Regisztráció Blogot indítok
Adatok
>fény<

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók! Felmerült a kérdés, hogy én és Fehér Vándor mit gondolunk, mit "várunk" december 21-től. Sajnos ő nem tudott most írni, abszolút nem volt szabadideje. Én személy szerint úgy gondolom, ennek nincs jelentősége: mindenkire rábízzuk az ő saját érzéseit és…..
Kedves Olvasók, Néhány fontos/érdekes videót szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Először is holnap lesz az évszázad utolsó tripla dátuma 12-12-12, az utolsó portál/kapu nyílás a várva várt 21-i előtt, sok százezren fognak meditálni világszerte, alább találjátok az…..
>fény< 2012.12.11 15:57:14
Lelkesítő videó. Ha ettől nem kap kedvet az ember a dologhoz, akkor semmitől sem. :)
Nagyon érdekesek ezek a megfigyelések. Hasonló dolgokat hazánkban is lehet látni. Főképp késő este/ éjfél körül. Ha nem tudok aludni, mindig kikukkantok az ablakon. :)
Legutóbb egy elég nagy méretű rombusz/téglalap(?) alakú sok-sok kis fénypontból kirajzolódó alakzatot láttam. Vagy háromszög formájú, halvány fényű alakzatokat. A leggyakoribbak a vakítóan fénylő kis gyémántszerű pontok.Néha egészen alacsonyan vannak. Mintha be akarnának jönni az ablakon. Persze ez részben érzékcsalódás. :)
Pataki szerintem elég világosan és összeszedetten beszél. Kár,hogy itt nem igazán akarták megmutatni az álláspontját, hanem inkább mint afféle "különleges állatot" mutogatták. Az viszont jó, hogy mindez lement a tv-ben. A nagy többség valószínűleg kiröhögte, vagy zsörtölődve elkapcsolt. De biztos voltak olyanok is, akikben felmerült 1-2 kérdés, és elkezdték keresni a válaszokat.
Ha pedig majd minden kiderül, akkor bizony sokan meg fognak lepődni, hiszen rengeteg dolog ott volt az orruk előtt, csak ők nem vették észre ezt, vagy nem is akarták észrevenni. Amikor nevetségesnek bélyegzik az ilyen témákat, akkor sokszor viccelődő formába öltöztetik a félelmet,amit a komfortzónából való esetleges kimozdulás lehetősége vált ki.
Nem hiába él az a mondás, hogy a valóság sokszor még a legvadabb elképzeléseinket is meghaladhatja. Bár a valóság egy elég szubjektív dolog. :)
David Wilcock: Disclosure, "Daniel" színrelépése 2. rész Írta: David WilcockFordította: Benedictus&FehérVándorForrás: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1090-disclosurecamelot Első…..
Kedves Olvasók, elsőre lehet, hogy kicsit tömény olvasmány következik, Miczo gondolatait azért raktam Cobra frissítése elé, hogy így esetleg az egész érthetőbb legyen. Remélem nem kontraproduktív a megoldás. Sokkal hosszabb frissítést szántam, de túl sok lenne az anyag, a…..
>fény< 2012.08.05 22:17:19
Üdvözlet mindenkinek:)
Kb. egy hónapnyi szünet után újra kommentelésre jelentkezem :)
Rengeteg dolog történt manapság, és rengeteg az ellentmondásos információ,csatornázás.
Volt egy idő, hogy én is olvasgattam a efféléket. De manapság teljesen leszoktam róla.
Maximálisan egyet értek azzal, amit itt már sokan megemlítettek: teljesen felesleges külső forrásból várni a megoldást, amikor az bennünk van.
A Mennyei Királyság kulcsa itt van belül. :) Ha ráébredünk saját teremtői potenciálunkra, mindjárt óvatosabban bánunk a dolgokkal.
Mindig ugyanazok a gondoltak, szavak uralnak bizonyos üzeneteket.
Ha valamit pedig elég sokat ismételgetnek, a végén még el is hisszük. Ha pedig elhisszük...
Mindazonáltal kétkedés nem jó útitárs.
De a kellően megalapozott kritika az.:)

