Regisztráció Blogot indítok
Adatok
olimpiam

0 bejegyzést írt és 154 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MA JÖN A JÉZUSKA, skandálják este a háztartásokban, már ahol a családunk olyan, aki még nem kutatta fel és bontotta ki tegnap éjfél után az ajándékait, azzal hogy „de hát már karácsony van!”. Nem is szaporítanám a szót, lássuk, az idei karácsonyra milyen újdonságokkal…..
Nem szeretek választani. Pontosabban nem is arról van szó, hogy szeretek vagy sem, hanem amikor a bőség zavarával állok szemben, akkor nehezen teszem le a voksot valami mellett. Még inkább így van ez olyan esetben, amikor a döntés hosszú távra szól, és a burkolat nyilvánvalóan ilyen. Mi van, ha…..
Az általunk felújítandó lakásban egy helyiség gipszkarton fallal van leválasztva, így csíptek le egy kisszobányi helyet egy korábbi nagy térből. Elkezdtünk gondolkodni a szobák sorsán, és arra jutottunk, hogy egy kicsit ugyan másképp, de mi is variálnánk utólag a régi terekkel. Na de hogyan?…..
Amikor valaki az osztrák fővárosban kap munkát, az egyik nagy kérdés az: kiköltözzön vagy inkább ingázzon valamelyik határközeli magyar településről. Krisztián is ezt a kérdést boncolgatja írásában, meglehetősen elgondolkodtató módon és érvekkel...
olimpiam 2018.09.29 08:32:46
@dddddddddddddd: mi van Mödlingben?
Hétvége előtt ott volt a dilemma: mi legyen a beccei furminttal? Ez a dűlő lényegében egy hatásvizsgálat, azaz megnéztem, mit tud meszes agyagon a furmint. A vágó egy út alatt fekszik, az utat diófák szegélyezik a magas partoldalon - így minden évben megszokott vendégünk a lisztharmat. Ami száraz…..
Ma olyan jövőt látok magamnak, amiről álmodni sem mertem, és talán holnap ezt is túlszárnyalom – írja a mai poszt szerzője, Orsi Kölnből, aki párjával most három éve költözött Németországba, szóval éppen itt volt az ideje egy kis számvetésnek. Jöjjön hát ez, a képeket pedig köszönöm neki!..
Tudjátok, hogy a Bétéká nagy kérdőjel az életemben. Csupa ellentmondás. Így dicsőíteni és így köpködni egyidejűleg csak én tudom ezt az intézményt. Sem ősigazságokat nem akarok kimondani, sem általánosítani nem szeretnék, sőt, a melegvizet sem fogom feltalálni. Csak megütötte a fülemet valami egy…..
Azt hiszem, de lehet tévedek, hogy a repülés fóbiások kivételével minden kislánynak megfordul a fejében (vagy legalább is a 911-ig megfordult), hogy stewardess szeretne lenni. Bárhol megemlítem, hogy légi-utaskísérőként dolgozom, szinte mindig van valaki aki rávágja, hogy Ő is az akart lenni…..
olimpiam 2017.02.06 00:11:11
A pezsgős tesztünk egyik kommentjén felbuzdulva, ahol megemlítették a camembert sajt egy különleges felhasználását, eldöntöttük, hogy megcsináljuk a Nagy Camembert tesztet és a győztest pedig úgy fogyasztjuk el, ahogy még soha.  ..
olimpiam 2017.01.26 12:09:45
@maradokapénzemnél: a legnagyobb probléma, hogy kis hazánkban camembert néven kamu készítményeket árulnak. az első helyre tett is max az útszéli eldobható kategória. nem kell ezt túlragozni, a magyar fogyasztóknak más az ízlésük, kisebb a pénztárcájuk, a pénzükért pedig nem minőséget hanem hamis álmokat vesznek
olimpiam 2017.01.26 12:11:16
@Sieg: hja sok vak között a félszemű a király!:)
olimpiam 2017.01.26 12:40:03
az mindenképpen egy javaslat lenne ha már nem lehet elutazni oda ahol valóban azt gyártják ami, elmenni culinárisba, baldasztiba, vagy: www.legourmetdebordeaux.com/termek-kategoria/sajtok/#.
Azt se felejtsük ki, a camembert mellett azért van jó sok féle minőségi sajt elég ha a reblochont említem.
És a lábszagok, azok nélkül mit sem ér egyik sem:)
Miután eladtam az EKEN H9-et, elkezdtem dilemmázni, milyen kamerát vegyek. Két dologgal volt problémám az Eken kapcsán, egy drága kamera esetében legyenek jók a színek és a fehéregyensúly, illetve, hogy ne legyen ENNYIRE nagy a halszem effektus. Utóbbiban azért túlságosan nem bíztam, hiszen minden…..
