Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ghue (törölt)

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örülünk, Vincent? FIFÁZZUNK! 2013.01.13 15:51:47
Mint ismeretes, a héten a FIFA fegyelmi bizottsága megbüntette az MLSZ-t a tavaly augusztus 15-i, Izrael elleni barátságos meccsen a szurkolók rasszista, antiszemita és politikailag provokatív viselkedése miatt. A novemberben hozott, de csak most kihirdetett határozat értelmében a…..
ghue (törölt) 2013.01.14 23:58:01
@Mystes: de miért itt hisztizel, azt el tudod magyarázni???

Írj egy levelet a FIFA-nak linkekkel, hasonló esetek taglalásával stb.
valaki belinkelte az eljárásrendet, azt kövesd.

ha elég színvonalasra megírod, lehet, hogy még le is közölheted valahol.
ghue (törölt) 2013.01.15 00:32:11
@Mystes: engem komolyan érdekelne, ha kicsit kutatgatnál, összeállításokat készítenél, olyan középfajsúlyos gyűjtőcikkvázlatot írogatnál össze.

és nem az ún. "véleményed" ugatnád ide 10 percenként "Wiesenthalékról".

azzal akár kezdeni is lehetne valamit.
ghue (törölt) 2013.01.15 00:47:52
@Mystes: a középfajsúlyost arra értettem, hogy terjedelemben ne 50 oldalt írj, csak 10-et.

az "ugatás"-t és az ún. "véleményed" arra értettem, hogy amit művelsz, az komolytalan. ehelyett én tuti fekvőtámaszokat nyomnék.

gyűjtsed a futballhuliganizmus eseteit. nagyon kutatják.
pl filmek: www.imdb.com/list/4Xe3NKEM_dg/
pl egy nagyon érdekes feldolgozandó interjú:
www.inaplo.hu/nv/200108/02.html
Duras + Platini!!!

"Duras: Van egy bizonyosfajta prefasizmus, egy ártatlan fasizmus, amely ott lebeg a stadionokban, mint ahogy bizonyára az iskolákban, az egyetemeken, a politikai pártok tagjaiban is.

Platini: Tudja, a legtöbb esetben ilyen szempontból nincs két tábor a stadionban: a Parc des Princes-ben mindenki francia, Londonban mindenki angol.

Duras: De úgy értem, hogy ugyanaz a hangulat, mint ami a rasszizmusnak is az alapja.

Platini: Nem tudom követni a gondolatait; ez olyan terület, amelyről nem sokat tudok."

stb. Írj belőle Pali bácsinak egy PhD-t:))))
— Szia, Gyuri, lenne egy kis problémám. Beteg a ló.— Azért, Viktor, mert szénával eteted! Térj át az abrakra, és rendbe fog jönni!  — Adjon Isten, Gyurikám! Család rendben, de ez a ló, ez még mindig beteg.— Viktor, megmondtam, hogy adjál neki nyalósót, vagy nem mondtam…..
ghue (törölt) 2013.01.12 20:29:46
@aronsatie: nem támogatom a súgógépet: ilyen telivér-avantgárdul szépeket mondani nem mindenki tud, még ha kell, akkor se. ő meg ontani fogja. ha hagyják.
(passzolni fog Vidnyánszky mítikus-költői színházához.)

kibújik, mint a szögből egy kaméleon. azért ez elég zsák!
ghue (törölt) 2013.01.14 22:30:30
január 7.:
hvg.hu/itthon/20130107_Navracsics_szerint_Bayernek_nincs_helye_a

"A műsorvezető Kálmán Olga kérdésére, miszerint van-e helye a Fideszben Bayer Zsoltnak, Navracsics Tibor azt mondta: "úgy gondolom, olyan embernek nincs helye egy közösségben, aki emberek egy csoportját állatnak tartja"."

január 14.:
hvg.hu/itthon/20130114_Navracsics_Bayer_sok_mindent_helyre_tett

""Ismerem Bayer Zsoltot, és nem tételezem fel róla, hogy a szombati cikkben leírtakat komolyan gondolta volna" - tette hozzá, megjegyezve, hogy az írás provokatív hangvételű volt."
"Hetven éve, 1943. január 12-én kezdődött a doni katasztrófa. Idegen földön, idegen érdekekért négyszer annyi ember veszett el, mint a mohácsi csatában." (Heti Válasz)   Tilinkós, horthymikiszobros  jó reggelt kívánunk!  Milyen érdekekért a kicsoda-micsoda?…..
ghue (törölt) 2013.01.13 19:20:58
@aronsatie: annyian vagytok mint az oroszok a Donnál. bocs, de (remélem végleg) én kiszálltam.
ghue (törölt) 2013.01.14 18:09:13
@Montefiore: a probléma abban áll, hogy mindig jelen körülmény volt sajnos az elmúlt időkben. anélkül, hogy védeni akarnám, de felhasználva a kommenttér lehetőségeit a szabad beleszólásra, tekinthetünk egy szabad X változót, mint okot, ahova aztán mindenki Orbánt, Gyurcsányt ésatöbbit helyettesíti.

