Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabi Wan Kenobi

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma reggel végre lekapcsoltunk egy űrhajót, erre kiderült, hogy diplomata rendszáma volt. Bakker! Megint rengeteg papírmunkám lesz a sok bürokrata szenátor miatt!..
TComment Ügyfél vagy majom? 2013.03.28 06:55:08
Varázsoltunk magunknak nyolcmillió forintot és megnéztük, kinek mennyit ér a vásárló. Próbavásárlás mindenkinél, felemás eredménnyel. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Szabi Wan Kenobi 2013.04.01 23:35:20
Na akkor nézzük meg, hogy honnan is ered ez a probléma. Ezzel nem olyan rég találkoztam:
van egy nagy kereskedés(hálózat) feje. Az a jófajta magyar kihaénnem típusú fajtából, aki megnyerte az előző flotta pályázatot a rendőrségtől, természetesen most is nagy a mellénnyel próbálkozott, mert Ő a valaki, de sajnos ez most(Ford helyett Opel) még sem jött össze. Csak hogy az ilyen dolgokért valakinek fizetnie kell, ezért meghozza a számára legésszerűbb döntést, elkezdődik a megvonás és leépítés korszaka, mert minek annyi alkalmazott, ha már nincs flotta és kisebb lesz a bevétel, jó neki az olcsó munkaerő is. - idáig a történet valóság a többi fikció, de úgy látom így szokott tovább gyűrűzni a probléma - A TOP értékesítő is érzi, hogy itt bizony fizetés és bónusz megvonás várható, ezért ha nem rúgták még ki, vagy lelép egy forgalmasabb helyre, vagy amivel itt is találkozunk, hogy sz.rik a munkájára, minek dolgozza ki a "lelkét", ha a jutalékból neki már csak morzsák maradnak. Az pedig, hogy ilyen nehéz időkben fejlesszük a céget, vagy ne agy Isten legalább megpróbáljuk szinten tartani? Hát az meg mégis milyen dolog volna, hogy vezérigazgatóként idén nyáron nem tudna az asszonnyal Bora-Bora-ra menni, mert elköltenék a cégre a maradék profitot? Ekkora szégyen nem eshet meg vele a hasonszőrű társaival szemben. Sajnos sok ember és vállalkozó fejében, még mindig az a tévhit kering, hogy a cég és bevételei az a saját tulajdona, mert azt Ő alapította a saját befektetéséből és ez feljogosítja, hogy pénzt is úgy vegyen ki belőle, ahogy nőnek az igényei. Pedig nem! (Ide írom gyengébbek és a hasonló vállalkozók kedvéért, hogy az az állam tulajdona és a befektetett összeget is csak fizetésként vehetné ki, nem pedig pofátlanul magasan elcsalt adók formájában) Ezért tartunk még mindig itt, például az ilyen kereskedésekkel. Maradjunk annyiban, hogy mindig a fejétől bűzlik a hal! Persze azt is vallom, hogy sokszor az alkalmazottak is elrontják a jó lehetőségeiket, de akkor meg minek vannak a vezetők?
Szabi Wan Kenobi 2013.04.01 23:37:28
Adásunkat megszakítjuk, csapataink harcban állnak! A HírTv jól visszavágott a német közszolgálati csatorna gyerekhíradójának! Hogy az is értse, miről van szó, aki már annyira besonkázott, hogy már tormásat böffent csak aktuálpolitika helyett, annak foglaljuk össze azért az…..
Szabi Wan Kenobi 2013.03.31 19:27:08
@félázsiai 2llkedő: Az a lényeg, hogy mit tett és nem az, hogy minek állítják be mások, leginkább külföldön! Elnökként nem öletett meg senkit és nem is üldözött senkit faji, politikai, vagy vallási hovatartozása miatt. Lépjünk már egyet vissza és nézzük egy kicsit távolabbról, összességében egy helyzetet. Ne legyenek az emberek elvakultak a nézeteik miatt, mert akkor eltorzulva látják majd a világot és olyankor léphetünk a szélsőségek útjára és nem vesszük észre azt például, hogy csak eszközök vagyunk egy mocskos politikai játékban, mint ennél a német "oktató" filmnél. Szerinted @szabóZ:, aki írta ezt a blogot elgondolkozott azon, hogy külföldről mit akartak ezzel elérni? Valószínűleg nem, elfogadta azt az igazságot, amit a németek elé tettek és ráharapott a témára, akár csak a magyar újságírók jelentős része. Ha az Indexen jelenik meg egy ilyen műsor, azt mondom talán jogos lehet a kritika, hiszen itt él a szerző és van rálátása a napi helyzetre, de vajon aki a németeknél ilyen filmet készít, szerinted az járt itt Magyarországon és megnézte, hogy valóban megfelelnek az állításainak a körülmények, na vajon mi lehetett ezzel célja?
Venezuelával azért is példálóztam, mert nagyon erős párhuzamot lehet vonni a kommunikációban.
Visszateszi az állam a kezét egyes alapszolgáltatásokra (víz,gáz,elektromosság) és ez nagyon fáj valakiknek nyugaton! Ha így fog folytatódni a propaganda ellenünk, ezek után megkérdezem, hogy Orbán Viktorról és az államról mit fognak gondolni külföldön? Ugye tudjuk a választ... ;-)
Nekünk magyaroknak ez jó lesz? Nem hiszem! Kinek hiányzik itt egy újabb "háború"?
Szabi Wan Kenobi 2013.03.31 20:36:44
@félázsiai 2llkedő: Tévedsz, mert Ő már az elején kinyilvánította a nézeteit, de ha neked Hugo Chavez Hitler volt, akkor lelked rajta, de én akkor sem láttam egy véreskezű diktátornak, viszont erőskezűnek igen, aki próbálta kiemelni a nyomorból a népét, valamint a legszebb dolog, hogy harcolt értük pont a diktatúra ellen, módszerein lehet vitatkozni, de senkit nem irtott ki a világban. Nézz utána a Wikipédián, én megtettem!
Igen, hülyének nézem a világot, benne a németeket is. Többször bebizonyították, hogy meg lehet őket is vezetni (na itt jön például Hitler).
Szabi Wan Kenobi 2013.03.31 21:01:29
@Putyilov gyári melós: az nem fog összejönni, mert a nyugdíjasok jelentős része, még mindig a Demokratikus Koalíciónak végzi az aknamunkát, politikailag és eszmeileg gyengítik a hanyatló nyugat gonosz, imperialista rendszerét.