Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kahlil Gibran

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új büntetőjogi kategóriát javaslok bevezetni, egy új bűncselekményt: visszaélés minőségi élelemmel. Aki minőségi élelmet termeszt, előállít, megszerez, tart, az országba behoz, onnan kivisz, vagy az ország területén átvisz, bűntettet követ el, és öt évig terjedő…..
Kahlil Gibran 2012.07.23 10:38:40
@Madnezz: Ahogyan láthatod is, Veled nagyjából egyszerre jobban belegondoltam magamtól is... :-)
Kahlil Gibran 2012.07.23 11:01:45
@maroz:
"de hogy ne is általánosítsak, ilyent nem mondtak."

Nyilván ez is egy módszer, hogy elkomolytalankodja az ember a számára kellemetlen témákat.

Ettől még tény, hogy például a cigányokkal kapcsolatban állandóan visszatérő liberális vád, hogy előítélet, rasszizmus, általánosítás miatt hiteltelen a másik oldal mondanivalója.

Összefoglalva tehát a lényeget, a magyarokkal szemben mindenféle általánosítás megengedett, (például dinnyetermelők) sőt hősies cselekedetnek minősül (pl: Kertész Ákos), de a mindenki mással szemben történő általánosítás csúnya és rasszista dolog. Jól értem a szabályrendszert?
Kahlil Gibran 2012.07.23 11:04:52
@room_101:
"Látom, nem vagy liberális, úgyhogy nyugodtan általánosíthatsz."

Ez most egy újabb szabály? A liberálisok éppen a nem liberálisok általánosításaitól szoktak hisztériázni és toporzékolni, akkor ez most hogy is van pontosan? Szabad, vagy nem szabad? A liberálisoknak szabad, másnak nem?

A másik témával kapcsolatban egyetlen kérdés van, az pedig nem az, hogy én honnan tudok róla, hanem az, hogy így elhangzott és nem lett belőle botrány. Miért?