Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maoista

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A megoldás több, mint egyszerű. Csak mert voltak ilyen kaukázusi juhászkutyáink, a csodálatos Buck és a gyönyörű Nina emléke örökké él bennem, a fickó pedig _nagyon_ szerencsés, hogy egyáltalán van még arca. (A tulaj pedig instant főnök, mert tudja, melyik ablakot kell…..
maoista 2014.10.09 08:17:15
@keriarpi: ez jó stílus? kb. velvetes siránkozás
Via. ..
maoista 2014.10.01 15:28:31
@Girhes Joe: Ez így van, a kis nyálgép rögtön bocsánatot is kért.

Az viszont akkor sem menti fel őket, hogy pont a Lánchíd az, amit lépten-nyomon, mint kivétel sulykolnak az iskolában (mint pl. a tanú), ezért illene tudni, főleg egy udvari tévében.
Régen volt már toplista, és igazából a mostaninak sincs semmi aktualitása (ha csak az nem, hogy éppen C64-játékzenéket hallgattam egy cikk írása közben). Szóval jöjjön a legjobb Commodore 64-es játékzenék 10-es toplistája - nyilván szerintem, aztán kommentekbe jöhetnek…..
maoista 2014.10.01 08:09:36
Subba Orosz metroszexualitás 2013.07.07 02:11:57
A helyszín: megint a moszkvai metró. A sztori: a beafrodiziákumozott párocska egy laza kúrással próbálta megtörni a metróállomások közötti utazás mindennapi monotonitását. A kötött pályás szoft pornó látványa felbaszta az agyát az egyik szigorú erkölcsi értékrendeket…..
Már három éve a Budapest Pride az a 3 óra, amikor a legjobb végigmenni Budapest azon utcáin, ahol a felvonulás halad. Az embert feltölti, hogy míg az utcákon a szürke hétköznapok során csak szomorú, agresszív, magábazárkozó, idegenkedő, lesújtott arcokat lát. Ezen a…..
Varacsk Mitől gazdag Svájc? 2010.05.14 17:51:00
Gondolkoztatok már valaha azon, hogy mitől megy Svájcnak olyan jól? Egy ismerősöm mesélte:  Svájcba emigrált magyar tanárnő fia szájából hallottam, hogy amikor a mamát befogadta a helyi iskola, azzal tüntette ki az igazgató, hogy ő intézhette az iskola számára szükséges…..
maoista 2013.06.08 20:10:23
Mércse Pál a Közös ország - Közös iskola! tüntetésen elhangzott beszéde: Nem voltam felzárkóztatott. Egy átlagos általános iskolába jártam. Engem is csúfoltak, mert cigány vagyok. Tudom milyen. Mégis, most, 8 év után beiratkoztam újra az iskolába. Féltem attól, hogy…..
Subba Fekete lyukak vetélkedője 2013.04.04 15:31:26
Én nem tudom milyen műsort látok éppen, de ez egy C.S.O.D.A. és egyben bizonyíték, hogy az "agyhalál után is van élet"! Meg különböző kontinens: A frigid pedig olyan mint a görbe ember: Ez van, emberek. Köszi Pí!..
maoista 2013.04.07 08:39:25
@Oki1100: Talán egyetértesz, te fasz.
A BALASSI KIADÓ tisztelettel meghív 2013. január 10-én, csütörtökön délután fél ötre a BALASSI KÖNYVESBOLTBAN (1137 Budapest, Katona József utca 9–11.) tartandó könyvbemutatóra. Az egyetemi nőirodalom jelentős elméi találkoznak ezen a könyvbemutatón, ahol…..
A 2013-as év csak átvitt értelemben fog szólni a 2014-es választásokról. Egyelőre úgy tűnik, a kormány lemondásán kívül (aminek az esélye kb. 0) ez az év arról fog szólni, hogy lesz-e regisztráció, ki regisztrál, ki regisztráltat, hogy regisztrálunk, meg úgy alapjában…..
maoista 2013.01.03 12:52:27
@maoista: Bocs, ez most részemről volt kissé cinkus.
maoista 2013.01.03 12:53:29
@HavocS [www.obsidianshell.com - sunametál]: Nem, a HVG írta, még a törvény elfogadása előtt. AKI KÖVETI AZ ESEMÉNYEKET, ugye, az tudhatná, hogy azóta a törvényt, november 26-án, elfogadták.
maoista 2013.01.03 13:48:34
@maoista: Bocs, mégis csak én tévedtem, benéztem, akárcsak Gera. Valóban kivették a belföldiek levélben regisztrálását.

