Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tekerentyűs brizgettyű

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valamire ráírják, hogy valamitől mentes, rendszerint örülünk. Mert a -mentesség azt sugallja, hogy nélküle jobban járunk. Talán azt is, hogy eddig rutinszerűen rosszul jártunk. Amikor először olvasol egy hirdetésben ecetmentes parfümről, feltételezed, hogy ez jó dolog…..
Tekerentyűs brizgettyű 2014.09.25 11:38:58
Pontosan ezért szeretem ezeket a posztokat olvasni. Nagyon kevés ember van, aki mer a meglévő rendszeren túl gondolkodni, és meri feszegetni a sokszor évszázados/évezredes határokat.

És pontosan, mivel nagyon sokan csak a meglévő rendszerben tudnak gondolkodni, csak azt a vonzatát látják meg a posztoknak, ami az adott rendszerből következik.

Sok a materialista megközelítés, és sok az érzelem alapú is.

Számomra csak egy dolog következik mindebből:
Ha az ember személyes fejlődését redegradáljuk csak a szaporodás kérdésére, akkor gyakorlatilag saját magunk alatt vágjuk a fát. Mert hiába szaporodunk jól, és tesszük lehetővé a jövő generáció felnövekedését, ha mindeközben mi maradunk ugyanolyan beszűkültek, mint az előző generáció. Az evolúció nyilván az ember esetében nem csak a gének módosulásáról szól, hanem
az elme, a gondolkodás mód fejlődéséről is. Bár erről valahogy szeretünk megfeledkezni és úgy tenni, mintha csak állatok lennénk. Értem én, hogy így kevesebb a felelősség, de azért mégiscsak na...

Az új utak keresése, lehetőségek megmutatása is fontos a fennmaradás szempontjából. Ennek része az is, hogy bizony olyan irányba is elkezdünk gondolkodni, amerre eddig nem is mertünk.

Én úgy vélem, hogy ezek a cikkek leginkább erről szólnak, még akkor is, ha néha a közvélemény legszívesebben helyben szétcincálná, apró darabokra a posztolót.

Ne felejtsük el, azt sem, hogy a cikk egyik célja az volt, hogy rámutasson, hogy igen is, ha bajunk van valamivel, akkor azon kezdjünk el dolgozni és ne csak próbáljuk magunk előtt is takargatni azt, mondván, hogy ha elégedetlen vagyok valamivel, ami ugyanúgy működik mióta világ a világ, az a társadalmi elvárások szempontjából nem normális dolog. Tehát úgy teszek, mintha minden szép és jó volna, mert különben kilógok a sorból, nem lesznek barátaim, nem lesz, aki eltartson, stb.

Nem szomorú az egy kicsit, hogy az ember nem lóghat ki a sorból semmilyen úton-módon, mert különben a társadalom peremére kerül és onnantól kezdve nem számíthat semmire?

Gondolkodjunk el azon, hogy tényleg az egyénnel van-e a baj, amikor azt mondja, hogy bocs, de én ezt nem akarom, vagy pedig a társadalmi rendszer rugalmatlanságával, amelyik nem fogadja el az egyén döntését...

Tulajdonképpen, ez az amiről ez a cikk is szól, és ez az, amit az egész blog képvisel. És ez az, amit látni kellene, nem pedig azt, hogy van A variáció (gyerek)és van B variáció (nem gyerek).

Minden tiszteletem a blog írójáé.
Kedves Olvasók! Felmerült a kérdés, hogy én és Fehér Vándor mit gondolunk, mit "várunk" december 21-től. Sajnos ő nem tudott most írni, abszolút nem volt szabadideje. Én személy szerint úgy gondolom, ennek nincs jelentősége: mindenkire rábízzuk az ő saját érzéseit és…..
Tekerentyűs brizgettyű 2013.01.03 11:46:13
@Vonzás: Szédülés, fájdalmak, nyomott hangulat mind-mind lehetnek következményei az éppen folyó gyógyításoknak, amelyek most a magasabb dimenziókban folynak. Jelenlegi fizikai tested nem fog felemelkedni. A jelenlegi 3d testjeink amúgy is elég rosszul vannak összerakva, szóval én nem ragaszkodnék hozzá. :) De abban igazad van, hogy ez természetes és nem kell senkinek megijednie. :)
Tekerentyűs brizgettyű 2013.01.03 15:56:01
@zazuma: Nézzétek tudom, hogy itt sokan nem gondoljátok hitelesnek, Gabriel arkangyalt, alias Hamourapit C blogjáról, de az elmúlt félévben volt szerencsém együtt dolgozni vele. A amit itt megosztok információ az mindösszesen egy kis szelete annak amit találtunk és amit ő már kiposztolt az oldalán. Azt tudni kell és el kell fogadni, hogy a kapott információk sohasem teljesek és változhatnak is néhány ponton, például időpontokkal nagyon óvatosan kell bánni, ugyanis a "fentiek", nem időpontokban mérnek, hanem az eseményekben. Nu és akkor a lényeg: Mi valójában nem a Földön vagyunk, hanem annak egy másolatán (Tükör-Föld, mi Merthnek hívjuk), a valódi Föld (Orth) pontosan velünk szemben van a Nap túloldalán. De ahhoz hogy hozzáférjünk nem meghalni fogunk, hanem váltani. Ez azt jelenti, hogy a tudatos énünket átváltjuk az Orthon lévő testünkbe. Szóval új otthont kapunk mindenféle szempontból. A felemelkedés és a váltás két különböző dolog. Már most is vannak olyanok akik felemelkedtek. A Merth valójában egy csapda, ahol csapdába ejtettek nagyon sok entitást. Ami most zajlik az a kiszabadulásunk és a hazatérésünk folyamata.
Tekerentyűs brizgettyű 2013.01.03 20:24:39
@PepeSzeretiMikjobit!:
www.presbeia-protoi.org/index.php/Main_Page

