatói szöveget, én ezek közé tartozom! Szó szerint értem! Attól, hogy te a sorok között olvasol,és a törvényalkotó SZÁNDÉKÁRÓL papolsz, valamint bunkó módon kommunikálsz, még nem lesz jobb és tisztességesebb világ ebben az országban! Hihetetlenül szűklátokörű majom vagy!
pestiági 2012.08.07 22:06:18
@svgh1: köszön, végre egy biztató szó! Igen, azt gondolom, hogy nem szabad hagyni a dolgokat, és kiszolgáltatottnak lenni minden körülmények között!