Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pushup

0 bejegyzést írt és 791 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezeket a dolgokat egy jó felszolgáló soha nem mondaná el egy vendégnek, pedig nagyon fontos lenne tudnunk. Így lehetővé tettem néhány kiváló hazai szakembernek (egészen különböző profilú és árszínvonalú helyekről), hogy névtelenül mondja el, mi zavarja őt a napi munkavégzésében, a vendégekkel való…..
A gyereknek tízórait készíteni komoly kihívás, mert gyakran rutinszerűvé válik az a néhány étel, amit a gyerkőc egy idő után szintén rutinszerűen elkezd hazahozni, mert unja. Az ötletek egyre fogynak, a gyerekek elkezdenek válogatni és ha kérdezzük őket, hogy minek örülnének csak annyit válaszolnak,…..
Vannak ezek az íratlan szabályok a gyerekkel történő közösségbe lépéssel, az utazással, wellness hétvégékkel és nyaralással kapcsolatban. Ugyan benne van a nevében, hogy íratlan, de gondolom sokan nem hallottatok még róla, mert rohadtul nem tartjátok be, szóval inkább leírom, nehogy ne legyen mire…..
pushup 2019.01.26 18:48:30
@almodhi: akkor ez neked nem jött át.
fuss neki még egyszer
A Ismert történet, hogy az 1935-ben egy vendég megemlítette Hitlernek, milyen jó, hogy Németországban is megjelent a fasizmus. A náci vezér erre magából kikelve kérte ki, hogy államát bárki is fasisztának nevezze. A Führer szinte dührohamot kapott. Ezt meg is értem, én is így vagyok ezzel, amikor…..
Holtfáradtan a pultra bukva láthatta több ezer ember a sztárhíradóst a BOK Csarnok kivetítőjén, az Álomutazó családi mesemusicalben...
pushup 2018.12.28 16:25:14
@Treff Bubi: nem volt benne szimfonikus zenekar és önmagában is bazidrága a jegy. és bőven van lehetőséged a darabhoz kapcsolódó túlárazott biz-baszokat venni. ez csak sima gagyi.
30-40 éve az ember abban élt, hogy bemegy a könyvesboltba és ott minőséget kap (amikor még a maihoz képest a TV is minőség volt)
ma bemész a könyvesboltba és megvehetsz bármit. attól, hogy papírra nyomtatták simán lehet szar. hát most eljött ugyanez a színpaddal is.
régen az írt könyvet, színdarabot, akit belülről feszített a megmutatkozási vágy. a jobbak mellesleg pénzt is kerestek vele.
hát itt a pénzkereset volt az első. ha ehhez el kell menni gagyiba, annyi baj legyen, úgysem az volt a szempont

nem feltétlen baj ez. könyvesboltban már egészen tűrhetően tudok választani
Az Orbán-kormány bűnözőket fogad be, egyetemeket üldöz el, közérdeknek minősíti a fideszes propagandaholding létrehozását, de mindeközben a lopás zavartalanul folyik tovább. ..
pushup 2018.12.06 14:43:20
@Kivlov: szerintem erre még nem fizet a párt. kicsit jobban tedd oda magad ;)
Najó, NER lovag nem voltam. Ha mindenáron a középkori fordulatokkal szeretnék élni, talán fegyverhordozónak mondanám magam, vagy olyan kígyónyelvű csávónak a gyűrűk urából, aki áll a király mellett és belesúg a fülébe valami gonoszat. A Nemzeti Együttműködés Rendszere amúgy több ízben is…..
pushup 2018.11.06 15:48:17
@clegane: ha van mérlegelési lehetőség, akkor kenési is van
ha megadhatjuk ingyen, miért ne adnánk meg pénzért?
logikus, mint a vakablak
pushup 2018.11.06 15:49:12
@Csicseri: jóvan hagyad! jöttél index címlapról és nem ismered a rendszert. itt ilyen a tapéta.
Három héttel ezelőtt foglalkoztunk egy Gallup-felméréssel, amelyben a közvéleménykutató-intézet munkatársai 66 ország lakosságát reprezentáló mintát kérdeztek meg arról, hogy a hat legnagyobb katonai hatalom közül melyiket választanák katonai szövetségesnek egy fegyveres konfliktus esetén. Most egy…..
Új hónap, új ghánai (és Fülöp-szigeteki) moziplakát-válogatás a Nerdblogon! Ha jól számolom, eddig 178(!!!) szürreális grafikájú posztert mutattam be, és tényleg nem vicceltem, amikor nemrég azt írtam, ez még mindig csak a jéghegy csúcsa, messze még a bödön alja!..
JogÁsz Szex hatezerért? 2018.08.25 23:52:31
Szinte valamennyi újság megírta annak a Tisza menti községben élő nagymamának az esetét, aki saját unokája szexuális szolgáltatását ajánlotta fel egy 74 éves férfinak - hatezer forint ellenében. Nem hiszem, hogy enyhítő körülmény lenne, hogy a „nagyi” először a csizmáját kínálta ennyiért, és csak az…..
pushup 2018.08.27 12:43:37
@gumicukor1: bocsáss meg, egy műsort nézünk,egy nyelvet beszélünk?

