Regisztráció Blogot indítok
Adatok
caliyoung

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adjona! Azt hiszem ez ilyen kis vakációs, vírusos beszámoló lesz, hátha nem kerülök ismét a népnemzeti trollhadsereg listájára, nem mintha az annyira izgatna. Mivel a nemzetközi helyzet fokozódik, gondoltam beleszövöm a Covid-al kapcsolatos tapasztalataimat is. Nos, hosszas, a fejünkben…..
Te mit éreznél, ha a bejárati ajtó kukucskálóján az a látvány fogadna, hogy bizony rendőrök ácsorognak a küszöbödön? Milyen gondolatok szaladnának át az agyadon hirtelen? Az egyik olvasónk most mesél róla, mert vele bizony megtörtént!..
caliyoung 2019.10.22 10:03:57
@CSOKKI MÁLNA: Ez előfordulhat skanidnáv országokban vagy UK-ben is manapság.
caliyoung 2019.10.22 11:25:27
@Pink Petsch: Látom nem ismered a helyzetet a fent emlitett országokban. Aminek örülök, hogy tudatlanságod hiánypótlási vágyat ébresztett benned.
Hát ez izgalmas lesz. Nem csak Budapesten, de sok vidéki nagyvárosban is. A megyei közgyűlések maradnak narancssárgák, ez sose volt kérdés, de Pesten a főniknél az állás nagyjából egál, nagyjából erre is lehetett számítani, sok kerület pedig megjósolhatatlan. Így az is, hogy mi lesz itt, ha…..
Az ember azt gondolná, hogy ha 10 dolgot fel kell sorolni a Kanári-szigetekről, akkor azok mind pozitívak lesznek, hiszen mi gondja lehetne az embernek egy ilyen helyen. Azonban mint Bencito listájából is kiderül, azért a kép ennél árnyaltabb. Következzen tehát a Tíz dolog-sorozat friss darabja! (A…..
A jogi helyzetet lehet csűrni csavarni, ám valójában a Fidesznek és a hírhamisító pártpropagandistáknak kellene eltakarodnia a köztévéből. Azonnal. Az igazság mellett valójában a jog is a tüntető ellenzékiek mellett van, még akkor is, ha a hatalom ezt nem hajlandó elfogadni. A polgári jog…..
Bőven túlmutat az MKKP-MÁV-konfliktus egy bicikliút építésén Rákosrendezőn: az egész ország és az állam mentális állapotát tükrözi...
  Ugye te sem úgy fogyasztod a teát, hogy a filtert a szádba veszed, majd ráöntöd a forrásban lévő vizet? Nos, a paksi üzemzavar szakembergárdája által okozott 2003-as paksi üzemzavar oka lényegét tekintve az volt, mintha egy csoport sokdiplomás atomenergetikai szakember csoportosan így…..
  Már a látszat sem számít, vagy mégsem a magyar dolgozó a gazdaság motorja? 2017.december 22.  A magyar gazdaságot lehet működtetni uniós források nélkül, a gazdaság motorja nem az uniós pénz, hanem a magyar dolgozó emberek. Mondta Orbán Viktor miniszterelnök.  2018. január 10. Amennyiben az…..
Néhány hónapja még a miniszteri bársonyszékeket osztogatták egymás között a kormánypárt meghatározó politikusai, most néhányuk fejében még az is megfordult, hogy akár az is megtörténhet, hogy be se kerülnek a Parlamentbe. Az ellenzék a lehetőségekhez képest jól hajrázik, ám az igazi kérdés az, hogy…..
Mennyiben különböznek a vagyonos emberek a nagy átlagtól? Nyilvánvalóan nagyon sok mindenben, azonban van néhány olyan dolog, amiben mi magunk is könnyedén tudjuk őket követni - ezek a dolgok pedig nem mások, mint a szokások. Nézzünk is meg 5 olyan szokást, amelyet mi is könnyen eltanulhatunk tőlük!..
Az elvándorolt magyarokról készít műsort ősztől a HírTV, amihez sikerült egy egészen szokatlan műsorvezetőt találni. A hvg.hu információi szerint Tóásó Előd lesz az egyelőre név nélküli riportsorozatnak az arca, amiben Magyarországról kivándorolt embereket mutatnak be. A hvg.hu értesüléseit Tarr…..