Egyetértek set12&-vel abban, hogy hogy mi mintha tisztábban látnánk.
Nem szeretném bántani az amerikaiakat, de náluk tényleg elborzasztó mértékű az agymosás.
No persze abból nálunk is akad elég.
De szerintem van bennünk valami, ami már eleve az igazság felé visz.
Ez ugyan elvileg az összes emberben jelen van, de nekünk talán nagyobb a lehetőségünk ennek kibontakoztatására.
Abba is hagyom, mielőtt nagyon belemennék ezekbe a magyarság mélységeit firtató gondolatokba.
Van aki ebben jobban otthon van nálam. :)
Szerintem a Teremtő számára minden egyes nép, bolygó, galaxis stb. ugyanolyan fontosságot képvisel.
Ezért sem tennék túlzottan messianisztikus kijelentéseket.
Egy viszont biztos:különleges nép vagyunk.
Legyünk rá büszkék.:)

Elég filozofikus,gondolkodó, humán-beállítottságú egyén vagyok. Emiatt pedig elég idegen tőlem a kvantumfizika.:)
De ez a cikkrészlet jó kezdet. :)

Nem könnyű valódi önmagunk megtalálása.
Ha komornak látszanak a dolgok, elég benézni ide.
Élmény olvasni a sok pozitív, és érzékletes hozzászólást.
Nekem bejön sokszor.:)

Ahogy az egyik kedves hozzászóló mondta: "csináljuk magunk a fényt".
Ehhez kívánok mindenkinek sok erőt, és szeretetteljes, kellemes pillanatokat.
Mert a szeretet mi vagyunk.:)
Kedves Olvasók, nagyon nagy örömömre szolgál, hogy ilyen jó kis közösség kezd kialakulni, remek volt olvasni a sok bölcs, szeretetteljes kommentet az előző bejegyzés alatt.Mielőtt a cikkekre térnénk szeretnék beilleszteni ide 4 videót, amelyek úgy érzem mindenkinek hasznosak…..
>fény< 2012.06.23 23:25:20
@kismacska5: Én úgy tudom, hogy nem. Az viszont igaz,hogy a háttérhatalom a múltban kiterjedt kapcsolatokat tartott fenn több negatív földönkívüli fajjal.
@Haloin,@envagyokbatman:Ez a mostani éllapot nem büntetés, hanem az Isteni terv része.
Tudom, hogy furán hangzik, de mindez a mi érdekünkben történik,és mi akik ma itt vagyunk, vállaltuk ezt a szerepet. Vállaltuk az évezredeken át tartó fájdalmas leckéket,mivel a lélek(vagyis mi) mindig arra törekszik,hogy megtapasztalja a teljességet.
Annak pedig a sötétség is része, nemcsak a fény.
Mindig ugyanannyi "sötét" bolygó fog létezni, mint amennyi fényes.Ha nem így lenne felborulna a harmónia.Nem minden lélek egyformán fejlett, nem egyformán gyorsan tanulnak,hiszen tapasztalataik is másak.Így aztán szükség van egyfajta "szintenkénti" elrendezésre.
A negativitás egyfajta hajtóerőként szolgál önmagunk igazi természetének, az univerzum törvényeinek felismerésében. Sokkal jobban tudjuk értékelni úgy a fényt,ha megismertük az igazi sötétséget. Ezek a tapasztalatok segíthetnek hozzá az ítéletmentességhez.
Hiszen minden EGY. Mindannyian a Teremtőtől származunk, aki úgy tapasztal, hogy megszámlálhatatlan részre osztotta magát. Ezek a részek mi vagyunk. Mi és az univerzum összes élőlénye.
A háttérhatalom tagjai is természetesen ide tartoznak. Az ő szerepük ez. A lehető legnegatívabbnak lenni.Erre szerződtek. Sokkal távolabb vannak a fénytől mint mi, de lehetőségük természetesen meg van az isteni kegyre.
Rengeteg gazságot tettek már.
De hiszem,hogy mindez nagyon jó lecke mindannyiónknak. Nemcsak nekik,hanem nekünk is.
Ha mindezt végiggondoljuk, akkor nem létezik a bűn, és nincs is mit megbocsátani.
Mi is voltunk már agresszorok elmúlt életeinkben.
A tapasztalatok teljessége ugyebár.
A megbocsátás az egyetlen megoldás ebben az esetben. Nincs még egy ilyen hatalmas felszabadító erővel rendelkező cselekvés.
Minden EGY. Mért ítélnénk hát el testvéreinket?
A Teremtő sem ítél el senkit.
Mindennapi életünk a tapasztalás egy formája, amely visszavezet minket hozzá.
A jelmez és a tapasztalási környezet, amit mi valóságnak érzékelünk pedig folyton változik.
Ez a "kozmikus színdarab".
A színdarab tanulsága egyszerű: a szeretet a megoldás mindenre. A szeretet épít, harmóniát ad, megbocsátást, és megértést szül. Ennek következménye az ítéletmentesség:)