jobb oldalt lenn a Some infos about "Earth"! cím alatt.
Tekerentyűs brizgettyű 2012.11.05 19:41:11
@foreign affair: ha ennyire bizonytalan vagy a dologban kiegészítheted a kérést, hogy csak és kizárólag az ártó szándékú implantátumokra és a neked ártó fegyverekre vonatkozzon.
Tekerentyűs brizgettyű 2012.11.04 13:56:24
C blogján az első hozzászólás fontos lehet: www.2012portal.blogspot.hu/2012/11/blog-post.html#comment-form

akik nem tudnak angolul, itt fordítom, ha pontosabban tud valaki fogalmazni azt is szívesen veszem:
"Ma fegyverekről és implantátumokról szeretnék írni.
Sokunknak vannak fegyverek és implantátumok a magasabb szintű testjeinkben. Sok ezek közül más életünkből származik és bizonyos megegyezések/egyezségek/alkuk következtében fixálódtak, ezért nem lehetett őket eltávolítani.

A legtöbbjét ezeknek az alkuknak teljesítettük az elmúlt napokban, így ezen implantátumok és fegyverek egy részének eltávolítása elkezdődött. Ugyanakkor rengeteg olyan implantátum és fegyver van ami ebbe az inkarnációba is veletek jött, ezért ezek most a saját tulajdonotoknak számítanak és csak akkor lehet őket eltávolítani, ha elengeditek őket és engedélyt adtok az eltávolításukra, még akkor is, ha ez fájdalmat is okozhat nektek. Jogosultságot egyszerűen csak annak kell adni akit ti "teremtőnek" hívtok.
Elég egyszerűen mondani, a "teremtő" küldeni fog valakit aki eltávolítja ezeket a dolgokat belőletek. "
A Fátylon túlÍrta: CobraFordította: Benedictus Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/2012/08/beyondthe-veil-beyondthe-veil-beyond.html (Megjegyzés: Előzetes tájékozódáshoz elengedhetetlen azok számára, akik még nem olvasták volna:…..
Fehér NemességÍrta: CobraFordította: Benedictus Forrás:http://2012portal.blogspot.hu/2012/08/white-nobility-i-have-received.html Eredetileg megjelent: 2012. augusztus 14 Utasítást kaptam, hogy hozzak nyilvánosságra néhány eddig titkos információt. Ez az első az…..
Tekerentyűs brizgettyű 2012.09.18 10:03:23
@timurida: Miért gondolod, hogy megtiltják neked a kérdéseidet? Nem lehet az, hogy nem megtiltásról van szó, hanem pusztán arról, hogy jelenleg "lényegtelen" kérdéseket teszel fel? Fontosnak tűnik, pedig nem az. Lehet, hogy szándékosan vagy sem, de Cobra is oszthat meg téves információkat, de nem biztos, hogy azt teszi. Ezt jelenleg nem tudjuk, és még egy jó darabig nem is fogjuk megtudni. Majd ha a megértés olyan szintjét elérjük, hogy képesek leszünk megérteni a teljes folyamatot, majd akkor lesznek lényegesek ezek a kérdések, mert akkor már érteni fogod. Addig nem. Bármennyire is okos vagy, még kevés lehet az információd, még kevés a lehet megértésed. Ahogy talán mindenkié. Ezért van az, hogy egy része a csapatnak ignorálja a kérdést. És ezért próbálja meg a személyes fejlődés témáját erőltetni, mert mindenkinek saját szempontjából, ez a fontosabb, mert a saját magára vonatkozó válaszok mindenkiben benne vannak és elsődleges feladata azokat megkeresni.
Ugyanakkor tény, hogyha nem tennénk fel kérdéseket itt, nem elemeznénk ki a dolgokat, akkor gyakorlatilag nem lenne a fórumnak létjogosultsága, akkor csak hírközlő lenne. Tehát nem is az a baj, hogy kivesézitek a cikknek valóságosságát, csak túl nagy energiákat mozgósítotok közben, túl fontosnak tartjátok. A jelenlegi magyar politikai helyzetet sem lehet átlátni, nemhogy egy olyan helyzetet, amiről gyakorlatilag csak információ-morzsáink vannak. Lehet találgatni, de ennyi szenvedélyt beleölni és mindeközben egymást cincálni nagy kár. De lehet éppen ez volt Cobra cikkének a célja, persze lehet, hogy nem...
