Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moment mal

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemes József (1889-1976) : Küldetésben Horthy futáraként Haranglábi Nemes József festőművész emlékirataiHungarovox, 2012. festőművész / magyar történelem / hadifogság / első világháború / Oroszország / második világháború / diplomáciatörténet / Szovjetunió / magyar…..
Gyilkosság, bőrszín, halálbüntetés.Emberi jogok meg minden.     Bár puszipajtások nem voltunk sosem, ez nyilvánvaló, de azért szegről-végről (és később az enigmatikus decsi gróf révén is) ismertük egymást. Középiskolában a srácokkal…..
Mandiner blog Akiket nem keresünk 2012.07.20 07:01:00
  Az egész országot sokkolta a Bándy Kata ellen elkövetett aljas bűncselekmény: nem meglepő az a médianyilvánosság, amit az ügy kapott. Utólag. Az utóbbi napokban először a nyomozás, majd az elkövető személyét, származását taglaló hírek dominálták a médiát. A bűneset…..
Moment mal 2012.07.20 21:33:42
Azért furcsa, hogy a Vincentblog minden ok nélkül kimoderálta a kommentemet.
Egy egész bejegyzést írtak arról, hogy Áder nem pontosan jellemezte egy protokollrendezvényen a magyar hatóságok közreműködését a deportálásokban.
Ehhez képest apróság, hogy Izraelben jelenleg is zajlanak deportálások (nem haláltáborokba, de van gettóba zárás, kitoloncolás, és kb. ugyanazzal az érveléssel, amivel az akkori magyar államhatalom is szabadulni akart a zsidóktól (akik többsége, igaz, nem menekült volt, hanem asszimilálódott polgár).

www.reuters.com/article/2012/06/11/us-israel-africans-idUSBRE85A0VI20120611

Israel said on Monday it had started rounding up African migrants in the first stage of a controversial "emergency plan" to intern and deport thousands deemed a threat to the Jewish character of the state.

Israel Radio reported that dozens of Africans, mainly from South Sudan, had already been detained in the Red Sea resort of Eilat, including mothers and children.

"We are refugees, not criminals," the Sudanese chanted, in a retort to allegations that Africans prey on Israeli citizens, following high-profile rape allegations.
Many Sudanese, including hundreds who escaped from conflict and humanitarian disaster in Darfur, have been in Israel for several years, living in legal limbo without formal refugee status, but peaceably, they say.
Now they are caught up in a wave of hostility towards blacks in general, focused on a poor area of south Tel Aviv where they congregate.

"We're being called a cancer and an AIDs virus on the Israeli people, by politicians in the Knesset," said protest organizer Jacob Berri. He accused government right-wingers of racist incitement and inflammatory language.
Moment mal 2012.07.20 22:19:27
@Hepci: Sztem B.M.-nek van valami beütése is..
Moment mal 2012.07.20 21:04:02
@Counter: Azért te is elég sok alaptalan hülyeséget leírtál már, pl. mikor cinikusan közölted odaát a Vincenten, hogy nem is Amerika tehet az irak elleni embargó alatti halálos áldozatokról, hanem Szaddam, holott ezt még az akkori amcsi külügyminiszter, Albright se merte kétségbe vonni:

www.youtube.com/watch?v=FbIX1CP9qr4

www.youtube.com/watch?v=0lRC24a44tY
Most kéne észnél lenni. Ez az ország tele van gyűlölettel. Gyűlölik a cigányokat, a hajléktalanokat. A zsidókat, a libsiket, a melegeket. Gyűlöli a főváros a vidéket, a vidék a fővárost. A biciklis az autóst, az autós a biciklist. Gyűlölik a bevándorlókat és a…..
Moment mal 2012.07.17 21:34:38
@szempontpuska: Még csak annyit, hogy amit az első bekezdésedben írsz ("Ez az ország tele van gyűlölettel... stb.) az se más, mint ordas nagy előítélet.
Moment mal 2012.07.17 21:55:35
@szempontpuska: Akkor megint ott tartunk, hogy te magadnál tapasztalatnak hívod, amit a másiknál alaptalan rasszizmusnak, ha a megfigyelést nem a többségre, de a kisebbségre alkalmazza... de látom ebben nem jutunk előre. Nem szaporítom tovább a szót feleslegesen.
Moment mal 2012.07.18 13:18:52
@szempontpuska: Az általad emlegetett hordák pedig a magyar népesség kb. 0.1%-át tehetik ki (az elmúlt évben sok helyen megfordultam az országban, sehol nem láttam belőlük mutatóba se), szóval ilyen alapon azt is lehet mondani, hogy a cikked katatón nácizás.
Te a legtöbb embernek, akik nem értenek egyet veled, azt feleled, hogy nem értették meg a cikket. Erre azt lehet felelni, hogy te se értesz meg egy csomó kommentelőt (most a ritka, tényleg hülyéktől eltekintve), belemagyarázod, hogy előítéletesek, holott türelmesen elmagyarázzák, hogy nem is stb. Szóval itt úgy tűnik, hogy mégse csak nálad van a tudás és helyes hozzáállás fáklyája.