Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szencsike

477 bejegyzést írt és 172 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Odaát 5x04 - A vég 2019.10.23 09:00:00
Nehéz az élet, ha kiderül, hogy az angyalok akarják a bőrödet kosztümként viselni a világvégére. Most megnézünk egy olyan verziót, ahol valaki igent mondott a ruhára. Dean érkezik meg egy belvárosi motelhez, egy utcai prédikátor az Elragadtatásról beszélne gyakorlatilag bárkivel, de az egyszerű…..
Egy szakítás mindig nehéz, főleg, ha olyan emberek között történik mint a Winchester tesók. Megisszák a levét, a mostani részben megnézzük, hogy mi történt velük. Éjszaka kezdünk, Sammy már javában csicsikál a Great Plains Motel egyik olcsó szobájában. A hölgyek kedvéért alaposan megcsodálhatjuk…..
Egy flashbacckel kezdünk, visszamegyünk 1031-be, a Finnmark-felvidékre. Mindent hó borít, embert alig látni, de ha nagyon keressük, meg lehet találni őket. Ezt tette Alfi is, egy aprócska, alig pár főből álló törzshöz jött e kietlen vidéken. Alfi egy bizonyos Kutya Tore-t keres, Testes Olaf…..
Mi lenne akkor, ha múltbéli emberek teremnének itt a 21. századi világunkban? Mi lenne, ha valamilyen csoda/mágia/furcsa természeti jelenség/tudományos kísérlet/ egyéb lehetőség miatt az kőkorszakból, vikingek korából és a 19. századból érkeznének a bevándorlók és nem a háború sújtotta vidékekről?…..
A tesók kapcsolata még sosem volt ekkora mélyponton, mint most. Innen visszatérni egy kisebb csodával érne fel. Az epizódot Bobbyval indítjuk, még mindig kórházban van, és egészen egyszerűen bezárkózott a saját fejébe. Sammy őrködik mellette, de ő se tud igazán mit tenni. Dean érkezett vissza, meg…..
A SupNat legendái között tartják számon azt az esetet, amikor a twitteren az ötödik évadot a #LuciferIsComing-gal promózták. Misha Collins is biztatta a twitteres követőit, hogy használják csak. Hamarosan ellepte a twittert a luciferes üzenet és Puff Daddy/P.Diddy, a világhírű rapper megijedt, hogy…..
Elérkezett hát a pillanat, amikor végre megnyílnak a Pokol kapui és Lucifer kiszabadul. Bár ehhez még a tesóknak is lesz néhány szavuk, igaz, ahogy most állnak a dolgok, a jobb kéz nem tudja, hogy mit csinál a bal. Az évadzárót szokás szerint a Carry On My Wayward Son dallamaira vezetik fel, szokás…..
Szencsike 2019.09.25 12:02:12
@Pinky A Máffin: nagyon szívesen :) Jön majd hamarosan a folytatás is. Az angyalokkal kapcsolatban abban egyetértünk, hogy eltalálták őket, valóban ők se tökéletesek, sőt, ez a későbbi évadokban jön ki igazán jól, hogy milyenek is ők.
A tesók meg nagyjából a 9. évad környékén tanultak meg kommunikálni egymással, addigra végre benőtt a fejük lágya. :) Meg talán nem lehetett sokáig húzni a sok hisztit, durcáskodást mert a felnőtté vált karaktereknek sem áll ez már jól.
Az utolsó előtti részhez értünk, még le kell rendezni pár dolgot, mielőtt elszabadulna a Pokol. Egy elvonókúrát amúgy sem könnyű végigcsinálni, nemhogy akkor, ha az ember démonvér függő. Sammyt Dean és Bobby gyakorlatilag fogva tartja a pánikszobában. Mint minden függő, Sammy is úgy gondolja, hogy…..
Elérkeztünk az évadzáróhoz, ami alaposan felkavarja majd főhőseink életét. A múltkori dráma után Lucifernek jobb a kedve, és újra vidáman veti bele magát a Lux bulis forgatagába. Mi a fene, váltunk a rendőrségre, ott is megy tovább a tánc. Igazi flashmobként mindenki bekapcsolódik és Dirty Dancing…..
hogyvolt Odaát 4x20 - Démonok 2019.09.09 11:00:00
Egy igazán ritka pillanattal kezdünk, az ilyet meg kell becsülni, hiszen a tesóknak alig van alkalmuk kikapcsolódni. Dean horgászik egy tó partján, ám a csöndes mélázást Castiel zavarja meg, beszélniük kell. Dean rájön, hogy csak álmodik, máskülönben Castiel nem tudott volna belépni a fejébe, de…..
Egy csodaszép kertvárosi háznál járunk, eladó a lakás, egy testvérpár, Megan és Moira Murphy, az ingatlanos ikrek intézik az ügyet. A vevővel most épp a testvérük és a csapat harmadik tagja, Beth van. Szegény nő most hallja sokadjára, hogy milyen menő, hogy ilyen menő ikertestvérei vannak, a vevő…..
A SupNat mindig is a családot helyezte előtérbe, és minden családnak, a Winchestereknek is vannak titkaik. Ez az epizód egy ilyen titok köré épül, ami alaposan megrázza a tesókat. Rögtön bele is vágunk a közepébe, máris megvan az aktuális halott, egy nővérke, az otthonában támadja meg a…..
