Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3dvalosag

37 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előkészületek Vállalkozások és különféle események fotózása előtt némileg több teendőnk van, mint egy egyszerű ingatlan fotózás esetén. Ám ha ezeket megtesszük, végeredményként egy élettel teli és szemléletes anyagot kapunk, amit címkézni is könnyebb lesz…..
Ingatlanhirdetési portálokon lehetőség van az ingatlan 3dséták beágyazására, ily módon a "3d-s ingatlanhirdetést" az oldalak szerves részévé tudjuk tenni. A beillesztések típusait a beillesztő kódok határozzák meg. A rendszer rugalmassága lehetővé teszi, hogy a hirdetőoldal…..
Meghívás és jogosultságok A 3dséta tulajdonosa az e-mail címével való regisztráció után elérheti az összes funkciót a rendszerben, s lehetősége van bárkit meghívni a webséta szerkesztésérere. A meghívó korlátozhatja a meghívott jogait, s…..
Bármely kategóriába eső websétáról legyen szó, előfordulhat, hogy nem kívánjuk azt a teljes nyilvánossággal megosztani. Meghatározhatjuk, hogy milyen széles körben szeretnénk elérhetővé tenni a virtuális túrát, ha ki szeretnénk használni az online verzió lehetőségeit, s…..
A címkézés segítségével egyszerűen megvalósíthatjuk egy weboldal és egy 3dséta egymásra hivatkozását. Ezt a lehetőséget főként az árukészletüket bemutató, webshoppal is rendelkező kereskedéseknek érdemes kihasználni. Már a fotózás alkalmával érdemes ezzel számolni, s…..
Az elkészítés folyamata A megrendelést követően 24 órán belül telefonon egyeztetjük a fotózás időpontját. A fotózás után 3 munkanapon belül a megrendelő megkapja a 3dséta linkjét e-mail-ben. A digitalizált ingatlan ettől kezdve publikus, az interneten bárki…..
A műhelymunka rendes része az elkészített panorámaképek ellenőrzése és az esetleges hibák retusálása. Ezen kívül természetesen lehetőség van kérésre utólagos módosítások elvégzésére is. 1. rontás esetén a hibát díjmentesen javítjuk (esetleg újrafotózzuk)2.…..
A panorámakép technológia lehetővé teszi, hogy különböző "frame-es" megoldásokkal tárgyakat mutassunk be, s forgassunk meg 360º-ban, legyen szó egy karóráról, vagy egy 20 tonnás munkagépről.  Multi-frame panorámaképek Multi-frame, azaz több képkockából összeálló…..
Egy  új lehetőség, vagy eszköz akkor "válik be", ha felismerjük a benne rejlő lehetőségeket, s aktívan beépítjük az eszköztárunkba. Ilyenek a webséta játékok is, amiket kis kreativitással hatékonyan felhasználhatunk marketing és promóciós célokra.  Ügyességi…..
Magánszemélyeknek  A 3dingatlanok.hu weboldalon a megrendelő űrlap kitöltésével egyszerűen leadhatja rendelését. A részletek egyeztetése után az elkészítési idő a fotózást követő három munkanap. A számla kiegyenlítése a fotózáskor a helyszínen…..
Címkelinkek beillesztése A beillesztési módokról szóló sorozatunkban most további két lehetőségről mutatunk be példákat. A "térképből indítva" megoldáshoz hasonlóan weblapunk aloldalain, a megfelelő helyeken gombok segítségével beilleszthetjük az adott nézetet megnyitó…..
A frissítés gondolata talán nem az elsők között merül fel  az emberben a webséták kapcsán. Pedig itt is, mint minden webes tartalom esetében, fontos szempont az aktualitás. Főként az üzleteknél, cégeknél fontos ez, ahol az árukészlet, vagy szolgáltatás bemutatása a cél,…..
A tárhely A helyszíni fotózás után a 3d séta a szolgáltató szerveréről ingatlan esetében 3 munkanapon belül elérhetővé válik, melyet a megrendelő, a szolgáltató által átadott egyedi linken érhet el. A szolgáltatás időtartama 1 év, mely lejárta után, a szolgáltatás…..
