Regisztráció Blogot indítok
Adatok
julcsifri

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 3D nyomtatás népszerűségét bizonyítja, hogy a technológia úttörői egyre több elismerésben részesülnek. Május elején a ráolvasztásos eljárás (FDM) egyik feltalálója, Scott Crump bekerült a Minnesotai Feltalálók Dicsőségcsarnokába. Chuck Hull, az első…..
Ezzel a nyereményjátékkal 1 hónapra elegendő forrócsoki granulátumot nyerhetsz. 2 perc alatt kell végigcsinálni a játékot, nekem 1 perc alatt sikerült, nem nagy kunszt.link: choco-choco.hu..
Már csak egy hét, és kezdődik a várva várt téli szünet. Már mindenki a készülődés fisinésében van. Itthon megsütöttük a mézeskalácsot, próbasütés volt pogiból. (jól sikerült, megszavazta a család). Dekoráltunk, vasárnaponként gyertyát gyújtunk és karácsonyi zenére…..
A Szilvuplében évek óta a magyar könnyűzenei élet rengeteg képviselője fordult meg az amatőr, félprofi, hobbi és hivatásos zenekarok közül is. Számos amatőr zenekar kapott itt már fellépési lehetőséget, a jazztől a metalig, játszott már itt a Fish!, Kiss Tibi, a Marlboro Man,…..
A másik tényező, ami felrúghatja a változó költségek havi tervét, az pedig a saját fegyelmezetlenségünk. Ha ismerjük a saját fogyasztási szokásainkat, akkor nem kell a fegyelmezetlenségünk miatt felborítani az egész tervet. Egy elvont példán bemutatva: tegyük fel, hogy…..