a postban jelenik meg a kérdés, hogy vajon az eljárással kapcsolatos dolgokat a nagymama felfogja-e, mivel jár a tárgyalásról való lemondás
(illetve - szerintem a megfogalmazás alapján feltételezi -, hogy aki 6 ropiért árulja az unokáját, az mit érthet abból, hogy miről mond így le)
én meg elfogadva a prekoncepciót - már tudniillik, hogy aki 6 ropiért árulja az unokát -, azt gondolom, hogy annál mindegy, hogy mit ért meg.
persze erről polemizálni itt elég olcsó, mert ahogy nem oszt és nem von gyököt, hogy mi mit gondolunk, ugyanúgy nem is biztos, hogy minden információ birtokában vagyunk.
így persze könnyedén átugorhatod azt a fél mondatomat is, hogy "ha elfogadjuk, hogy az eset megtörtént és így történt", mert egy kommentfolyamban ugyan mit számítana, ha ezért engem valaki lefasisztázna, téged meg le vérliberálisozna, mert még igazságos eljárást akarsz az "ilyennek"
Szálkacsipesz Kórházwellness 2018.08.05 14:56:57
A rehabilitációs és reumatológiai osztályon dolgozók tudnának arról beszélni, hány ember is veszi igénybe az osztályos felvételt és tölt el életvitelszerűen hosszú heteket a fent említett helyeken egyfajta "állagmegóvás" címszó alatt úgy, hogy a kórházi betegellátó osztályt közösségi-szociális élete…..
Azzal semmi gond nincs, ha valaki vitatkozik azzal, amit az ember ír, képvisel. A gondok ott kezdődnek, amikor hiába próbálom kérlelni a drága olvasókat, hogy ezt azzal tegyék, ami a cikkben tényleg szerepel, amit egy rendezvény valóban képvisel, ne pedig azzal, amit a saját fantáziájukkal…..
pushup 2018.07.10 13:38:36
@maxval balcán bircaman: a szabadság meg szolgaság, te meg nem vagy retardált
Combat Gear Blog 15M Hadiöltözet 2018.05.04 06:00:00
pushup 2018.05.04 14:57:37
Ha Majtényi László a médiáról beszél, akkor szakmai, sőt erkölcsi alapon is megérdemli, hogy odafigyeljünk a véleményére. Az ORTT (Országos Rádió és Televízió Testület) vezetője volt a Gyurcsány- és a Bajnai-kormány idején, majd egy MSZP-Fidesz mutyi után, amidőn a 2010-es választásra való…..
pushup 2018.04.27 13:12:57
@csentecsa: nemnem!
a választások szempontjából (amit a tájékozatlan vidék döntött el) így alakul a felosztás:

fidesz média: m1, m2, dunatv, tv2, megyei napilapok
ellenzéki média: -, -, -, (RTL klub)

a többi tangenciális
Azt gondolod, hogy mindennek tudatában vagy, ami körülötted történik? Bizony ez nagy tévedés! Ugyanis agyunk a beérkező információk csupán töredékét képes feldolgozni, és tudatos szinten kezelni. Minden más adat elveszik, mi pedig élünk az általunk optimálisra szelektált világunkban. Ha…..
Deit, Traubiszóda, Olympos – hogy csak párat említsünk a 70-es évek kedvenc üdítőiből. Valójában szinte mind a hanyatló nyugat ópiumai voltak.   A hatvanas években, Magyarországon az üdítőital kiválasztása egy büfében nem állította bonyolult feladat elé a gyermekeket. Az itallapon a Bambi és az…..
JobAngel Ki kicsoda a HR-ben - 2018 2018.04.04 06:00:00
A HR területei Az elhelyezkedés során nagyon lényeges lépés és egyben az első lépésnek kell lennie a pályaorientációnak. Ezt életünk során akár többször meg kell csinálni, hiszen a piaci változások megkövetelik. Ahhoz, hogy meg tudjuk határozni, milyen pozícióban szeretnénk elhelyezkedni, milyen…..