Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Komor

534 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komor Zoltán Blog Kaparós pina 2019.11.23 14:37:41
A postáskisasszony ismét rábeszél egy kaparós sorsjegyre, amivel nyerek egy szadokurvát. A prostituált úgy ugrik elő a pult alól, mint aki már régóta ott kuporog a postáskisasszony harisnyába bujtatott lábainál, és napok óta arra vár, hogy végre megnyerje valaki. – Forró viaszt fogok csöpögtetni…..
Komor Zoltán Blog Szelfisztensz 2019.11.04 15:57:50
Miközben a szomszéd néni leharcolt tacskójának a csecséből szopkodom a kutyatejet, lövök egy szelfit és feltolom Instára. De nem érkezik egyetlen kedvelés sem. Igazából követőm sincs, ami talán nem is csoda, hisz a legtöbb feltöltött fotómon egy leharcolt tacskó csecséből szopkodom a…..
Egy szerelmi történet egbeszéljük az alattam lakó bögyös, vörös hajú csajjal, hogy délután négy óra körül testnedvet cserélünk. Azt mondja, ad némi köpetet egy kis fiolában, ha fejek neki valamibe egy kis férfi izzadtságot. Hozzáteszi, hogy elég bedobnom a postaládájába, ő sem fog emiatt…..
Amikor rendeltem szexi takarítónőt a neten, nem gondoltam rá, hogy végül egy hatvan év körüli száraz zsömle testű nőt küldenek ki, aki csak akkor hajlandó porolni, ha közben fojtogatom. Gréti néni mentségére szóljon, ügyesen takarít, számára szexuális kielégülést jelent a portalanítás, de ha…..
Azonosítanom kéne a feleségem holttestét a patológián, de mielőtt megmutatnák nekem a hullát, végig kell néznem egy 30 másodperces hirdetést. Miközben a szobába épített holografikus projektorok egy prosztata panaszok kezelésére szánt növényi alapú gyógyszert vetítenek közém és a holttest közzé,…..
A nejem szerint ideje kiheréltetnem a porszívónkat, miután az felcsinálja a szomszéd porzsáknélküli Zanussiját, és ismét egy alom éhes porszívókölyökkel lepi meg a társasházat. Ez a második eset idén: csillog-villog a három emeletes ház, egyetlen felesleges porszem sincs, amivel etethetnénk a…..
Németh Szilárd úgy dönt, szigorú diétába kezd, és nem ingerli magát egy darabig hagymás vérbe sütött vibrátorokkal és marhapörköltbe főzött elemes csiklóizgatókkal.De alig telik el három nap, a nyelvében ismét megtelnek a spermazacskók, és másra sem tud gondolni, csak hogy Durex Intense vibrációs…..
Kásler Miklós alighanem megszegte a tízparancsolat valamelyik pontját, mert Isten büntetésül egy karfiolt növesztett a seggére. Nem egy igazit persze – Istennek van ugyan humorérzéke, de sohasem viszi túlzásba a dolgokat: ám a Kásler Miklós ánuszából kicsüngő aranyércsomó mind méretében, mind…..
Letöltök egy applikációt a mobilra, ami elviszi helyettem a feleségemet vacsorázni Valentin napon. De túl jól sikerül a randi, a nejem azzal tér haza, hogy a hüvelyébe szorult a telefonom. A büdös szajha. Valahogy keresztbe fordult benne a készülék, és felrepedt tőle a hüvelyfala. Megpróbálok…..
Egy nap váratlanul megérkeznek a földönkívüliek, és Bayer Zsoltot riasztják, hogy vegye fel a kapcsolatot velük, mert mint kiderül, az ufonauták kizárólag autofellációval képesek kommunikálni. A higgadt, mérsékelt és megfontolt jobb oldali publicista világ életében próbálta titkolni, hogy fekete…..
A párommal kipróbálunk egy új karácsonyi, huncut szexpózt, a "Szél Bernadettet kidobják a köztévéből"-t. A pártmédia életmódmagazinja szerint kissé talán perverz, de meg tudja fűszerezni az adventi időszakot: a lényeg, hogy a nő petícióval érkezzen, amin öt pajkos követelés van felsorolva, a…..
Komor Zoltán Blog Riposztkalipszis 2018.11.13 12:08:02
Kitalálom, hogy házat építek magamnak a környékbeli hajléktalanokból. A kormány szerint nincs semmi hasznuk, szerintem remek építőanyag válna belőlük. Talán még kitüntetést is kapok, ha eltakarítom őket. Először medencés nyaralót tervezek, de ahogy az utcákat járom, és kis rovátkákat húzva a…..
