Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács János 18

0 bejegyzést írt és 148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
     A mai Mandinerről tudjuk, hogy John Fonte elvtárs, az amerikai konzervatív mozgalom élharcosa, a Konzervatív Internacionálé főtitkára Pesten ad elő a globális kormányzás lehetséges szörnyűségeiről és más időszerű ideológiai kérdésekről. Lesz sok…..
    Kéri László kócosfogú rémségnek nevezte Selmeczi Gabriellát. A magyar Országgyűlésben nagyon kevés nő van, szinte tádzsik szinten kevés. A nő nem való a parlamentbe Magyarországon, a politika a végtelenül bölcs és jó arcú, rendezett fogú, rendkívül…..
Feljelentést tettem Polt Péter legfőbb ügyésznél a múltkorjában, mert megelégeltem, hogy az elkötelezett nemzeti ügyészség újabb és újabb koncepciós eljárásokat indít ellenem. Aztán arról értesített a Legfőbb Ügyészség, hogy a feljelentett fogja kivizsgálni a…..
       Ezerkilencszázhetvennégyben már                     rég megboldogultam, te ifjú titán, adjunktus                              lettél a…..
Kovács János 18 2013.09.10 09:48:41
@sörtelen:
" ... az Egyiptomban felfedezett korabeli források nagy száma ellenére mindmáig _egyetlen_ (!) olyan adat sem került elő, amely az izraeliek egykori ottlétére utalna. Nem említik Józsefet, a fáraó főemberét, egy szó sem esik Mózesről vagy az Egyiptomból való látványos menekülésről és az üldöző egyiptomi hadsereg megsemmisüléséről." (49-50.old) "

Van annak nyoma Egyiptomban felfedezett korabeli forrásokban, hogy bármely fáraó csapatainak bármikor is szétrúgták a s*ggét? Tényleg csak kérdezem, nem kekecelek.
Így nyáridőn lényegesen kevesebbet érek rá e szépséges rovatunkra, mint általában, de egy-egy csütörtök azért becsusszan. Ez a mostani amolyan felidéző jellegű, lévén Lengyel Károly művészetének mélységes bugyraiba a VIII. és a XXIII. részben már bepillanthattatok.…..
Kovács János 18 2013.07.05 10:10:55
@Pásztörperc: Én ugyan leborulok nemzetes uram szövegértelmezésének nagysága előtt, ám kétségeim vannak.
Jól értem: szerinted élelmiszert csak kultúrnövényekből (ideértve a kertészeti változatokat és hibrideket is) és háziállatokból lehet előállítani?
A gombapörköltet szerinted boltban vásárolt kultúrnövényből (ideértve a kertészeti változatokat és hibrideket is) állítjuk elő?
Vagyis szerinted a javaslat nem vonatkozna a fajtanemesített gombákra és baktériumokra, ha lennének ilyenek?

Csak, hogy jól értsem, amikor majd népszavaznom lehet...
Kovács János 18 2013.08.28 11:57:37
       Bajnai Gordonnak el kellene fogadtatnia a támogatóival, hogy a 2014-es választásokon a szocialista pártelnök lesz a demokratikus ellenzék miniszterelnök-jelöltje. Nem elég elfogadnia Mesterházy jelöltségét, azt el kell fogadtatnia a pártjával és a…..
Kovács János 18 2013.08.26 13:24:35
@Kettes: "De hogy szabályosan hozták meg, az vitathatatlan."

A nyavalyát vitathatatlan:
"the reference in second paragraph of the Closing Provisions to the 1949 Constitution seems to be in contradiction with the statement, in the Preamble, by which the Hungarian 1949 Constitution is declared as invalid. The Venice Commission tends to interpret this apparent inconsistency as a confirmation of the fact that the said statement does not have legal significance."

www.venice.coe.int/WebForms/documents/?pdf=CDL-AD(2011)016-e

A világtörténelem első alkotmánya, amely kodifikálta az Epimenidész-paradoxont.

Minden, és mindennek az ellenkezője levezethető belőle.
Zsigó Róbert azt mondta, hogy a bukott baloldal csak személyekről, pozíciókról és a hatalomról alkudozik, amikor pedig akár Orbán Viktor harmadik eljövetelének is örülhetnének. Blogunk nem szokott Zsigó Róbert szexuális életével foglalkozni (mint ahogy sajnos a struccán kívül…..
Kovács János 18 2013.08.25 16:35:23
@Kettes: miután a parlamenti választás tényleg csak az éppen aktuális közvélemény állásának rögzítése és jogforrássá tétele négy évre, ezért egy jól megszervezett közvélemény-kutatás - elméletileg - bármikor helyettesítheti a szavazást bármilyen kérdésben, bármilyen metszetben. Minden csak a mintavétel nagyságától függ. Az ún. választás csak a minta nagyságában különbözik a szokásos közvélemény-kutatástól.

