Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bullshit béla

9 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kit Harrington nem egészen egy hete kotyogta el egy interjúban, hogy a harmadik ikszben bőven benne lesz, mire végez a Trónok harcával, azaz hiába tűnt úgy az ötödik évad utolsó jelenetében, hogy csendesen elvérzett a Fal tövében, fel fog támadni. A hogyan is megvan már,…..
Látom, hogy van ez a szép új Index2, jó az nekem, ha rajta vagyok? Persze. Az Index2-n szerepelni olyan, mint régen a blogketrecben volt. Annyi a különbség, hogy sokkal szebb és látványosabb, hangsúlyosabb megjelenés. És mivel más is van benne, nemcsak blog, így talán még többen…..
bullshit béla 2013.01.07 09:32:30
@timargabor: blogdizájn kuka, kommentek kuka, jobbhasáb kuka, külső-belső navigáció kuka - az mondjuk a teljes indexen elhunyt, rip.

cserébe mostmár a telenor hirdetése mellett, bloghus logóval futnak a vöröshajú lányok. je.

kilépésnél mér kerülök az index2-re? freemail-effekt...
Kurvára mindegy, miről folyik egy tévéinterjú, amikor valaki tahóságba fojtja saját szánalmasságát, annál nem sok minden van lejjebb. Tarlós főpolgi Kálmán Olgánál ment helybe a lófaszért, amikor pedig már minden érv kifogyott, a műsorvezető ócsárolásában nyert…..
bullshit béla 2012.10.18 21:42:55
Tima Zoltán, a megújuló tér tervezője készített nekünk egy szabadkézi rajzot a tér általa megálmodott, új állapotáról, és írt egy rezümét arról, hogy mit jelent neki a megújuló Kossuth tér. "A Parlament megépítése után közel száztíz évvel nyílik először…..
"Maga bekokózott?" - kérdezte Lucy Koh bírónő az Apple VS Samsung ügy újabb bírósági epizódjában az Apple egyik ügyvédjétől. Bár már többször éreztettük véleményünket, miszerint az Apple-Samsung csata kimeríti a nonszensz fogalmát, és inkább már az új…..
bullshit béla 2012.08.17 13:23:32
Önök kérték: az volt a szándékom, hogy megvárom, amíg kiderülnek az előzetes regisztráció (=feliratkozás) pontos szabályai, de a hozzászólók nem is annyira finom nyomására (lásd írástudók felelőssége és társai) úgy döntöttem, már ezen a ponton is elmondom, amit…..
Ki gondolta volna, hogy Drezda "leghíresebb zenekara" egyenesen egy házfal, és akkor játszik, ha közben esik az eső? Az Annette Paul szobrász, valamint Christoph Rossner és André Tempel faművészek  ötlete és Heike Böttcher építész tervei alapján, 1999-ben megvalósult drezdai…..
bullshit béla 2012.07.16 11:57:57
Cool List 2011 1. Bordán Lili 2011.12.09 19:00:00
És íme, amire mindenki várt: a vitán felül világklasszis coolság. Hány magyar ember mondhatja el magáról, hogy olyasmiben vesz részt, amit minden héten újra és újra izgatottan vár a világ nagy része? Bordán Lili idei teljesítményénél nem kell több bizonyíték, nincsenek…..
Kéthetes búcsúlátogatás után végleg hazacuccoltam Amszterdamból, ami a sok egyéb mizéria mellett budapesti lakáskereséssel is járt az elmúlt hetekben. A tapasztalataim röviden: a hagyományos utakat járva majdnem nagyobb szívás kiadó lakást keresni Budapesten, mint a brutálisan…..
Kumin szerint Miért pont az ÁFA? 2011.09.19 14:56:00
A népszerű amerikai szótár, a Marriam-Webster 2010-be az év szavának választotta a „megszorítást” (austerity). Ez azért alakult így, mert tavaly erre a szóra kerestek rá a legtöbben, ahogy – szól a hivatalos indoklás – egyre többen érdeklődtek a globális…..
bullshit béla 2011.09.19 15:23:26
www.keeptalkinggreece.com/2011/08/10/killing-greece-v-a-t-increase-from-13-to-23/