Sajnos az X-et tartalmazó problémák meg nem nagyon változnak. Tollaszerge csak azt mondja, hogy ebből(a problémák leírásából), ha nincs túl nagy ok a megtartására, simán dobjuk ki X-et.
ghue (törölt) 2013.01.14 20:18:28
@Montefiore: "azaz a jelen esetben annak, hogy a politikai hatalom lényegében minden komolyan vehető és számon kérhető szakpolitikai állítás nélkül, teljesen identitáspolitikai narratívára építette a hatalom megragadását és építi a hatalomgyakorlását, egyidejűleg kiugró mértékben szűkítve mind a leváltásának előkészítésére alkalmas médiateret, mind a választási törvény megengedte ellenzéki lehetőségeket"

nézd meg a reggeli "idézetek" rovatot. a fideszesek ugyanilyeneket mondtak pár éve. (jó, mondjuk Szijjártó a te mondatodból elél egy hónapig, de ezt mondták). ők is azt gondolták, h igazuk van akkor.

oldalfüggetlen nézőpontokat és leírásokat kell találni. amit megtanulhatunk, hogy ahol nincs ilyen leírás abból (hogy egy Belga sort idézzek) lesz a "mondok egy adatot, amit ugyanarról más szakértő állított".
 Doomhammernek köszönjük az alábbi idézetet  :  "Állításunk megítéléséhez elegendő végiggondolni annak a levélnek egy részletét, amelyet Isaac Rothschild írt 1863-ban Londonban. Így fogalmaz: „Azok a kevesek, akik képesek megérteni a rendszert, vagy…..
ghue (törölt) 2013.01.12 16:56:33
@tollaszerge: és az üzletre a Pataky szív csak rája.

na haragudj, de ez annyira szar, hogy nem hagyhattam ki :)))
  Ma vendégszerzőnk, Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter jegyzetét olvashatják.    ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::   A jeles brazil közgazdász-professzor Paolo Coelho New York-i utazás című munkájában arra keresi a választ, hogy miért…..
ghue (törölt) 2013.01.11 00:50:44
@Hattory Hanzo: a Feritél Audiovizuális Akupunktúráról mintha megfeledkeztél volna.
Minap Ungváry Krisztián kijelentette, (köszönjük Yorgnak az ötletet) hogy ő nem liberális, mivel abban hisz, hogy "egy európai országban a kereszténységnek állami szinten is kitüntetett szerepet kell kapnia más vallásokhoz képest".  Ungváry Krisztián magánügye, hogy miért…..
ghue (törölt) 2013.01.08 09:19:45
@ipartelep: az unalom érzete egy tökéletes, mindennél pontosabb argumentáció.

nincsenek megfelelő nyelvi képességeid, konkrétan ezért vagy masszívan unalmas.
 Az Örülünk Vincent birtokába került a Fekete György ellen 1957-ben lefolytatott rendőrségi eljárás kihallgatási jegyzőkönyve. A kihallgatótiszt maga Grótendik Sándor belügyi ezredes volt, a III. szovjet hadosztálytörzs parancsnokának Igor Safarevics tábornoknak az…..
ghue (törölt) 2012.12.07 19:57:30
@Kdo Je Ugasnil Luč: Kösz bazdmeg.

Vigyázz magadra, mert perképes a megállapítás, hogy én írnám azt a tumblit. Inkább lennék Aczél György. Feketeaczél. Na, hogy hangzik?
ghue (törölt) 2012.12.07 21:35:28
@Kdo Je Ugasnil Luč: persze, lehozzuk.
megpödörjük, bemagyarítjuk, leúsztatjuk.
tutira mondom néked: meglesz.

minden terv szerint sokáig fogok uralkodni, úgyhogy mindenki kívánhat hármat. akinek jobb oldalon dobog a szíve, az négyet. te meg már csak kettőt.

magyarság! éljen gyuribá!
Q: What's the difference between a shame and a pity?A: If a busload of lawyers goes over a cliff, and there are no survivors, that's known as a pity. If there were any empty seats, that's a shame. Béna ügyvédviccek helyett olvasgassuk inkább dr. Futó Barnabás klienseinek impozáns…..
ghue (törölt) 2012.07.17 00:35:01
Az izraeli törvényhozás, a Knesszet elnöke levélben értesítette Kövér Lászlót arról, hogy jelenléte „nem kívánatos" Jeruzsálemben, a Knesszet által szervezett Wallenberg-konferencián. Previously on Twenty-Four. Eli Wiesel Nobel-békedíjas magyar származású író szintén…..
ghue (törölt) 2012.06.25 20:27:08
@sidorovich: sidorovich vagyok. És igazam van.
ghue (törölt) 2012.06.25 20:42:33
@sidorovich: és persze azt sem értem, hogy miért Gyurcsányozok állandóan meg fogom olyan emberekre, hogy Gyurcsány szekerét tolták, akikről semmit nem tudok, de megszoktam. 2006 óta kurvára bejött, azok voltak életem legszebb évei. Már csak nosztalgiából is Gyurcsányt kiáltok, ha bármi baj van. És ráfogom mindenkire.

Ez vagyok. És tök igazam van.
ghue (törölt) 2012.06.25 22:31:30
@maroz: "holnapután jön egy sidorovich2, aki hozzád hasonlóan elkezdi osztani fillére ugyanezt és közben azt hiszi, hogy milyen eredeti is ő."

nem, én jó arc vagyok.
ellenben eredeti.