A gond csak az, hogy a választáskor nem azt kérdezik, meg, hogy "szerinted, István vagy Koppány LENNE-E a jobb fejedelem?", hanem azt, hogy "István, vagy Koppány javára MONDASZ-E LE a hatalomról, újabb 4 évre"?

Az előválasztáson arról döntök, hogy felhatalmazom-e Kunfalvi Ágit, hogy az ÉN nevemben nekiugorjon Orbán Viktornak, torokátharapási célzattal. A közvélemény-kutató meg arról kérdez, hogy tetszik-e nekem az Ági. Megbízást nem kérhet tőlem, mert azt csak az Ági kérhet.

(Ja, hogy nem az Ági? Bakker...)
Kovács János 18 2013.08.12 11:56:02
@panelburzsuj:
höhö
semmi kifogásom nem lenne a 118-cal
minket, hegylakókat néha depresszióssá tesz az a 700-750 évünk
(Vincent adta automatikusan a 18-at, mert aznap olyanja volt neki)
Kovács János 18 2013.08.12 19:25:09
@Mária Pirézia: ha jól emléxem, a bádogosban

A Nyugati-fölüljáró építésének az évét kéne kikeresni, az 1980-ban volt:
www.urbanlegends.hu/2008/01/a-marx-teri-feluljaro-legendaja/

A biográfia nem egyértelmű arra az évre:
hofi.hu/biografia/

Ráadásul én a bádogost színházban láttam, lehet, hogy TV-felvételekbe már nem került bele.

A poén az volt, hogy az építők arra hivatkoztak, hogy csak egy tenyérnyi volt az eltérés, Hofi meg erre azt mondta, hogy a nagyapja szabó volt, ő most az ő helyében azt mondaná, hogy ha a kabátra úgy vágnak gomblukat, hogy egy tenyérnyivel eltér, az már zseb... ;)
     Jogi képviselőnk kicsit szaporábban veszi a levegőt a szükségesnél, ezért a posztban a szokásosnál gyakrabban fog feltűnni a böbe kifejezés. A böbe az egy olyan nő, aki pénzért tesz szolgálatokat férfiaknak, és érdekes ruhákban szokott járni az utcán.…..
Kovács János 18 2013.07.24 15:40:33
@TG69: OFF:
Már másodszor írod, hogy a mandi feldemhedett.
A valóság ezzel szemben az, hogy a ded demhedett fel a duzzos gemellők nedén.
A mandi max. hevélyt csornál, morconálkodik, fölcihhel.
ON

A konzervatív nem arról ismerkszik meg, hogy a nácikkal összefog - vagy össze hagyja fogatni magát - a liberálisokkal vagy a kommunistákkal szemben.
Hanem arról, hogy a konzervatív pont a liberálisokkal és a kommunistákkal fog össze a nácikkal szemben.
Mondta és csinálta Churchill.
Mert a konzervatívnak nem egykutya a náci és a kommunista.
A mi konzijaink meg úgy tesznek, mintha ugyanaz lenne.
Mintha hazánkban egyformán reális kockázata lenne a jobboldali radikális hungarizmusnak és a baloldali radikális jakobinizmusnak.
Pedig nem.

Képzeljünk el egy mai magyar szélsőjobboldali aktivistát.
Katonás küllemű felhevült és indulatos fiatalember, jobb kezével római módra köszön, alakzatban, háttérben romák szegénysora.
Most pedig képzeljünk el mai magyar szélsőbaloldali aktivistát.
Szívgyöngyöztető tekintetű fiatal egyetemista hölgy, dacosan ülősztrájkol, és meglehet, alternatív identitásválasztású, ám ez senkit sem érdekel, háttérben viszont néhány kopaszra nyírt szélsőjobboldali aktivista fiatal tornyosul.
Kikeltek magukból az internetes trollokra épített hecckampányokról sosem hallott netes széplelkek a 444.hu videóján, amin Orbán Ráhel és Sára önfeledten táncolnak két szimpatikus fiatalember által alkotott emberi szendvicsben. Valaki intézkedett, hogy eltávolítsák a videót a…..
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
Kovács János 18 2013.07.13 23:43:59
Örülünk, Vincent? Lúgosítás* 2013.05.01 03:35:00
E cikk eredeti változatát a Környezetvédelem.co.hu internetes lapnak írtam, még tavaly. Ottani írásaimat a jobb oldalsávban, a "P/c szerint a világ" rovatba kattintva olvashatjátok; a két utolsó azonban nem jelent meg (ez egyúttal azt jelenti, hogy a jövő héten hozom a…..
Kovács János 18 2013.05.02 20:55:25
@Pásztörperc: az eszkimó -> Krisnás transzformáció szép példa
jó válasz
Kovács János 18 2013.05.02 20:57:05
@jotunder: és ha sok banánt eszünk, akkor a spermánk is banánízű lesz, azt se hagyd ki, mint esetleges pozitív hatást <3
Kovács János 18 2013.07.13 10:55:31
@chilis csokoládé: Én pedig, ha erről blogot írnék 4 csoportra osztanám az embereket:
- telki születésű telki
- telki születésű pesti
- pesti születésű telki
- pesti születésű pesti emberek

