Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bluesjam

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondjuk úgy, hogy nem az én reszortom szokott lenni a Matchbox katalógusok bemutatása... hiszen ezt a vonalat leginkább más pályatársak szokták vinni... ám ha már a birtokomba jutott egy ilyen gyöngyszem vétek lenne azt nem bemutatni. Főleg, hogy ehhez a line up-hoz a személyes kötődésem is erős,…..
bluesjam 2019.02.05 13:30:59
@felucca02: ...így igaz,ezek már csak "gagyik" !!....
Ha valaki bejelenti a búcsúturnét, már egyre inkább kételkedni kell benne, hogy ez tényleg így lesz. Bár a kedvenceinknél ez általában nem szokott baj lenni, csak maradjon utána is a minőség! A Deep Purplenél mondjuk emiatt ritkán kell félni, így mi is csak örömmel fogadjuk a…..
Különleges napot ülünk: a XXI. század legcsodálatosabb gitárosa, a Kansas-i Samantha Fish harminc éves. Azért nem írom, hogy a harmincas éveibe lépett, mert a hivatalos számítás szerint az ember csak betöltött harmincegyedik életévével kerül oda. A tény, hogy még csak a húszasait tapossa, de máris…..
Klára nem nevezhető friss határátkelőnek, hiszen még a rendszerváltás környékén ment (némi hezitálás után) Ausztriába dolgozni. Döntése akkor (legalábbis saját bevallása szerint) hordozott némi kockázatot, de hosszú távon jónak bizonyult. Mi a magyar álom szerinted? Halászlé paprikás csirkével?…..
A '60-as évek vége a német prémium autómárkák életében meghatározó korszak volt, olyannyira fontos évek voltak ezek, hogy az egész autóiparra nagy benyomást tettek. Akkoriban került a VW fennhatósága alá az Audi, amely elkezdett prémium autómárkává válni, '68-ban mutatták be az első 100-as…..
Áramtalanul, csatlakozás nélkül – fordíthatnánk az „unplugged” kifejezést, amit az 1980-es  évek végén a sokat áldott és még többet átkozott Music Television dobott be a köztudatba. Talán vezeklésül mindazért, amit a videó-klip mindenhatóvá tételével a rock-zene ellen…..
Rendületlenül érkeznek a posztok a Tíz dolog-sorozathoz (eddigi részek itt), ezúttal például Grazból, ahonnan az ott orvosként dolgozó Zozie küldte el a saját listáját. Most szólok, hogy a jövő héten jön az „ellenposzt” is tőle, amiben majd a kevéssé pozitív dolgokról…..
A gitáros még 1993 végén hagyta ott végleg a Deep Purple-t, leginkább a személyi ellentétek miatt. A kiválása után csinált azért egy hard rock lemezt a Rainbow-val, de 1997-től feleségével együtt a Blackmore's Night nevű formációban idézte/idézi meg a folk- és reneszánsz –…..
bluesjam 2015.09.09 19:45:15
@macegér: ...én is szeretem nagyon Őt is......de véleményem szerint nem lehet kijelenteni senkiről,hogy a legjobb.........mert akkor pl. Gilmour,Knopfler,Clapton, Stevie Ray,Peter Green,Gary Moore,Snowy White,Danny Gatton,Vince Gill,Albert Lee,...stb. stb. ....csak hogy kapásból néhányat említsek.......Ők ??.......
A holtakat el kell engedni. Mert, ha visszatérnek, iszonyatosabbak lesznek, mint valaha. Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a Kedvencek Temetőjének tanulságát egyszer pont a Shygys fogja igazolni. Bár Kozso rózsabokor-szívének óvó szirmait már rég lesöpörte magáról a három…..
bluesjam 2015.05.31 19:19:48
bluesjam 2015.05.31 21:13:49
@midnight coder: Tenksz!! :) ....
A rock és a mértéktelenség együtt jár. Az egyik elképzelhetetlen a másik nélkül. Vegyük például Lemmyt. Pár évvel ezelőttig naponta cigizett, vedelte a viszkit és kavart sztriptíz-táncos csajokkal, a színpadon mégis gyilkos formában játszott. A dokik azóta jelezték neki,…..
bluesjam 2015.03.22 17:34:09
@pokesz70: Így Igaz!!!............
Forrás az örök és kimeríthetetlen bulvárgenerátor, a Buzzfeed. Az első pár tök unalmas, mindenhol ismételt klisé, viszont ahogy haladunk előre, úgy jönnek a furcsább, még sehol nem hallott cuccok. Gyerünk, úgyse olvastad még sehol, hogy a szex oldja a taknyot a…..
bluesjam 2014.09.26 07:59:47
@Michel Djerzinski: ....Így igaz!!...tökéletesen egyet értek!......
bluesjam 2014.09.26 08:01:19
@anyahajókabinajtóhajtogató: ...... :( .........
bluesjam 2014.09.26 08:02:39
@Michel Djerzinski: elcsúszott :).....
Ízlések és pofonok különböznek, így a „legszebb” jelző osztogatásával is érdemes csínján bánni, ám egy biztos: a Lotus C-01 egészen különleges és csodaszép. Sajnos, csak 100 darabot gyártanak majd belőle. A Lotust természetesen elsősorban sportautóiról ismerjük, ám…..
bluesjam 2014.03.03 17:33:27