Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vki

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy miért ér meg harmincmilliót a Tv2-nek, hogy bemutassa Zalatnay Cinit, ahogy kicipeli a melleit a börtönből? Hogy a Napló stábja miért forgat ezúttal szemétgyűjtésre, patkolódíj-fizetésre, vagy kutyaszar-lapátolásra buzdító propagandafilm helyett jópofa reklámot a magyar…..
comment:com Mire jó a fogkefe? 2006.10.18 00:47:00
Inkább Kiricsi kolléga asztala a sajótermékek ostorozása, de néha az ember kezébe kerül valami, aminek láttán nem bírja ki, hogy ne szóljon be. Pénteken landolt az ágyam mellett a Joy nevű izé, amit asszem divatlapnak vagy akár nőmagazinnak is lehetne definiálni, de én leginkább…..
Hát igen, ha az ember világhírű szinész, de részegen zsidózik, miközben a rend őrei a kocsijából rángatják ki, és próbálnak elugrani a lehelete elől, akkor előbb-utóbb hamut kell hintenie a fejére, mondjuk az USA egyik legnézettebb reggeli műsorában. Mel…..
comment:com Mi folyik itt? 2006.10.17 13:08:00
Ma egész nap össze-vissza mászkáltam, bejártam a fél várost, a hétvégén vidékre is elutaztam, és mindvégig nyitva tartottam a szemem, mert kíváncsi voltam, hogy tényleg elérkezett-e az idő. Szóval, hogy lehet-e észlelni azt a bizonyos vibrálást. Lehet-e tapintani a…..
vki 2006.10.18 09:57:32
Éppen itt az ideje, hogy újból elővegyük a médiatörténeti klasszikust, amikor Rákay Philip (akkor még csak Philip) a Viva Televízióból kiszivárgott, titkos felvételeken elküldi a picsába a tini csajokat, akik olyan sötétek, hogy levelet mernek írni egy…..
Bettynek kurva szar napja van, kibasznak vele a munkahelyén és otthagyta a faszija, de ez mind smafu, sokkal nagyobb a baj. Betty ugyanis csúnya, ezt onnan tudjuk, hogy böszme fogszabályozója van (ugye, hogy jelent valamit a szó), randa vörös ponchóban jár, és vastag keretes a…..
Nem vagyok a doku-reality műfaj híve, nem érdekel, ahogy a kamerák izzadt tűzoltókat vagy beképzelt ingatlanügynököket követnek, esteleg megmutatják nekem, hogy mi történik egy feketére mázolt fehér családdal, de ha csöcsöket és hosszú lábakat mutatnak, akkor előjön a…..
Ismét futballal kezdünk, akkor is, szándékosan, én ajánlom, és kész. Inter-Bayern az m1-en 20:30-tól, Materazzi ismét kurvahugozhat egy csomót, hátha lefejeli valamelyik elvetemült bajor. Ezzel párhuzamosan a Viasat3 is ad, Bremen-Barca, nálam fix kettes, de ne erre tessék…..