Példákat is írnék mind a 4 csoportra.
Tehát nem lenne az az álláspontom, miszerint minden ember telki születésű.
Ám annak valóban meglenne a kockázata, hogy mindenki azt használná fel belőle, ami neki ínyére van.
— Szia, Gyuri, lenne egy kis problémám. Beteg a ló.— Azért, Viktor, mert szénával eteted! Térj át az abrakra, és rendbe fog jönni!  — Adjon Isten, Gyurikám! Család rendben, de ez a ló, ez még mindig beteg.— Viktor, megmondtam, hogy adjál neki nyalósót, vagy nem mondtam…..
Kovács János 18 2013.07.12 15:22:59
@oOoOoO: háááát
azért a Braun egy picit komolyabb ennél, nem a szokványos:

mszp.hu/video/gazdasagi_puccs_tortent

ő volt a Toby a Gyurcsány-csapatban, amíg ki nem lépett önként a csapatból
2006. június elején, pár héttel az őszödi frakcióülés után
csak erre már nem emlékszik senki
én igen
      Az első három yard.        A déli metodista háromfutós buli a huszonhármas játék az Edző könyvében. Elsőéves volt, amikor először látta a mágnestáblán. A gimiben ilyet sohasem csinált, ott mindig a QB mögött állt, aztán ha megkapta a…..
Örülünk, Vincent? Lesz aratás 2013.06.29 11:12:02
     Kéri Lászlót hallgatom.  Arról beszél, hogy a baloldali-liberális értelmiségi elit számára mennyire nehéz volt azt megélni, hogy nincs rájuk szükség. De most talán.       Kéri Lászlót nemrég egy igen érdekes listán láttam.…..
Kovács János 18 2013.06.29 16:16:34
@jotunder: a vajtollás az sztem "white"-ollás
fehérítés, érted
a firögön még gondolkodom
az valami izlandi műszó lesz

de várjuk meg P/c urat, vagy Kettest, ők kapásból mondják
Dátum: 2013. június 10. 15:45Tárgy: Liftek működésének korlátozása Tisztelt Egyetemi Polgárok! Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a Főépületben és a Sóház épületben található liftek ideiglenesen leállításra kerültek, tekintettel arra, hogy az egyetem fizetési…..
Kovács János 18 2013.06.13 09:09:20
@jotunder: akkor hát annak kéne utána nézni, hogy az elmúlt nyolcvan évben milyen, közös vonásokkal bemutatható eljárásokkal győzték le
Peront,
Déliszenátort,
Berlusconit,
Chavezt.
Erre nincs kutatás az amiknál?
Vagy bárhol?

Rákosi elképesztő munkabírású, intelligens ember volt, kiváló vezetői képességgel, aki szerette, amit csinált.
Ám alkalmatlan volt a vezetésre, az ország belerokkant.
A helytartásra alkalmas volt.
Kádár dettó, ám az ország nem (abba) rokkant bele.

"KÉRDÉS: Miért ment át a csirke az úton?
ORBÁN VIKTOR: Mert így döntöttünk..."

A kérdés az, hogy az ország bele fog-e rokkanni a csirke átmenésébe, vagy "csak" lerohad, mint Szlovákia, Fico alatt.
          Júliusban jelenik meg egy svájci kiadónál David Wheeler egykori CIA különleges ügynök könyve: The Secret War of Allen Dulles. Ezen alkalomból Christophe Bausch zürichi történészhallgató készített Wheelerrel egy interjút. Ebből közlünk most egy…..
Kovács János 18 2013.05.30 16:24:38
@jotunder: Na most az a helyzet, hogy Szemjonovnál Stirlitz TÉNYLEG megakadályozta a csodafegyver kifejlesztését, miközben megszabotálta Wolff tárgyalásait Dulles-szel. És Stirlitz utolsó kalandja 1970-ben, Nyugat-Berlinben az volt, hogy megakadályozta egy atombomba muzulmán ellopását.

Amúgy ez a csakrás sztori hát ez tényleg jó :D
Ha jól értem Orbánt, akkor a zsidók mások. "Azt magyarázom az embereknek, hogy nekünk tilos a zsidókra mint veszélyre tekintenünk, inkább tekintsünk rájuk, mint Isten ajándékára. Isten a magyar nemzetet nagyon színesnek alkotta meg, melynek részei a zsidók is" — jelentette ki.…..