Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nami-chan

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap lezárult a szavazás és ma kikerültek az eredmények. Talán a többi szerkesztő nevében is írhatom, hogy nagyon-nagyon büszkék vagyunk a kedves olvasóinkra, amiért bejuttattak minket a TOP 10-be, azon belül is a 7. helyre! Lehet, hogy másoknak ez nem valami nagy dolog, de nekem…..
nami-chan 2012.09.07 19:20:10
Még csak fél órája van kinn a neten, így most hála egy lelkes olvasónknak, frisseen, forrón tálaljuk! Az első részről itt írtam (aminek a megítélése a mai napig vita tárgya), a folytatás szinopszisáról meg itt olvashattok. Továbbá tudom, hogy velem van a hiba, de én már most…..
A film 9 történetből fog állni, ami elsőre elég merész húzásnak tűnik. Mindenesetre az előzetes baromi hangulatos. Nagyon várós! ..
Horror-Mirror A Mezsgye-univerzum 2012.08.31 14:32:00
A poszt félig "remake vs. eredeti" lesz, azzal a különbséggel, hogy szó lesz az amerikai változat két folytatásáról is. Így többek között az is kiderül, hogy érdemes-e befektetni a gyűjtődobozára. Na jó, azt most megmondom, hogy nem.   1. Kairo / Pulse (2001 -…..
Úgy rémlik az oldalon még nem esett szó egy-egy moziban bemutatott friss horror eredményeiről, szóval bele is vágok az első box office posztba. Amerikában pénteken küldték a mozikba a The Apparition-t, amelyben Ashley Greene, Julianna Guill és Sebastian Stan küzd egy gyilkos kedvű…..
Ti nem unjátok már, hogy minden második közelgő horror film found footage stílusban készül? Mert én már nagyon-nagyon. Na de lásuk ennek a történetét! Egy csapat rejtélyeket és misztikumokat leleplező stáb felvételeit láthatjuk, akik a Nagyláb (Bigfoot) állítólagos nyomára…..