Kevés idegesítőbb dolog van annál, mint amikor nagyon sok millió forintért árult ingatlanokról olyan fotókat tesznek közre, hogy az ember keze megdermed a billentyűzet fölött. Beszélnünk kell egy kicsit az ingatlanhirdetések egy sajátos típusáról...
Egy éve még szinte mindenki elítélte László Petra cselekedetét, amikor a menekültek kitörésekor egy gyermekét a kezében tartó férfit gáncsolt el, majd egy kislányba is belerúgott. Tettét csak súlyosbította, hogy hivatalosan újságíróként volt jelen a röszkei réten, de egy szélsőséges nézeteiről…..
A közmédia 39.824.000,- Ft + áfáért rendelte meg Hajdú Péter műsorgyártó cégétől a Magyarország Szépe-választás három produkcióját – írja a 444. Ami egyáltalán nem sok az MTVA szerint, mivel az adás alatt elhangzott egy csomó bölcsesség is...
Úgy tűnik, a történelem során egyre kegyetlenebb fegyvereket és harci gépezeteket találunk ki. Meglepődnétek azonban, hogy milyen változatos és kreatív módszerekkel irtották egymást az ellenfelek már a középkori csatákban is. Íme a 10 legalattomosabb ókori és középkori fegyver és taktika.…..
A 444.hu találta meg azt a részletet a Sport1 Heti Helyzet című műsorában, amikor Csapó Gábor vízilabdázó úgy próbálja meg demonstrálni, hogy egy poharat huzigál Gyenesei Leila öttusázó előtt, és arra kéri, hogy dugja bele az ujját. Amikor beledugná, mindig elhúzza. Gyenesei azt mondja, hogy ez nem…..
Évtizedekig kell majd magunkról tisztítanunk azt a mocskot, amivel Orbán Viktor miniszterelnökként beszennyezi hazánkat. A hétvége német sajtója újra attól volt hangos, hogy a magyar miniszterelnök éppen szétverni készül az Európai Uniót. Történelmi kár ez, ami történelmi lemaradást fog okozni. Nem…..
caliyoung 2016.02.15 14:10:34
Én baromira szerettem Magyarországon lakni, magyarnak lenni. Ugyan nem voltam teljesen tudatában annak, miért is, de egyszerűen jó volt. Szerettem az ovit, mert baromi jó villamos állt a kertjében, szerettem a sulit, mert baromi modern volt és harmadiktól angolt tanultunk, szerettem a…..
Dávid füléből kifolyt valami feketés zselé és én már tudtam mi a baja, már megint fülgyulladása volt. Itt a fájdalmas sírás, a láz, a nyűgösség oka. Visszanézve egyszerű volt a diagnózis, és én piszok dühös lettem. Háromszor vették fel az összes adatunkat,…..
TComment Levélben támad a hivatal 2015.03.06 07:22:45
Ki fogod nyitni, sőt, garantáltan is el olvasod, hiszen fentről küldték és címeres pecsét van rajta. És akkor jön valami, amire biztosan nem készültél. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Belsőség Hatvanéves a DS 2015.01.23 16:29:51
Idén 60 éves a DS - áll a Citroen sajtóközleményében, amit Papp Tibi beküldött a szerkesztőségi levelezőlistára. Ennek kapcsán idézzük fel Vályi Pista csodálatos tesztjét, ami méltó emléket állít az autók istennőjének. ..
caliyoung 2015.01.24 00:07:43
Menj be egy lemezboltba vagy hifi-kereskedőhöz, és láthatod: az analóg újraéledése ma már ténykérdés. Igaz, hogy a fekete lemez egyáltalán nem praktikus, ráadásul hallható problémái vannak (sercegés, pattogás, belső barázda torzítás), ellenben az analóg hangzás sokak…..
caliyoung 2014.10.13 10:05:42
Hallom rendszeresen az érvet a soá relativizálása érdekében azoknak a szájából, akiknek már elegük van a zsidó "hisztériából", hogy a fehérek amerikai hódításai, a Tajpej-parasztfelkelés és az azt követő megtorlások, a vörös khmerek, a "kuláktalanítás", az egymás…..
Ha még valakinek kétsége lenne a jogállam elhalálozását illetően, induljon egy feltámadással a hét. Naiv ügyfélnek eladott gépjárműve sosemvolt parkolásai után keletkezett fantomtartozásait 10 évvel később végrehajtották. Úgyhogy most fél éve nincs autója…..
caliyoung 2014.09.16 16:16:27