Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ButaTyuk

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs annál undorítóbb, amikor idős, harcedzett, álló farkú férfiak tollat ragadnak, és  elképzelik, milyen tizenévesnek lenni. Ráadásul a CKM-ben egy olyan világot tárnak fel, amiben őszintén senki nem hihet, hiszen ki az, aki a matek óra előtti szünetben melegszendvicses…..
Eltartott egy ideig, amíg elhittük, hogy tényleg létezik egy állat, amit Tennessee ájulós kecskének hívnak, de végül sikerült annyi forrást összeszedni, hogy elüljön a kétkedés. A Háziállat Online cikke nem csak joggal számít minden kecskebarát érdeklődésére, hanem egy…..
Mindig is nagy híve voltam a történelem fikcionalizálásának, különös tekintettel a közelmúlt történelmére, ami még olyan közel van, hogy szinte bele lehet szólni. Bele lehet matatni az értékelésébe, mert nincs még megszilárdult interpretáció. Egyértelmű, hogy most az 56-os…..
Az angol Channel4 nem egy félős csatorna, adtak ők mér le olyan műsort, melyben állatimádók mesélték el, hogyan szokták kielégíteni kis házkidvenceiket, igen, úgy, ahogy mi bele sem szeretünk gondolni, de hát nagy az Isten állatkertje. Volt aztán nekik egy olyan boncolós műsoruk…..