Kedves Olvasók, elnézést a hosszabb hallgatásért. Ma rakok ki új fordításokat, addig is egy kis érdekesség. (Megjegyzés: A montázs készítője alaposan megvizsgál minden egyes, az összefoglalóban szereplő videót, kielemzi őket és utána jár annak, mennyiben lehetnek valósak…..
Kedves Olvasók, ez egy igencsak hosszú, de egyben meglehetősen érdekes, informatív interjú, szerintem felbecsülhetetlenül értékes forrás Cobra. Egyes dolgok, főleg  a blogot kezdetektől követőknek nem fognak újdonságot jelenteni, de aztán számtalan új, érdekes információra…..
Tekerentyűs brizgettyű 2012.09.07 15:48:31
@Al David: az első képen lévőhöz hasonló nagy vatta felhőt én is láttam pont az előbb, ami nem mozdult semerre, ugyanakkor pár perc alatt el is párolgott. Én is éppen azt néztem, hogy elég szokatlan. Mondjuk nekem pont az ellenkezője jutott eszembe róla, én úgy gondoltam, hogy ez egy ilyen összegyűjtött "szenny" pamacs volt amit utána eltüntettek. Főleg, hogy egy idő után ijedt fej formája volt, mintha feltartott kezekkel azt mondta volna: "Ne tedd!".
Jól elszórakoztatnak engem a fentiek, már látom. :D
A lényeg az, hogy valóban furák, de én már csak abban reménykedem, hogy utólag mindenről ki fog derülni, hogy mi micsoda és hogy mi miért történt. :)
Kedves Olvasók, remélem mindenkinek kellemesen telik a nyár. A csatornázott üzenetekről szóló írást nem felejtettem el, idővel kész lesz.  FV  A Terv és mit tehetsz Te a változásért Írta: Cobra Fordította: BenedictusForrás:…..
Tekerentyűs brizgettyű 2012.08.15 11:16:12
@Mátrix: Megkockáztatom, hogy hülyének néztek, de úgy tűnik hogy megmentettetek, legalábbis álmomban. :) 5 szivárványt láttam egymás után amik szépen összetekeredtek és egy kötél féleség kezdett kialakulni belőlük, ami ereszkedett felém. Érdekes volt (szép már nem, olyan, mintha üveggyapotból lett volna, a szivárvány meg nem lehet üveggyapot), gondoltam hozzáérek, hogy kiderítsem mi is ez tulajdonképpen, mikor mellettem valaki azt mondta, hogy érted jöttek. Ekkor beugrott, hogy "NEM SZÁLLUNK FEL HAJÓRA". És azzal a biztos tudattal fordítottam hátat, hogy jól döntöttem. :)
Szóval ha úgy alakulna a "NEM SZÁLLUNK FEL HAJÓRA" még kiegészülhet azzal, hogy nem fogdosunk szép színes, a levegőből lelógó dolgokat. :D
Kedves Olvasók, elsőre lehet, hogy kicsit tömény olvasmány következik, Miczo gondolatait azért raktam Cobra frissítése elé, hogy így esetleg az egész érthetőbb legyen. Remélem nem kontraproduktív a megoldás. Sokkal hosszabb frissítést szántam, de túl sok lenne az anyag, a…..
Tekerentyűs brizgettyű 2012.08.09 10:13:09
@Vamest: Nekem is volt hasonló. Az segített, hogy elfogadtam őket olyannak amilyenek. A lényeg szerintem, hogy nem szabad megijedni, ezzel elengeded ezeket a képeket és helyette jönnek mások, amelyek egy idő után átalakulnak szelídebbekké, esetleg vidámabbakká.

A másik kérdésedre, meg úgy gondolom saját magad fogod megtalálni a választ, nem igazán a meditáció mennyisége, hanem minősége számít. Attól függ neked mennyire van szükséged, ahhoz, hogy elérd azt amit szeretnél.
Mivel feltetted a kérdést, ezért felteszem nem régóta meditálsz. Ebből az következik, hogy még nem biztos, hogy egy perc alatt el is tudsz lazulni illetve hatékonyan tudsz is meditálni. De persze lehet hogy ezt csak én gondolom így.
Tekerentyűs brizgettyű 2012.08.10 12:37:57
@timurida: Ezt most nagyon köszönöm, nagyon jókor jött. :)
Tekerentyűs brizgettyű 2012.08.11 09:18:00
@FehérVándor:
Én köszönöm a lehetőséget. :)