Regisztráció Blogot indítok
Adatok
binci

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
szirszarjaim Videoton Europa Stereo 2015.12.26 08:00:00
Na, a bejgli és egyéb csodás sütik okozta cukorsokk után mutatom, amit régebben ígértem. Semmiképp sem szerettem volna a magnós gyűjteményemet Videoton nélkül hagyni, így beszereztem egy klasszikust, az Europa Stereót. Vicces, hogy milyen megfogalmazásokkal találkozhatunk a használati utasításban…..
Az országos rádiók konzervet sugároztak, a vezető hírportálok nagyrészt kidőltek, a vidéki rádiósok és a közösségi média azonban megmentette nemcsak az újságírók becsületét, hanem valószínűleg számos ember életét is a márciusi télben. A magyar médiaelit…..
GazPömpöllér & co Alakul 2010.10.23 00:21:00
a harci helyzet, annyi minden van, hogy ihaj, tudom, én vagyok a főlusta, hogy ennyire ritkán írok, de igyekszem, igyekszem, csak estére már vagy tök fáradt vagyok, vagy muszáj utolérnem magam háztartásilag, vagy bepunnyadok a tévé elé, és azon tépelődök, hogy miért is nem festek…..
GazPömpöllér & co Képrejtvény 2010.01.29 12:27:26
A képen több kiskorút is elrejtettünk, ki találja ki a pontos számot? :-)..
GazPömpöllér & co Ma 2010.01.27 17:44:26
ma lett elegem a hidegből amúgy, idáig még jó volt, meg szeretjük a havat, és szánkóztunk meg csináltunk hóembert meg minden, de ma elegem lett, konkrétan fájt kimenni, pedig csak az óvodáig mentünk meg vissza, de effektíve fájt az orrom, a szám, lezsibbadt a fülem, a gyerekeim…..
Ez a hét eddig az autóbalesetekből adódó rövidebb vagy hosszabb kálváriák jegyében telt. Pénteken egyik kedves olvasóm gyermekkori balesetéből adódó kamaszkori orrműtétjének kellemetlen utóhatásaival ismerkedhetünk meg.Kérem, legyenek olyan kedvesek, aktivizálják magukat,…..
Tavasszal nem csak a gyalogosok és az ücsörgők lepik el a város utcáit és tereit, hanem egyre többen veszik elő biciklijeiket és motorjaikat is. Ez utóbbiak figyelmébe ajánlom a Moschino bukósisak kollekcióját, amely a Peace&Love fantázianevet viseli. Mindkét nem számára…..
Az Orpheus Állatvédő Egyesület közleménye hasznos információkkal szolgál. Olvassa el, és cselekedjen úgy, hogy az állatoknak jó legyen. A közlemény:Kutya hideg van az állatoknak is Hetek óta tombol a zord, különösen hideg téli időjárás. A hideg az utcán lévő emberek…..
binci 2009.01.06 15:19:23
@Könnyű Karma:

a kulcsszó: "tárolni" :]
Egyszer voltam színházban egy fiúval, aki nem ismerte fel Mádl Ferit, majd ezt azzal magyarázta, hogy ő nem volt szavazni akkor, amikor meg kellett választani. Göncz Árpád nem játszik olyan fontos szerepet a szakításban, mint a meg nem kapott gésagolyók és a párizsi által…..
binci 2008.04.28 06:08:51
Misztikus, miért igyekeznek az emberek az Imax moziba, ahol megfáradt 10-14 éves természetfilmek mennek 3D-ben, nem Angelina Jolie mellei. Matux azonban a térhatású bohóchalig sem jutott el, a vadiúj, hájtek filmszínházat ugyanis téchnikái málőr sújtotta, így 2D-vel…..
binci 2008.02.12 14:24:53
Az már most látszik, hogy a minden eddiginél nagyobb érdeklődés minden eddiginél több szívást eredményezett Torkos Csütörtökön. A Homár elkötelezett híve a virtuális önbíráskodásnak, úgyhogy aki az imént is vázolt trükkökkel (áremelés, foglalás törlése, kimagaslóan…..
binci 2008.02.09 12:01:05
Szép történet, éppen hogy nem szerelmes, pedig van benne nő és férfi, előbbiből kettő is. A tanulság: ha Szentendrén parkolsz, nagyítsd ki a parkolójegyet, vagy kénytelen leszel fogatlan asszonyokat abúzálni. Részletek hajtás után: Egy tegnapi, kellemes délelőtt története.…..
binci 2008.02.05 07:57:08
Aki hétvégén nem csípte el, az most pótolhatja a BSA állítólagosan internetre szivárgott céglistáját, talán innen még lekapható. A fájl több mint 1700, főleg nyugat-magyarországi cég adatait tartalmazza, mellettük a tervezett látogatásoknak is van üres rubrikájuk. A Homár…..
binci 2007.11.13 09:41:23
No igen, a PSZÁF is állást foglalt az ügyben, nem is akárhogy:

"Tájékoztatás a Business Software Alliance legújabb kampányával kapcsolatban


Több pénzügyi szervezet megkereste a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletét (PSZÁF) a Business Software Alliance - röviden: BSA - legújabb kampányával kapcsolatban a helyes fellépés iránt érdeklődve (figyelembe véve, hogy a BSA tavaly is hasonló akciót folytatott).

Ezúton szeretnénk tájékoztatni a PSZÁF felügyelete alá tartozó pénzügyi szervezeteket, hogy a BSA nem felügyeleti hatáskörű szervezet, hanem egy vállalkozások által alapított társaság, amelynek Magyarországon semmilyen felügyeleti, vizsgálati joga nincs. A BSA megkeresésére történő válaszadás kizárólag önkéntes. A PSZÁF az általa felügyelt intézményeknél - egyetértve a BSA céljával - tiltja az illegális szoftverhasználatot.

Mivel a pénzügyi szervezetek minősített adatokat is kezelnek (személyes adatok, banktitok, pénztártitok, biztosítási titok, stb.) és ezen adatok védelme törvényben előírt kötelességük, ezért az adatokhoz történő hozzáférést minden felhatalmazás nélküli harmadik személy esetében meg kell előzniük, illetve meg kell akadályozniuk. Mivel a minősített adatok a pénzügyi szervezeteknél jellemzően a számítógépeken is megtalálhatók, így ezen eszközök vizsgálatát minden esetben meg kell tagadni. Az informatikai eszközökön vizsgálatot csak a magyar jogszabályok által felhatalmazással rendelkező hatóságok (Rendőrség, Ügyészség, PSZÁF, APEH stb.) folytathatnak. Javasoljuk, hogy a pénzügyi szervezet minden esetben ellenőrizze a vizsgálatra kiérkező jogosultságát, kétely esetén segítséget kérhet a PSZÁF Engedélyezési és Jogérvényesítési Igazgatóságától."

external.pszaf.hu/infohu/uj/kozlemeny/bsa.htm