Ettől függetlenül a regisztrációval egyetértek, de a levélben regisztrációval megkönnyíteném.
Pézsma A romlás virágai 2012.12.29 05:01:37
Azóta voltam biztos benne, hogy újra megpróbálják kinyírni a Szimpla kertet és társait, amióta Rogán Antal szeptemberben bejelentette, hogy jól megrendszabályozza a belvárosi mulatóhelyeket. Ez a gumiszabály a drogterjesztés és a prostitúció visszaszorítására hivatkozva…..
maoista 2012.12.29 17:07:04
@Pézsma: Ez azért elég nagy bunkóság volt. Ha már blogfirkászásra szánod magad, légy kedves, és tartózkodj a személyeskeskedéstől. Rohadt ciki a kommentelőidtől is, nem hogy egyenesen a szerzőtől.

Persze, lehet igazad, hogy Rogán a nyugdíjasoknak akar kedvezni. De hát nem erről szól a demokrácia? Hogy képviseli a kerületi polgárokat? Ja Istenem, a nyugdíjasok vannak ott többségben? Szar ügy, hogy Rogánon keresztül ők döntik el, mi legyen megengedve a kerületükben, mi? Tetszettek volna sok gyereket csinálni, és benépesíteni velük a hetedik kerületet...

Neked Pézsma, mint a demokrácia prófétájának, mi bajod azzal, hogy a polgármester a helyben többségben lévő választók akaratát érvényesíti?
maoista 2012.12.29 17:11:34
@monddazigazatmar: Pontosan. A nagyobb bulikat lehet a város szélére, vagy iparnegyedek közepére tenni. Vagy lehet igényes módon rendet tartani az utcán (pl. Symbol, Óbuda), persze ha aljanép a közönség, ez nehezen és költségesen megy.
maoista 2012.12.29 17:38:43
@monddazigazatmar: Igazad van.
Az Alkotmánybíróság (Ab) mai döntését sokan félreértették. Voltak, akik azt, mondták, hogy az Ab elkente a dolgokat, mivel csak a formai kérdéseket vizsgálta, a tartalmaikat nem. Ez tévedés. Az Ab ebben az ügyben nem is lehetett volna keményebb. Az, hogy az átmenetinek mondott, de…..
maoista 2012.12.29 17:23:21
@komissarlajos: Kedves Barom! (Vagy az nem bemutatkozás volt...?)

Demokratikus választáson a Fidesz megszerezte a választók felhatalmazását, hogy a mandátumok 2/3-nak birtoklásával vezesse az országot 4 évig.

Talán, többeknek kellett volna elmenni szavazni, talán, másra kellett volna szavazni, de hát ilyen a demokrácia, ugye? A nép szava dönt. Most akkor mit hőbörgünk? Ki kell töltsék a 4 évet, MI szavaztuk meg őket, 2014-ben majd szavazhatsz másra, ha úgy akarod.

Mi bajod ezzel? Miért gondolod, hogy antidemokratikus módon bárkinek joga van felülírni a választók akaratát?
maoista 2012.12.29 17:32:50
@Bús Endre: nem kell ismételgetni, értem én. De hát ezek a szabályok, ugye? Eddig is ezek voltak. Az MSZP-SZDSZ is kormányzott 2/3-dal egyébként, ugye.

Másrészt: mit csináljunk, ha a választásra jogosultak nagy része tojt az egészre, és nem akart részt venni a döntésben? Ezzel a döntést a többiekre hagyták, akik a Fideszt szavazták meg, 2/3-os hatalommal, 4 évre.

Mindez demokratikus volt, nemde? Akkor most miért zavar, hogy ez a helyzet? 2014-ben mindenkinek lesz esélye megint dönteni.
Misetics Bálint a Humán Platform tüntetésén elhangzott beszéde: Nem fogok óvatosan fogalmazni: az Orbán-kormány nem csupán a demokráciát, az alkotmányosságot és a jogállamot tekinti ellenségének, hanem a jóléti államot is. Ami ma Magyarországon társadalompolitika címén…..
maoista 2012.12.20 15:20:52
Súlyosan demagóg cikk, hol máshol, mint ezen a súlyosan demagóg blogon. Csak néhány válasz:

"Nem a mi nevünkben számolták fel a progresszív jövedelemadózást, és csoportosítottak át százmilliárdokat a gazdagoknak."
- Havi 3-400 ezer nettóval valaki már gazdag? A fenét. Csak lehet, hogy sokat tanult, sokat dolgozik, és valami olyasmihez ért, amihez kevesen.

"Nem a mi nevünkben folyik a rokkantsági ellátások méltatlan, megalázó felülvizsgálata, a munkanélküli ellátások szélsőséges korlátozása és az állástalanok értelmetlen közmunkára kényszerítése!"

De, az én nevemben. A rokkantnyugdíjasok között sajnos sok volt a csaló, főleg cigány, természetesen. A munkaképes naplopókat (főleg cigányokat, természetesen) pedig nagyon helyes közmunkára fogni: szokják a munka világát, és lesz esélyük visszaszokni bele.