Elnézést ha kissé hosszú lett a válasz. Én így gondolkodom erről. Remélem, hogy egyre többen leszünk, akik magukénak érzik majd ezeket az elveket.:)

További minden jót. Szeretlek benneteket. :)
Kedves Olvasók,Frissítés 06.15: 1 napot sajnos még tolódik az új bejegyzés.  Vasárnap lesz a görög választás, nagyon bizonytalan mi fog történni, illetve egész Európában rendkívül instabil a helyzet, lehet érdemes volna nem minden pénzeteket bankban tartani, némi…..
>fény< 2012.06.14 21:17:08
@ARVISURA: Érdekes volt az interjú. Röviden: jelenleg is tartanak a tárgyalások, de ahogy Cobra elmondta, senki sem tudja ,hogy mi lesz a vége mindennek,vagy mi fog történni. A háttérhatalom a Vénusz átvonulása után felajánlotta,hogy megadja magát. Ennyire nagy jelentősége volta beérkező kozmikus erőknek. Minden a "sötétség" szabad akaratán múlik,a döntés az ő kezükben van. A megadás két legfontosabb feltétele az ,hogy lemondjanak pénzügyi és médiabeli hatalmukról. Az első minden ravaszkodó akció lehetőségét elveszi tőlük, míg a második lehetőséget ad arra, hogy végre mindenki megismerhesse a jelenlegi helyzetet,galaktikus testvéreink, a Föld eltitkolt múltját. Megadásukat, és elkövetett bűneiket a médián keresztül kell bejelentsék. Ennek határideje június 21. Amennyiben ez nem történik meg,más forgatókönyv lép életbe. Ezzel kapcsolatban csak annyi hangzott el, hogy így több időt fog igénybe venni a háttérhatalom eltávolítása. Szóba kerültek még az atomfegyverek.A múltban a galaktikusok már többször is megakadályozták egy ilyen jellegű háború kitörését. A jelenlegi helyzetben Cobra 1%-ra teszi egy hasonló konfliktus kitörésének lehetőségét. Szerinte ebből a szempontból nézve sosem volt még ilyen kedvező a bolygó helyzete. A háttérhatalom atomfegyverekhez való hozzáférését különböző akciókkal korlátozták, melyek előző év novemberében kezdődtek, és idén januárra hoztak jelentős eredményeket. Ennek köszönhető az, hogy a "sötétség" elmozdításának terve egyre szélesebb körben ismertté válhatott.
Az első galaktikus nép, akik fel fogják venni velünk a kapcsolatot, a pjeládiak lesznek. Ők nagyban hasonlítanak ránk, mind külsőleg, mind belsőleg. Amint a háttérhatalom uralma véget ért, az ezzel kapcsolatos részletek azonnal felfedésre kerülnek.
Egy pár szó elhangzott magáról Cobráról is, amelyben megerősítette ,hogy ő egy emberi testbe inkarnálódott pjeládi, aki születése óta folyamatos kapcsolatot tart fenn a Forrással, és több alkalommal fizikai kontaktust is létesített testvéreivel. Bizonyos információkat, valamint kilétét sem oszthatta meg egyelőre a közvéleménnyel. Csupán a jelenlegi rendszer végét követően. A felemelkedéssel kapcsolatban elmondta, hogy annak terve egyelőre nem publikus, azonban a terv már létezik. A felemelkedés egy hosszabb folyamat lesz.
Ez az én értelmezésemben azt jelenti, hogy miután létrejött a megfelelő környezet, amelyben a fény erői dominálnak, egy tanulási folyamat kezdődik, és ennek végén egész világunk el fogja érni ezt az áhított pontot. Nyilván erről még kicsit korai gondolkodni. De szerintem ne legyünk türelmetlenek, hiszen ha egyszer felszabadulunk,utána az egész örökkévalóság áll majd rendelkezésünkre ahhoz,hogy elérjük céljaink.
A Teremtőhöz való felemelkedés egyébként is egy folyamatos,örökös folyamat. Ennyi jutott hirtelen eszembe. Remélem sikerült összefoglalnom a témát.:)
A Teremtő szeretete legyen veletek.
>fény< 2012.06.15 10:37:16