A poly-szerkesztő a címkézés egy speciális fajtája, amely lehetővé teszi, hogy ne csak egy pontot, hanem területet is meg tudjunk jelölni a címkével a panorámaképen. Ennek segítségével bármilyen területet (tárgyakat, embereket) körbejelölhetünk és információt…..
A címke alapvető funkcióiról már ejtettünk szót, ám néhány bejegyzést mindenképp megér még ennek a hasznos és sokoldalú eszköznek a részletesebb bemutatása. A címke részei a szövegmezőbe nem csupán szöveget írhatunk, de elhelyezhetünk weboldalra mutató…..
Általában az ingatlant hirdető magánembereket arra biztatjuk, hogy keressenek maguknak jó ingatlanközvetítőt, akivel együtt dolgozva sikeresebbek lehetnek az eladásban. Ebben segítségünkre van az, hogy az ingatlan 3dsétáját meg tudjuk osztani a szereplők között úgy, hogy az…..
Az online szerkesztési funkciókról írt első bejegyzésünk folytatásaként bemutatunk egy olyan lehetőséget, amely elsősorban az ingatlan 3dséta tulajdonosok számára hasznos.  Panorámakép letiltása Az ingatlan tulajdonosa nem csupán azt döntheti el, hogy fel akarja-e…..
3d WebSéták 3dséta klónozása 2012.11.06 15:54:08
„Klónozásról" akkor beszélünk, ha egy websétát meg szeretnénk többszörözni, hogy több érdekcsoport (pl: ingatlannál a tulajdonos; ingatlancégek; közvetítő) is foglalkozhasson egy websétával. Ebben az esetben semmi, még a link sem köti össze a klónokat. Ezt akkor…..
A címkéket sokszorosítani is tudjuk az "új címkepéldány létrehozása" funkcióval. Ez a lehetőség akkor hasznos, ha például egy dolog több nézőpontból, több panorámaképen is megjelenik, s azonos tartalmú címkékkel szeretnénk megjelölni.  Az ikonra kattintva…..
3d WebSéták Adatlap kitöltése 2012.11.05 15:44:57
Adatlap kitöltése A 3dséta tulajdonosa feltöltheti elérhetőségeit, amelyek a webséta "adatlap" menüpontjában láthatók lesznek ezután. Belépés után megjelenik a szerkesztő menüsáv. Majd az adatlap fülre kattintva a következő felületen viheti fel az alapvető…..
Ahhoz, hogy szerkeszteni tudjuk a websétánkat, egy egyszerű regisztráción át kell esnünk. Hogy a szerkesztési funkciókhoz való hozzáférés kizárólag a tulajdonos számára legyen elérhető, a regisztrációt csak az általa megadott e-mail címmel lehet elvégezni. A regisztráció…..
3d WebSéták Egyedi dizájn 2012.10.27 11:09:29
Több lehetőség közül választhatunk, ha a 3dsétának egyéni megjelenést szeretnénk adni, saját arculatunkhoz igazítva. Egyedi dizájn elemek nem csupán céges anyagokhoz készülhetnek, hanem ingatlanok, rendezvények, vagy akár magánszemélyek is választhatják ezeket a…..
Gyorsan és kényelmesen – ezt szeretnénk, amennyire lehet elérni az ingatlanunk eladása esetében is. A 3d sétával való hirdetés segít, hogy a céljainkhoz új és nagyobb eredményt hozó eszközöket vehessük igénybe, lerövidítve az utat. De hogyan tegyük ezt? Online hirdetés Az…..
A virtuális túrák izgalmas felhasználási lehetőségei a különböző szerkesztési funkciókban rejlenek. Ezek a lehetőségek különösen hatékonyak az ingatlanértékesítés területén. Segítségükkel olyan egyszerűen kezelhető és hasznos funkciókhoz férhetünk hozzá, amelyek…..
A különböző navigációs lehetőségek a kényelmet és a rugalmasságot szolgálják. Mivel alapvetően a panorámaképek "forgatásáról" van szó, kipróbálhatjuk, hogy melyik áll kézre leginkább, attól függően, hogy egérrel, esetleg touchpad-dal, netán érintőképernyős…..