a gorogoknel 13%-rol 23%-ra emeltek az afat szeptembertol, amit emiatt szervezetten nem fizetnek.
Mégsem kell 2015-ig várni a Vissza a jövőbe hiperszuper önbefűzős cipőjére. A Nike a múlt héten egy titkos sajtótájékoztatóra hívta az újságírókat, ahol bemutatták a széria első darabját, amit azóta már -korlátozott számban- piacra is dobtak. Aki részese akar lenni a…..
Mark Malkoff komikus mindent megpróbált, hogy kihozza őket a sodrukból. Ehhez felhasznált egy pizzás fiút, a feleségét, Darth Vadert és egy kecskét is. Hiába, egy Apple Store-ban MINDENT LEHET. Danzinak köszönjük a tippet...
bullshit béla 2011.07.30 09:28:18
  Akár európai alapelv is lehetne az, hogy az abortusz helyett az örökbefogadást részesítsék előnyben Carlo Casini, az Európai Parlament alkotmányügyi bizottságának (néppárti) elnöke szerint  – írja a Magyar Kurír. Az ügy azzal kezdődött, hogy a magyar kormány…..
Reszelős légzéssel nyitunk a koromsötétben, igencsak Ned lesz az, akinek nem ártana vagy abbahagyni a dohányzást, vagy lakóhelyet váltania. Elég szarul néz ki, na, én ebben a sminkben alkalmaznám valami férfiaknak szánt krém előtte-utána reklámjához. Varys jön, hogy beszéljen…..
A porntweet.blog-os bejegyzésre reagálva szemléljük meg Kelemen Anna (művésznevén: Kelly Lenox) tetoválásait.Visszafogott kritikákat kérnék... ..
bullshit béla 2011.05.22 17:55:00
Főleg, hogy eddig sem követett. Csak jött velünk, és rögzített néhány pozíciót, meg wifi-routert, az Apple azonban kiadta az iOS 4.3.3-as verzióját, ami pontosan ezt a bugot javítja. A készülék ugyan továbbra is jegyzetel, miközben sétálunk, ám csak egy hétig, és az adatokat…..
Tegnap Index anyánkon megemlékeztünk a sorozat hátteréről egy hosszabb írásban, ma, annak örvén, hogy este az HBO bemutatja a sorozat prológusát (figyelem, CSAK ma este, CSAK egyszer, szóval figyelni), megmutatjuk, kik alakítják a legfontosabb karaktereket. Sok kép lesz, előre…..
biztonságos? Nem a tiéd 2010.12.10 12:18:00
Kedves olvasó. Remélem nem hiszed azt, hogy neked Magyarországon bármilyen megtakarításod, vagy félretett pénzed lehet? Ha eddig így gondoltad, akkor jól figyelj, mert csak egyszer magyarázom el.Az a pénz nem a tiéd. Amikor jövedelemre teszel szert, például megkapod a havi fizetésed…..
w Az irodalom visszavág 2010.12.09 08:15:00
Ha mostanában emberekkel találkozom, vagy akár csak felveszem a telefonomat, nem úszom meg, hogy el ne hangozzon: jaj, szegénykém, mi lesz most veled, hogy médiatörvény? A kérdés persze jogos. Magyarországon kialakult, és ma még éppen jelentős hadállásokkal bír az a fajta…..
Assange a kiszivárogtatásokkal egy jobb, transzparensebb és igazságosabb világot szeretne: egy világot titkok nélkül. A baj csak az, hogy ez egy rendkívül ostoba utópia. A világsajtó még mindig az amerikai diplomáciától származó dokumentumokon csámcsog, melyeket Julian…..
Geekblog Random #1 2010.12.07 08:00:00
Úgy kellett már egy szórakoztató magyar képregényantológia a hazai piacra, mint egy golyó a zombi fejébe. A Random bő 100 oldalnyi vámpíros-posztapokaliptikus-szörnyes-szuperhősös-robotos folytatásos geeksztorikkal (szám szerint néggyel) kényezteti az olvasókat, és ha még van…..
bullshit béla 2010.12.07 09:39:23
Várhatóan alkotmányos védelmet kap a magzati élet az új alaptörvényben, így aztán megint felmerült a sajtóban az abortusz betiltásának kérdése. Gulyás Gergely, az Országgyűlés alkotmány-előkészítő eseti bizottságának egyik fideszes alelnöke a Hírszerzőnek úgy…..
Filmdroid Paul poszter 2010.11.16 18:03:00
Simon Pegg és Nick Frost két hatalmas sci-fi rajongót játszik Greg Mottola rendezésében, a Paulban. Úgy adódik, hogy a két főszereplő elé sodródik egy Paul nevezetű űrlény, aki az eltelt évtizedeket egy top secret katonai bázison töltötte. Az idegen lény végül megszökik,…..
bullshit béla 2010.11.16 18:23:30
Joaquin Phoenix az egyelőre utolsó, 2008-as Két szerető (Two Lovers) című filmje után jelentette be, hogy visszavonul a színészettől és a jövőben hip-hop énekesként, illetve rapperként kívánja folytatni karrierjét. Eddig nem ért el nagy sikereket, hiszen csekély közönségét…..
Filmdroid Inception – Eredet 2010.07.25 22:15:00
   Christopher Nolan ezzel a filmmel végleg felírta magát a legújabb kori rendezőzsenik közé. Egyszerűen tévedhetetlen, tökéletes. Nevét a rendkívül erős, újszerű Mementóval kezdtük megjegyezni, aztán elkészítette az Álmatlanságot, aminek a hangulata máig…..