Kedves Olvasók, ameddig fordítjuk a friss üzeneteket, fogadjátok szeretettel Benedictus gondolatait.FV Először írok Nektek saját bejegyzést, ezért úgy gondoltam, valami igazán értékessel ajándékozlak meg benneteket – legalábbis a legjobbal, ami jelen tudásom szerint tőlem…..
>fény< 2012.06.08 21:10:14
Üdvözlet mindenkinek!
Már egy jó ideje foglalkoztat ez a téma, vagyis jobban mondva ez a témakör. Napról napra többet tudok meg róla. Hiszek abban,hogy mindenki úgy megy végig a saját útján, ahogy számára az a legelőnyösebb. Az én utam úgy látszik most ide vezetett :) Először is szeretnék köszöntet mondani az oldal készítőinek áldozatos munkájukért, melynek hála egyre többen gondolkodnak el az életen, tesznek fel kérdéseket, így lépve az ébredés útjára. Ez a cikk is remek gondolatébresztő, nem csalódtam benne:) Ami pedig a jelenlegi helyzetet illeti: tényleg elég zavarosnak tűnik a kép, nehéz eldönteni mi igaz, mi hamis.A figyelem és az a bizonyos belső hang ,azért jó szolgálatot tehet. Valóban nem könnyű a "zavarosból halászni", hiszen sokszor még mindig érezzük hétköznapi valóságunk hatását. Ami egy illúzió. Minél inkább eltérünk tőle,annál inkább közelebb jutunk az igazihoz. Én így érzem:) A változások el fognak jönni. Az hogy tömeges letartóztatások, tárgyalások, vagy egyéb történések hozzák el azt, amire oly sokan várnak már, szerintem nem lényeges. A jelszó legyen ez:BÉKÉS megoldás, HÁBORÚ NÉLKÜL! Az viszont nagyon lényeges, hogy maradjunk minden helyzetben pozitívak és szeretetteljesek. Én is tudom, hogy milyen borzalmas dolgokat tett a "sötét oldal". De tekintve, hogy egy új korszak, és új elvek felé tartunk, nem gondolkodhatunk erről a kérdésről a régi módon. A harag és bosszú sosem lehet megoldás. Az egyetlen útnak én azt látom, ha megbocsátunk nekik. Miért is? Azért, mert minden EGY. Ők is ugyanabból a forrásból valók, mint mi, kiket elnyomtak. Nekik is meg kell adni a lehetőséget arra, hogy fénybe fordulhassanak. Ők voltak a mi tanáraink a dualitás korszakában. Itt az idő felhasználni a tanultakat, és tovább lépni. Mindkét oldal érdekében. Ahogy egy rendkívül bölcs személy mondta: ,,Szeresd ellenségeidet." Tudom, nem mindig olyan könnyű ezt tenni. De a szeretet a megoldás mindenre. Hiszem,hogy képesek leszünk rá. Minden rajtunk múlik. Saját magunkat, csak saját magunk tudjuk igazán felszabadítani. Elnézést, ha kicsit hosszúra sikeredett ez az első hozzászólás, vagy kissé rendezetlen amiatt, mert sok dologról szerettem volna szólni.:) Kívánom, hogy a szeretet vezessen titeket utatokon:);)
Kedves Olvasók, vannak nagyon jó hírek és olyanok is amelyek első olvasásra ijesztőnek tűnhetnek. A lényeg, hogy soha, semmilyen körülmények között ne engedjetek a fél-elemnek, hiszen véleményem szerint  nagyon kevés van már hátra a dualitás idejéből, az emberiség…..
>fény< 2012.06.10 15:15:31
@Kajman: Jó nyomon jársz. A "cabal" kifejezést a háttérhatalom embereire használják. Ez egyfajta gyűjtőnév. Ebbe a rétegbe tartozik az Illuminátusok egész emberanyaga, és az azzal együttműködő politikusok,bankárok,a katonaság egy bizonyos része,valamint a negatív földönkívüliek. Szerencsére az utóbbiak befolyása jelentős mértékben lecsökkent.De ha ez még nem lenne elég, a pénzügyi forrásaik kimerülése még nagyobb pánikot idéz elő náluk. Az ilyen, és ehhez hasonló fórumokról,és az ébredő tömegekről nem is beszélve.

Mindenkinek kellemes, és sikeres meditációt kívánok.
Meg tudjuk csinálni! :)