Lucifer elrabolt egy orvost, akinek régen szívességet tett, itt az idő, hogy a doki is segítsen neki. Hazahozta a lakásába és szakvéleményt kér tőle, hogy távolítson el két nagy kinövést a hátáról. Ez a csúnyaság a denevérszárnyai lennének, amit egy egyszerű rajzzal is illusztrál, amik jelenleg…..
hogyvolt Odaát 4x18 - A próféta 2019.09.07 11:04:00
Lassan az évad végéhez közeledünk, így a sorozat szokásaihoz híven lesz egy lazítós epizódunk, és a srácok ezúttal egy igazán különleges embert ismernek meg. Egy harmincas pasassal kezdünk, épp alszik, ám az álmai nem túl békések, de annál meglepőbbek, ugyanis Sammy és Dean a főszereplői azoknak,…..
Az epizódot egy ismerős rendezi, Richard Speigth Jr., a SupNat Gábrielje, aki rendezőként is jó munkát végez ebben a sorozatban is. A Julian-saganak nincs még vége, ugyanis Lucifer tetteinek csúnya következményei lesznek. Egy hídnál járunk, és egy szerencsétlen férfit lelő valaki. Közben Éva és…..
hogyvolt Odaát 4x17 - Illúziók 2019.09.06 11:04:00
Egyszer volt, hol nem volt, Dean mint egy igazi üzletember jelenik meg előttünk. Nagyon átlagosan indul a reggele, felkel hatkor, felveszi az öltönyét, reggelizik, elolvassa a napi gazdasági híreket és munkába megy egy Toyota Priussal. A rádióból rockzene szól, elborzad a hősünk, gyorsan átkapcsol…..
Zajlik az élet a Morningstar-háztartásban, Mézi épp egy BDSM-parti végére ért ide, és már csak a pihegő latexbe öltözött résztvevőkkel szembesül. Van egy ketrec, benne a kikötözött lakójával, még egy kis gyerekmedence is ott pihen a nappali közepén. Mézi Lucifert keresi, ő meg épp a zokniját…..
hogyvolt Odaát 4x16 - Vallatás 2019.09.05 11:01:00
Egy csúnya tömegkarambollal kezdünk, a baleset helyszínén Castiel tűnik fel, aki egy laza mozdulattal elhallgattatja a kocsik riasztóit. A bús képű angyal odasétál az egyik áldozathoz, egy fiatal szőke hölgyhöz, a mellkasán van egy csúnya seb, mintha leszúrták volna, fura is ilyen környezetben.…..
Bármi is történt itt, remélem jó magyarázatot adnak arra, hogy Lucifer miért vérzik, Ella és Éva miért csókolóznak egymással, Chloe pedig miért gondolja azt szinte mániákusan egy szendvicsről, hogy válasz lehet a problémáira? Menjünk ehhez vissza 36 órával korábbra, szegény Lucifer fáradtan rogy le…..
Ismét egy kisvárosban járunk, két jó barát az esti sörözgetés után indul hazafelé, az egyiküket Jimnek hívják. Hoppá, kirabolják őket. Az esetnek van egy tanúja is, a bár egyik mosogatófiúja, épp a szemetet akarja kidobni, amikor meglátja a rablást. A srác úgy megijed, hogy ijedtében lecsapja a…..
Egy házaspárral kezdünk, Feleség épp a húst klopfolja a vacsihoz, a Férj ekkor ér haza a melóból. Elég hűvös köztük a hangulat, amin az se segít, hogy Férj sík ideg a sok melótól. Sajnos lesz még rosszabb is, a Feleség elfogadott egy meghívást egy szülinapi partira, a Férj egyik jó barátja az…..
Tinik lesznek a mai főszereplőink, ugyanis az Indiana állambeli Fairfax városában járunk és a Truman középiskola lesz az elkövetkezendő 40 perc helyszíne, és fontos emlékeket látunk a fiúkról. A szokásos középsulis drámába csöppenünk, a szurkoló csapat és a focicsapat az aktuális pletykát beszéli…..
Már az epizód legelején szembesülünk a szomorú valósággal, Chloe most Dannel érkezett az aktuális ügy helyszínére, nincs többé Chloe-Lucifer páros. Dannek tűnt fel Lucifer hiánya, Chloe mintha magát is győzködné, hogy meglesz nélküle. Egy reptér hangárjában vagyunk, a halottunk Pablo, ékszertervező…..
Iowa állam, Sioux City a helyszínünk, ahol éppen a Varázslat hete rendezvénysorozat zajlik, ilyenkor bűvészek szórakoztatják a népet. Hogy ebből vajon ki varázsol csak igazán, az nemsokára ki fog derülni. Egy bárban vagyunk, ahol egy idősebb, jóvágású úr, Jay kártyatrükkökkel szórakoztatja a pultos…..
Kinley atya megfogadta Chloe tanácsát és elment Luciferhez, igaz, ebből semmi jó nem fog kisülni. Lucifernek egyáltalán nem szimpatikus, még a bocsánatkérése is gúnyos, mert nem kínálja meg őt piával. Kinley előbb magáról mesél, a Vatikán nyomozója, Lucifer részéről ez olyan, mint egy elkaszált…..