"Nem a mi nevünkben tart nyomorba százezreket a kormány 22 800 forintos segéllyel, 29 ezer forintos ápolási díjjal, és legfeljebb 47 ezer forintos közmunkabérrel."

Merő demagógia. Az alanyi jogon járó segélyezés semmire nem ösztönöz, pont az tartja nyomorban a szegényeket. A munka és iskolába járó gyerekek utáni adókedvezmény, ami ösztönöz.

"Nem a mi nevünkben korlátozták az általános választójogot az előzetes regisztráció bevezetésével, ami százezreket fog kirekeszteni a demokratikus részvételből, még tovább növelve a magyar társadalom amúgy is súlyos hatalmi egyenlőtlenségeit."

Ostobaság. Az USA-ban, Nagy-Britanniában is alkalmazzák, és megfelelő eszköz arra, hogy a teljesen közömböseket ne lehessen juttatásokért szavaztatni.
maoista 2012.12.20 15:24:33
- Jack, gyere gyorsan, ilyet nem láttál! - Mi van?  - Ez hihetetlen, gyere! - türelmetlenül hátranéz. - Fogadok, hogy megint Magyarország, várj, hadd tippeljek, Mr. Orban államosította fotoszintézist? - bögre kávéval odaslattyog, ásít. - Én már rég otthagytam volna ezt a…..
Jeszenszky Géza, az Antall- kormány volt külügyminisztere, az első Orbán-kormány washingtoni nagykövete és hazánk jelenleg izlandi és norvégiai képviselője a Corvinus Egyetem Nemzetközi Tanulmányok Intézetének magántanára, az egyetem díszdoktora. Az egyetem tavaszi félévében…..
Ma egy olyan munkahelyi jelenségről lesz szó, ami közel olyan kellemetlen, mint egy meetingen kicsúszott hangos szellentés vagy pl. ha a főnököd az előbb észrevétlenül beállt a hátad mögé éppen most, amikor ezt a szennyblogot olvasod. A kollégák közötti ajándékozásról van…..
maoista 2012.09.10 21:59:02
@igazságos: téged utálunk itt a cégnél, és max lesajnáló pillantásokra számíthatsz, csokit, virágot felejtsd el.
maoista 2012.09.10 22:07:41
@elevenstar: HOPPÁ! felfedted egy pozitív oldalát a dolognak: RENGETEG RENDEZVÉNY! Minden születésnap, névnap elvesz 10-20-30-80 percecskét a munkaidőből, ugye? Akár egy ingyen ebédidő hetente-kéthetente. Nem is hülyeség, potom 500 forintért, és ha van torta is, még a kajapénzt is megspórolhatod.

Egyébként, ez nálunk nem szokás. Hál'Istennek (így, mert csak a parasztok írják kisbetűvel) én férfiak között dolgozom, és nem divat egymás faszának szopása. Tehát semmi ajándékozás, felköszöntés, kínosan kötelező körök. A külföldi utakról néha hoz valaki valamit, ami elfogy öt perc alatt, és az a legjobb fej, aki a legtöbbet tömi be leggyorsabban.
maoista 2012.09.10 22:09:11
@blogol-ó: ja, a fuvarosok a legnagyobb csírák. Növesztik a seggüket a kényelmes sofőrülésben, parasztkodnak a teherautóval, és nagy az arcuk.
"A magyar zeneipar évek óta küzd azért, hogy több magyar zenét játsszanak a rádiók és televíziók" - állapítja meg a Médiatanács. Szalai Annamáriáék szerint ez mindeddig azért nem sikerült, mert pontatlan volt a régi médiatörvény és ellenőrizhetetlenek a rádióadások. De…..
És hogy kerül a templomba, és hogy a börtönbe/munkatáborba? Hát a templomba úgy, hogy mivel az  Oroszország nevű egészázsiai államban a totális putyinizmus buzzzzzzzzzgó támogatója az egyház, eléggé kézen vagy min fekvő volt odamenni a csajoknak tiltakozni. Börtönbe,…..
maoista 2012.08.18 14:51:48
@Tojglitojas: ott a pont
maoista 2012.08.18 14:54:05
@maoista: ja és örülök, hogy van még egy ország (félig) Európában, ahol a közösség kiáll az értékeiért, az állam és az egyház pedig a közösségért. Legalább ebben az esetben.
Napjaink egyik legsikeresebb és legbájosabb topmodelljéről egy csodálatos, fekete-fehér képsor készült, amelyen Miranda Kerr teljesen ruhátlanul látható. A képek és a modell egyaránt gyönyörűek, igazi vizuális élmény! A fotós a Párizsban született, jelenleg pedig New…..
maoista 2012.08.02 23:57:00
Ha a Szent Gellért tér és a Szabadság híd mellett haladsz el, akkor vess egy pillantást GG legújabb festményére! ..
maoista 2012.07.17 00:14:59