Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SugarBee

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közeleg a Sinister bemutatója, így a Summit is ráerősít a marketingre, ezúttal az alábbi előzetest tett közzé, remélve, hogy a reszketni vágyók és a horrorkedvelők felfigyelnek a filmre, ha eddig még nem tették. Ethan Hawke egy írót játszik, aki családjával új lakhelyre…..
SugarBee 2012.11.28 10:09:17
Egy nőt (Basia - Joanna Ignaczewska) hipnózis alá vetnek, amitől feltárul az elméjének egy olyan része, amit jobb lett volna csukva hagyni. Innentől kezdve Basia élete rémálommá válik és egyre több furcsasággal találkozik. A rendező Christopher Butler. A további főbb…..
Elnézést a büntető címért, de nem hagyhattam ki, hiszen az alábbi két film a "The Hole"-ra hallgat. Meglepő módon azonban a hasonlóság nagyjából ennyiben ki is merült. Szerencsére a hazai forgalmazók tisztességesen megkülönböztették őket. Nosza! A gödör…..
Mielőtt nekikezdenénk, szögezzük le, hogy a kedvenceim mellett ezek sem a "legjobbak", hanem egyszerűen olyan meghatározó alkotások, amik hatással voltak a filmiparra, mondhatni a nagy zsánerek következnek.Biztos lesznek olyan közismert nevek, amiket kihagyok, de…..
Finn horrorról már volt szó a blogon, de míg a Sauna egy komor, nehezebben befogadható, igényes darab, addig ez ennek a tökéletes ellentéte. Skeleton Crew (2009) Rendezte: Tommi Lepola és Tero Molin A történet egy igen kellemes csavarral kezdődik: azt hisszük, hogy a filmet…..
Fontos információk! Kéretik előbb ezeket elolvasni! Napra pontosan 1 éve volt annak, hogy a blog mai napig legnépszerűbb posztját megírtam. Akkor azt mondtam, hogy nem szeretném azt a listát állandó  jelleggel megbolygatni, de úgy gondoltam, hogy ennyi idő múltán már…..
SugarBee 2012.06.10 20:47:54
Sziasztok!:) Nagyon érdekelnek a horrorfilmek így hát kb egy hónapja rendszeres olvasója vagyok a blognak, igyekeztem az összes cikket elolvasni, hogy ma végre eljöjjön a nap és regisztráljak, hogy én is megosszam a gondolataim a többi elvetemült horrorrajongóval:) a blog készítői meg egyszerűen nagyszerűek imádom olvasni a bejegyzéseket és angyon sok filmhez miattatok kaptam kedvet:) Sőt be is szereztem magamnak a "101 horrorfilmamitlátnodkellmielőttmeghalsz"-ot:D
Nos azért ehhez a listához írok először, mert ez volt az első amit elolvastam...na meg a legfelkavaróbb. Nem tudtam mindegyik filmhez hozzájutni de amelyiket még nem láttam megnéztem, és úgy érzem jogosan kerültek fel a listára. Nem akarok sokat írni meg a saját lsitámat itt terítékre tenni mivel nem láttam mindet ezek közül(hál istennek néha már olyan szintű letargiába vittek be hogy ihaj), de mint már írtam amiket láttam azok tényleg jogosan vannak itt. A Szerb filmre térnék ki annyiban, hogy nálam mindig a Salo vitte a prímet...aztán megnéztem ezt. Hát...egy normális ember ugyebár erre a filmre azt mondja hogy beteg...aki megírja gusztustalan, aki leforgatja lelketlen, akik elvállalják a szereplést őrültek. De véleményem szerint pont ez volt a cél. Határokat átlépni, megdöbbenteni és mindezt úgy hogy ha az ember utánanéz és informálódik a háttérről a mögöttes tartalomról akkor váljon csak számára érthetővé, hogy mit is akartak ezzel a mély perverzióval és brutalitással kifejezni. Nekem is az volt az első reakcióm, hogy "Ugye ilyen nincs a valóságban?" de sajnos tényleg lehetséges. És ez mélyen megdöbbentő. Poltikai mögöttestartalom ide vagy oda vannak határok amiket tényleg nem kéne átlépni. Ez a film többet is átlépett, és fix hogy soha többé nem nézem meg. Meg persze a Salót sem. A Vomit gore trilogy-ból elég volt csak pár részlet, hogy tudjam ez az a film amit nem fogok megnézni, mert értelmetlen undormány köpedelem az egész. a trilógia még csak egy icipici mentséget sem hozhat fel a leforgatásra...mert tényleg semmi értelme. A Nekromatikra még kitérnék annyiban hogy sikerült elérnie azt, hogy miután megnéztem pár napig nem szívesen gondoltam a szexre:D Beteges...főleg az, hogy tényleg léteznek ilyen emberek. De valamilyen szintem nem megbotránkozva néztem..hanem inkább kínosan undorodva nevetgélve, hogy "basszuskulcs ezek normálisak????". Na tényleg befejezem mert sok leszek és még elég sok helyre szeretnék írni:D
SugarBee 2012.06.10 22:00:28
@NDem: Én is Disney filmet néztem utána:D Nem is egyet:D