Ezt is megéltem, elköltöttem egy valagnyi pénzt, vásároltam egy csomó helyről és leszűrtem tonnányi tapasztalatot. Volt sok pozitív és néhány negatív dolog is, de összességében egyáltalán nem bántam meg, hogy elkezdtem a dolgokat neten rendelgetni, különösen azért nem, mert RENGETEGET lehet…..
olimpiam 2016.06.09 07:02:19
Sokan hiányolták, hogy nincsen alap-alap cikk. Nem tudom ez mit takar, de most megpróbálok ácsolni ilyet. Sokkal nehezebb egyébként, mint gondoltam, mert ami nekem triviális, az lehet másnak kínai. Megpróbálom belesűríteni egy cikkbe az egészet, de biztosan marad ki valami, amit elfelejtek, akkor ér…..
olimpiam 2016.06.09 07:02:08
sixx: Hamarosan elkezdődik a Viasat3 pucéremberes realityje, aminek beharangozó posztjára 1 117 000 alkalommal kattintottak a kedves olvasók a comment:comon, ezzel abszolút blog.hu- és valószínűleg magyar internetes rekordot is felállítva, mármint egy posztra lebontva értve. Köszönjük szépen,…..
olimpiam 2016.04.26 00:39:58
@Jóska Pista: 23 éves, még akármi lehet belőle!:)
olimpiam 2016.04.26 00:51:11
@Jóska Pista: így szocializálódott szegény, na de majd most a műsor hatására felkarolja egy ember és kiműveli:)
A babarózsaszínű sangria és a krémesen ropogós morzsás kagyló. Ez a kettő lesz a nyár slágere, legalábbis nálam tuti. Csak a varázsszót tanuljam meg kimondani. Két borzasztóan őrült, melós-tanulós-keményen edzős hét után estem be az éppen megnyílt TioFelipébe, nem a legjobb lelki állapotban. Olyan…..
olimpiam 2016.04.26 00:16:35
Lodovik Flies Dikta 2011.03.06 02:31:00
Megint egy izlandi banda.breaking the wavesfreeing the slaveskilling the governmentstill in their cavesthe governor's sonwith daddy's new guncome out and playlet's have some funif they break all the rulesand they ruin the schoolshow will they knowwhich ones are the fools?just swallow the pilland…..
Felkérést kaptam, hogy menjek el D. Tóth Krisztához a websorozatába, amiben embereket visz magával munkába, amolyan Uberszerű közösségi közösautókázással, csak éppen pénzt nem kér érte. Beszélget az utasaival és ezt felveszi három GoPro kamerával meg a szponzorautót…..
Éden Niki magára ismert a Bors kedden megjelent, floridai prostiüggyel foglalkozó cikkének egyik fotóján, ezért megkereste a bulvárlap szerkesztőit, hogy elmondhassa az igazságot. Íme: "Való igaz, az egyik képen én vagyok, Floridában készült tavaly ősszel. Az Éden Hotelben a…..
Chris Evans váltja Jeremy Clarksont a Top Gearben, jelentette be a BBC. Az arcok teljesen kicserélődnek, mert Clarkson kirúgása után James May és Richard Hammond is otthagyta a világ egyik legnépszerűbb autós műsorát. A vezető producer, Andy Wilman is felmondott áprilisban. Evans…..
Már bocsánat, hogy a relatíve' hosszú hallgatást újabb padlizsános recepttel töröm meg, de alternatívával jelen esetben csak akkor tudtam volna előhozakodni, ha ütvefúróval indulok meg az Aldi felé. Akad ugyan a közelben másfél négyzetméteres non-stop, de a vegán kínálatból…..
olimpiam 2015.04.13 15:01:49
Tisztelt Hölgyeim és Uraim, polgári termékek! Képzeljék mekkora szarban, bocsánat: bajban lehet a Fidesz, ha leereszkedek ebbe a porfészekbe kedves vidéki városba, ahol még egy vacak focicsapat sincs, és még a vejem sem nyert közvilágításos közbeszerzést. Tényleg, Árpi: Miért…..
  Aszongya a pink inges Gólem, aki egyébként egy jelenség ebben a cuccban, komolyan, hogy ma oszt a Pandora odabasz majd, meglátjuk. Egy óra van most csak rajta, úgy látszik vannak olyan napok, amikor kurvára kel tudni, mennyi az idő Kiskunmajsán, és olyanok, amikor nem. Egy jótanács…..
A reggel már bejelentett Hódi Pamela mellett az Édes életből (is) ismert Cynthia Dictator (balra) lesz az Éden Hotellel egy napon, február 23-án, a SuperTV2-n induló kísérőműsor, az Éden Éjjel két házigazdája. Az élő műsor  minden hétköznap este a SuperTV2 képernyőjén…..
A klasszikus Wellington bélszín nem véletlenül élvez kultstátuszt világszerte, ugyanis elképesztően jó étel. Egy óriási baj van vele, sehol nem lehetett ilyet kapni. Egészen mostanáig! Ez alapvetően egy ünnepi fogás, de az ünnepi fogások legfontosabb tulajdonsága az, hogy…..
olimpiam 2015.02.22 16:48:38