Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jucckaa

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók, Ahol találtam magyar linket, ott általában behelyettesítettem az angol helyére, illetve kiegészítettem a cikket még egyéb, az adott témához kapcsolódó hasznos hivatkozásokkal.Elnézést kérek azoktól, akiknek hosszabb ideje nem válaszoltam meg egy emailjüket,…..
jucckaa 2012.10.21 22:24:49
@FehérVándor: A LélekTv-n megy Avatára előadása:
Az esszénusok titka! Lehet youtubeon is fenn van.
Uhh, pont most ismételték, nem tudom ma megy-e még?
Én újra meghallgattam és ki is igazítom! Van még a Hegyi Beszédhez:
Angyalaid segítsége által vezess minket a felismerés/tudás útjára.

11. Kérlek, mindezeket tartsd be, hogy visszatérhess hozzám.
jucckaa 2012.10.21 22:30:36
jucckaa 2012.10.22 01:55:14
@FehérVándor:
Itt egy tradicionális indiai ima is, ami feltűnően hasonlít az idézett esszénus imához!
N. Ananthanárájanán (Szvámi Sivánanda tanítványa)
Hasznos segítség a lelki békéhez:
Minden nap, amikor felkelsz, imádkozz Istenhez csak két percet. Ennyi időt biztosan szánhatsz minden nap Teremtődnek.
„Oh, Uram, használj ma engem arra, hogy rajtam keresztül megvalósuljon a Te Akaratod, bármi is legyen annak a módja. Kiürítem magam, és a rendelkezésedre bocsátom magam.” Évekkel ezelőtt hallottam egy éneket az All India Radio-n. Az egyik sorát azóta sem felejtettem el. Mindenki elismételheti reggelenként, mielőtt felkelne az ágyból: „Aaj meri gati tumhari arati ban jaye” (Felajánlom neked, én Uram, a mai napom minden eseményét.)
Kedves Olvasók, rengeteg minden történt az elmúlt napokban, szépen lassan dől össze a kolosszális kártyavár, a LIBOR-botrány, amelyről az ezelőtti cikkben írtam:http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/az_ev_bankbotranya_kerdesek_es_valaszok_az_ugy_hattererol.170253.html  nagyon…..
jucckaa 2012.07.27 01:45:46
@elyshia: Kedves Elyshia ! Lehet esetleg, hogy az a feladatunk most, hogy NE nézzük az olimpia megnyitót? Annyian mondják, hogy milyen rossz szimbólumokkal lesz tele. Szerintem, akik ébredni akarnak nem szabad szennyezniük magukat velük. Egyszerűen ki kell hagynunk, ne tudjon beférkőzni a tudatunkba az üzenete ? Sajnos a kis figura már így is eljutott hozzám, pedig egy éve nem nézek tv-t, de mindenféle netes üzeneteken csak beszivárog a másik oldal ! Gondolom helyette addig nekünk mindenféle szépségre kell koncentrálnunk !