Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pmarlowe

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kerdem Nincs Horthy-kultusz 2012.06.22 09:01:00
Az utóbbi hónapok eseményei azt a képet mutathatják, mintha Magyarországon a jobboldal rehabilitálni kívánná a Horthy-korszak egyes személyeit – elsősorban Horthy Miklóst – és kultúrkampfot indítana a balliberálisok történeti kánonja ellen. Kétségtelen, hogy a Jobbik…..
pmarlowe 2012.06.22 20:22:00
Valójában 2002 óta fegyverek nélküli polgárháború zajlik a mi kis országunkban, ahol a másik -lehetőleg teljes - morális megsemmisítése, ellehetetlenítése a cél.

Ugyanakkor ezalatt a 22 év alatt még egyetlen kormánynak sem sikerült kitalálnia és megvalósítania azt az 5 legfontosabb célt, amelyet realizálni kellene ahhoz, hogy ebben a kis országban élők jól érezhessék magukat.

Ne felejtsük el a mi kis országunkban annyian élünk, mint máshol egy városban. Budapesttől a keleti országhatár 300 km-re van, máshol ilyen messziről is bejárnak naponta dolgozni az emberek, de a keleti határszéltől autó nélkül az utazási idő annyi, mint a tiszta repülési idő Budapest és New York között.

Elkeserítő, hogy néhány óra alatt személyautóval az ország legtávolabbi pontját is elérjük és közben olyan időutazásban van részünk, hogy akár 50-70 évet is visszamegyünk a történelmünkben.

Nem veszik észre tisztelt véleményformálók, hogy egy országon belül ilyen differenciák fenntartása és elmélyítése egyet jelent a háborús bűnökkel. Nem kell itt már senkit lemészárolni, ez a nemzet ezekkel a politikusokkal halálra van ítélve.

És ebben teljesen mindegy, hogy jobb vagy baloldali politikusról van szó, reinkarnálódott kommunista zombikról vagy liberálisként, kommunistaként startolt de mára már amnéziás jobboldali transzvesztitákról.

Az egész magyar politikai elit bűnös azért, hogy itt tart az ország, hogy baloldali -és jobboldali oligarchák elvették és elveszik a vidéktől az életteret, városi koldusnyomorúságba taszítják a vidéken élőket, hogy immár két évtizede minden négyéves kormányzati ciklusban meggazdagodik 150-200 seggnyaló üzleti "zseni", rokon, barát, pártkatona. Vannak közöttük olyan milliárdos vállalkozók, akik eddig még egész életükben csak állami megrendeléseket kaptak, azt sem tudják, mi a piac, mi a munka, mi a nélkülözés.

Végső soron mi a polgárok vagyunk a hibásak, mert eltűrjük és hizlaljuk ezt a bűzlő politikai elitet. Gondoljuk meg csak 10 millióan vagyunk, máshol ez egy városnyi ember és ennek a "városnak az ügyeit" immár 20 éve tucatnyi minisztérium 50-60 államtitkárság, 3142 települési önkormányzat, 19 kormányhivatal 174 járás (a jövőben), 7 fejlesztési régió, 168 mikrotérségi társulás irányítja, pedig csak egy városnyian vagyunk.

A mérhetetlen szegénységben hogy lehetünk ennyire gazdagok?????
pmarlowe 2012.06.24 20:16:38
@pharmacyli:
Tisztelt pharmacyli! Ezzel arra akartam rámutatni, hogy csak 10 millióan vagyunk és ezerfelé szakít bennünket ez a lezüllött politikai osztály. Ráadásul magunk választjuk őket, magunk húzzuk magunkra a bajt, hagyjuk magunkat általuk teljességgel kiszipolyozni! Hát véget kellene egyszer vetni ennek!
Először is 2004 óta irdatlanul nagy mennyiségű EU forrást sikerült lehívni és beépíteni a magyar városokba, utakba, informatikába, közigazgatásba, ivóvíz, gáz, csatornahálózat kialakításába, ipari parkokba, iskolákba, egyetemekbe, főiskolákba, óvodákba, játszóterekbe,…..
Közel száz éve folyamatosan háborúzik a magyar, a háború immár elérte az ötödik generációt. A nagyapám az I. Világháború alatt lett gyerekből felnőtt, az apámnak percre pontosan hasonló sors jutott a II. Világháború alatt, a Ratkó-fiúk a Hidegháborúban edződtek, a…..
A jelen és a jövő kérdései: miért maradjunk Magyarországon? Miért muszáj Magyarországon Maradnunk? Miért nem maradunk Magyarországon? Kezdjük az elsővel: Miért maradjunk Magyarországon? Mert magyarok vagyunk és a történelmi örökségünk és a történelmi felelősségünk az,…..