Damilt csomózok fájó fogamra, a másik végét egy öngyilkosjelölthöz kötöm, így ha kiugrik az ablakon, kirántja a fogam is. A felettem lakó nő napok óta fogadkozik minden szembejövőnek, hogy öngyilkos lesz, én pedig félek a fogorvostól - ám telnek a napok, és hiába ücsörgök a damilt szopogatva, a…..
Vásárolok egy vibráló péniszgyűrűt, de a kütyü két perc után megdöglik, aztán visszajár kísérteni engem a szelleme. Először az aranyhalamat nyírja ki: arra ébredek éjjel, hogy bugyog a víz az akváriumban; miután felkattintom a villanyt, látom, hogy Kefir, az aranyhal előre-hátra dobálja magát.…..
Aznap reggel Gregor Samsa arra ébredt, hogy hashtaggé változott. Kettőskereszt testét mintha összesen négy, egymásra hajított csont alkotta volna, amit celofánként betekertek némi hússal és bőrrel, és az egész bio-tákolmány közepén – mint valami pókhálóba ragadt kapálózó légy – ott forgott…..
Egy paleontológus Stegosaurus koponyára bukkan a feleségem segglyukában. Az mondjuk nem egészen világos, minek vetkőzött pucérra emiatt az egész ásatás dolog miatt, és miért a farkával próbálta kipiszkálni a feleségem picsájából az értékes leletet – kissé gyanús is volt, hogy arra érkezem haza,…..
https://www.facebook.com/events/301679243967251/ Ha meguntad seedelni az anyukádról készült kikockázott erotikus filmet az nCore-on, gyere inkább el a Robotcigány lapszámbemutatóra! De mi a pénisz az a Robotcigány, azt leszámítva, hogy Magyarország első abszurd-bizarro-trash fanzine-ja a Kiskegyed…..
Ennyi év után kell rádöbbennem, hogy sokkal könnyebb az élet, ha folyton pisztolyt szegezek a saját fejemhez. A sorban előre engednek, a taxis falfehér képpel rebegi, hogy nem fogad el pénzt. Nem hittem volna, hogy működni fog a dolog – eredetileg túszt akartam ejteni, de azt hiszem, túl udvarias…..
Komor Zoltán Blog Csecsemődrón 2018.08.09 13:05:39
A feleségem gyereket szeretne, én viszont jobban örülnék egy WiFi kamerával felszerelt távvezérlésű drónnak. Végül kitalálok egy köztes megoldást: felcsinálom a nejem, kivárom, hogy megszülje a gyereket, majd pár hét után, amikor már úgyis ráun erre az egész anyaság dologra – ismerem már, tudom,…..
Jó pár év után derül csak ki, hogy a feleségem valójában egy facebookos teszt, ami mindig nekem tetsző jellemzéseket ad rólam. Ez persze megmagyarázza, miért volt egy kalap szar a szexuális életünk, de talán téged sem érdekelne, hogy a párod lenyeli-e az ondódat, avagy sem, ha minden reggel azzal…..
Reggel arra ébredtem, hogy hideg, csörgős fémérmékkel van teli az alsónadrágom, ijedtemben felkiáltottam, mire berohantak a szobába a szüleim. Ők aztán nagyon büszkék voltak rám, amikor megtudták, mi is történt – apám azt mondta, végre igazi férfivá váltam, anyám meg leült, hogy az élet nagy…..
Odalép hozzám egy vicces kedvű férfi az utcán, és azt mondja, ad 5000 forintot, ha ott helyben összepisálom magam. – Csak csurgassa teli a nadrágját, és öné a pénz – lengeti meg az orrom előtt a bankót. Ezzel a méltatlan ajánlattal persze rögtön a büszkeségembe tapos. Rávigyorgok, majd némi…..
Haldoklik a kúszó filodendronom, de a virágárus szerint meg lehet még menteni, csak recskázzak rá a gyökerére. – Na ne vágjon már ilyen meglepett arcot, a sperma 27 féle teljesen természetes vitamint, legalább 10 féle nyomelemet, valamit életenergiától duzzadó sejteket is tartalmaz, amitől rögtön…..
A postás ajánlott küldeményként meghozza nekem a kabinetminiszter spermáját. Nem szívesen írom alá, de állampolgárként kötelességem átvenni a nemzeti örökítőanyagot – miközben a papírra kaparom a nevem, látom, hogy megannyi gecis fiola sorakozik még a postás válltáskájában. – Maga lett a tejes…..
Letöltök egy seggtörlő appot a mobilomra, hogy ne kelljen budipapírral szerencsétlenkednem a digitális korban. De szaros lesz a telefonom. – Most lett elegem az egész XXI. századból! – kelek ki magamból, és eldöntöm, hogy felköltözöm a hegy tetejére, egy barlangba, és remeteként élem ezentúl az…..