Regisztráció Blogot indítok
Adatok
btcman

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az információs politika az egykulcsos adó és az alapjövedelem tekintetében Az elmúlt hetet a Bitcoin megismerésével töltöttem. Minden technológia körül, ami alapjaiban változtatja meg a nézőpontunkat, megjelennek a zelóták és a ludditák , a Pollyannák és a Valentik. Erre…..
A pénz történetének legutóbbi fejezeteit a virtualizáció határozta meg. A papírpénz alternatívájaként megjelent a tényleges pénzmozgást a kibocsátó bankokra redukáló hitelkártya, aztán pedig az értéket bitsorozatokban tároló, a kibocsátó bank digitális aláírásával…..
Fiatal öltönyös fickó sétál be az irodába, két szövetségi ügynök követi, és próbálja meg lebeszélni erről. Mármint arról, hogy ügyvédet fogadjon. Mert amúgy ő is ügyvéd, az ügynökök pedig két napja követik, amiért nem hajlandó felfedni ügyfele kilétét. Kalinda…..
Készítettem egy egyszerű exceles kalkulátort, amiből kiolvasható, hogy adott ütemű összteljesítmény növekedés és adott év végi árfolyam mellett (feltételezve, hogy csak év végén vesszük ki a pénzt egy összegben) mekkora haszonnal kecsegtet a termelés.gépteljesítmény…..