Regisztráció Blogot indítok
Adatok
istenvagyok

10 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Forog! 2012.09.22 10:12:10
A kamera, a világ, MINDEN! ..
istenvagyok 2012.09.22 12:07:59
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Elkészült Cristofel legújabb klipje, ami még az előzőnél is sokkal bénábbra sikerült, ráadásul még két feltűnően artikuláló nyomott faszt is bevett maga mellé. Bár már hetek óta azt szajkózta mindenfelé, hogy ebben a számban majd jól elküldi az anyjába Fluort, ahhoz…..
Kíméletlen harcot vív az ország a rasszizmus terjedése ellen. Nem elég, hogy a holokauszt-üldözési mániába belebetegedett hazai zsidóság birkózik az antiszemitizmussal, a közelmúltban amerikai legátus is vizsgálta és találta aggasztónak a magyarok rasszizmusát, nemrégiben a…..
Érdekes, és elég súlyos következményeket előrevetítő témával látszik kezdődni a politikai ősz: a régóta lebegtetett, köztudatban tartott választási előregisztráció - csak azok a választók vehetnek részt majd a terv szerint a parlamenti választáson, akik e szándékukat…..
Nem Amerika sötét oldaláról lesz ma szó, noha a történet Évi tollából onnan érkezett – sokkal inkább az emberi természetről, amely családon belül is képes egészen elképesztő dolgokra. Én mégis, mindezek ellenére is, Évi utolsó mondatát olvasva arra gondoltam: sikerülni…..
istenvagyok 2012.08.20 13:51:30
Aligha akad autós Magyarországon, aki ne panaszkodna a magas üzemanyagárak miatt. A kérdés csak az: valójában mekkora is a drágaság a fránya tényeket figyelembe véve? Minden héten több-kevesebb aggodalommal figyeli az ember az üzemanyagárak változásáról szóló híreket,…..
istenvagyok 2012.08.19 12:42:49
@lógós versenyszférás és állami dolgozó adócsaló:
ez egy jó ötlet, legyen benzin hitel!
Szeva bácsi 9 hónapot kapott Putyintól (még most is FBI TOP 10) , míg a Pussy Riot 2 évet istenkáromlásért az alábbi kis fellépésük miatt. Itt a teljes sztori. Itt meg már szervezkednek online. A FEMEN,ukrán balhés feminista csoport, a következő képen tartott…..
Fluor Tomi tavaly még azokhoz is eljutott, akik tényleg hallani sem akartak sem a hip-hopról, sem az elektróról, a kettő keverékéről pedig pláne, így természetszerűen kialakult egyfajta szeretem-gyűlölöm kapcsolat felé. Az elmúlt időben viszont Fluornak akkora ellentábora lett,…..
Hüjék Vagytok Én vagyok a legjob 2012.08.16 11:04:50
Mivel ugyis én vagyok a legjob és mivel ti ugyis mind hüjébek vagytok nálam ezért alapból minden posztnál tiltani fogom a hozászólási lehetőséget...
"mindenki egyenlő"Ez nagy butaság, milió féle szint van ember és ember közöt. Például te valemivel job vagy mint egy erőszakos bünöző, de butáb vagy mint én. "nagy öszefogás, fogjunk ösze, mindenki fogjon ösze"Ez nagy butaság, csak azal szabad ösze fogni aki nem árt vagy aki…..
„Az egy főre vetített statisztika semmit nem jelent, erre mindenki ráébredhet, aki megnézi a sorrendet. Ez az összevetés kicsiny, kisebbrendűségi érzéssel megáldott nemzetek mákonya.” – írja blogjában Mong Attila. Egy kicsiny, kisebbrendűségi érzéssel megáldott nemzet…..
Bepereltek egy amerikai kisvárost, mert úgy vélik, „rendszeresen és törvénytelenül" diszkriminálta a kisebbségeket és meg akarta tartani a lakosság fehér többségét. Az ügy azzal kezdődött, hogy az amerikai Connecticut Winchester nevű városának lakhatási bizottsága…..
A kereszténység kétélű fegyver lett a politikai vitákban. Egyrészt megvetés tárgya, lásd az Amerikai Magyar Népszava fröcsögő tollú szerzőjét, aki afféle világméretű katolikus összeesküvést lát minden mögött (legfőként a magyar kormány mögött, ami mulatságos,…..
Az a széthúzásnak egy nagyon durva megnyilvánulása, hogy a Jobbik elnökségi levelezése nyilvánosságra került. Ez persze nem meglepő fejlemény azután, hogy Szegedi Csanád lemondott az alelnöki pozíciójáról; az EP képviselői mandátumáról viszont nem, annak ellenére sem, hogy…..
istenvagyok 2012.08.02 12:50:33
Annak idején írtunk már arról itt a Nívó blogon, hogy a magyar EU-elnökség legnagyobb sikereinek a Roma stratégia és a Duna stratégia megalkotását és így európai szintre emelését tartják. Mi már annak idején is hiányoltuk, hogy a hangzatos név mögött megfoghatatlan, mit…..
A köztévé napi szappanopera-kísérlete, a Marslakók csúnyán beleállt a földbe, a nézettsége közel van a statisztikai hibahatárhoz, azaz könnyen elképzelhető, hogy nem is nézi senki a rokonokon és a haverokon kívül, csak azt a Nielsen nem tudja mérni. A televíziózás egyetemes…..
Nem nagyon szoktunk celebekkel foglakozni, de Schobert "update" Norbi egy olyan tökéletes vázlatot nyújtott arról, miként működik az üzleti lobbi, és hogy nem csak hasra van lefogyva, hogy nem tudunk szó nélkül elmenni 5 csillagos teljesítménye mellett. Kezdjük is rögtön Norbi…..
istenvagyok 2012.07.25 09:01:09
„Ha egy mérnök óvatosan kifejtette ellenvéleményét, értelmiségi aggályoskodásnak bélyegezték. „A vasúthoz nem diploma kell, hanem józan paraszti ész!”– jelentette ki az egykori miniszter. Ugyancsak őróla mesélik, hogy a máriafürdői kisvasút vonalának kijelölésénél…..
istenvagyok 2012.07.25 08:57:47
Subba UNSZIMPATIKUS 2012.07.24 16:58:00
Norbinak unszimpatikus a Greenpeace akció. Itt. ..
Elkészült az Örökség zenekar legújabb klipje az Olimpia tiszteletére...
M. szóváltásba keveredett a Nyugati téri McDonald's egyik helyi nagymenőjével, miután megkérdeztete, hogy az miért nem köszönt nekik. Sajnos nem alakult ki jófajta bémúvis tömegverekedés rakkendroll aláfestéssel, csak a bunkóparasztozásig jutottak el. Egy biztonsági őr azért…..
Hüjék Vagytok Jobbik 2012.07.25 08:21:00
Ha a Jobbikból távozik vagy erővel kirugják Csanádot akor továbra is a Jobbikra fogok szavazni, ha marad az edigi balhéi után is akor nem fogok a Jobbikra szavazni, de ez esetben nem maradna magyar párt Magyarországon és akor senkire sem fogok szavazni...
Ha az ember politikáról beszél, akkor általában két mondattal találkozhat: „Itt úgyse fog semmi változni, amíg ezek el nem takarodnak!”. Illetve: „A politikusokat nem érdeklik az emberek.”.  Ezt a két mítoszt maga a politika kreálta – talán nem szándékosan, talán még a…..