Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vonzás

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos úgy látom, a blog.hu nem képes ekkora írást egy bejegyzésbe sűríteni, de ez csak publikálás után tűnt fel... bocsánat a kellemetlenségért! Itt a folytatás:   Folytatás - Élvonalbeli orosz TV csatorna felfedi a Pénzügyi Zsarnokságot -  írta: David…..
2012 Felemelkedés Frissítés 2013.01.14 04:38:40
Kedves Olvasók, sokáig, túl sokáig voltam csöndben, ezért elnézéseteket kell, hogy kérjem. Nem gyávaság, felelősségünk súlya alól való kibújás, esetleg elkedvtelenedés az oka a hallgatásnak, hanem mint nyilván legtöbbetek, én is küzdök a családom felszínen…..
Vonzás 2013.01.27 15:46:11
@#Richter: Ahogy pem is írta, minden sokkal egyszerűbb. Szép és jó dolgokat említettél, jók a gondolataid,és az is látszik hogy sokat gondolkodsz. Én erről már leszoktam. Minden egyre bonyolultabb, minél többet gondolkodom rajta. Az elme egy nagy játékos. Már nem hagyom becsapni magam általa. Minden esetben a lelkemre hallgatok, és pont megsúgja a következő lépést. Egyszerűen,finoman. Még sosem csalódtam. Vagyok, aki vagyok. Se több, se kevesebb.
Az érzékeny fénymunkásokról: Tudod az igazi fénymunkás nem fél, nem tudja legyűrni bármilyen negatív energia, ugyanis pont ő az aki vezeti a többieket, biztos fénnyel utat mutat, emelt fővel,tiszta szívvel. Ilyen az igazi fénymunkás.Ami nagyon fontos: a fénymunkás bevilágít a sötét lyukakba is, de meghagyja az ott élők szabad választását. Lehet őt követni, és hátat is lehet neki fordítani. Viszont nem támadható. Már nem.Sosem habozik. Mindig segít,és mindig tudja mit kell tennie. Ebbe a "munkakörbe" már nem fér bele a támadhatóság. Az ilyen emberek közelsége biztonságot jelent, és tanulható. A 2000 után született gyermekekben ez már be van kódolva. Figyeljétek milyen tévedhetetlenek. Mennyire tudatosak. Minden szülőt arra buzdítok, hogy ne öljék ki a gyermekeikből ezeket a hozott tulajdonságokat. Ők a jövő. Ölelés....
Vonzás 2013.01.27 15:55:26
@pem: Drága pem, ha megengeded küldök Neked gyógyító energiát.Csak érezd, és vizualizáld a gyógyulásodat. Holnapra jobban leszel. A láz általában harci készség, a tested harcol a vírusok ellen. Ez jó. Azért vegyél be valami lázcsillapítót, természetgyógyász lévén ez az egy gyógyszer amit ajánlani szoktam. A láz ugyanis az agynak nem jó. Megterheli.
Sok folyadék, nagyon sok, mert az kisöpri belőled a bacikat. Ne tartsd vissza, minél többet menj WC-re. és persze pihenés.Ölelés.....Küldöm..
Vonzás 2013.01.27 15:57:30
Kedves Olvasók! Felmerült a kérdés, hogy én és Fehér Vándor mit gondolunk, mit "várunk" december 21-től. Sajnos ő nem tudott most írni, abszolút nem volt szabadideje. Én személy szerint úgy gondolom, ennek nincs jelentősége: mindenkire rábízzuk az ő saját érzéseit és…..
Vonzás 2013.01.07 17:28:31
@Elveszett Kereső: A hiányszín nem elemezhető szerintem. Az ég sem kék, csak mi látjuk kéknek, mert a 3 D-s szemünk nem tudja látni a több dimneziós színeket. Ezt csak a harmadik szem érzékeli. Sok szín van amit nem látunk. Pld.én pránanadit tanultam, tibeti energiát használ. Vannak szimbólumok amivel dolgozunk (gyógyítunk) ezeknek megvan a színük, a harmadik szemmel látjuk. Viszont van egy szimbólum, aminek meghatározhatatlan a színe, nincs rá földi szó. Ha a tanuló elég sokszor gyakorolja a szimbólumokat felidézni, egy idő után mintegy ajándékként, megláthatja ezt a meghatározhatatlan színű szimbólumot. Nem lehet leírni milyen.Én erre gondolok, nem biztos hogy egyről beszélünk, nekem ez ugrott be. Ölelés...
Vonzás 2013.01.09 11:42:36
@Agenor: Ma megyek Kunó-ra, mert szerintem Ő egy tiszta forrás. Érdemes legalább egyszer meghallgatni Őt. Ma: 17.50 Sziddhárta központ
Andrássy út (Bajza utcához közel) 97.
Előadó Kiss Balázs Kunó
Vonzás 2013.01.09 22:32:45
@elyshia: @Agenor:
Sziasztok! Most jöttem haza, és nagyon jó volt a Kunó mint mindig. Most egy új dologgal próbálkozott, kötetlen volt a foglalkozás, járkált közöttünk, sok szék háttal volt elhelyezve, hogy ne csak őt nézzük, hanem csukjuk be a szemünket, úgy hallgassuk, elhagyva az elme hangoskodását, csak a légzésünkre hallgatva. Nem volt a szokásos meditáció sem, hanem "csak" lélegeztünk. Beszívásnál az új energiákat engedtük magunkhoz. Az új energia már nem engedi az elmét dönteni. Csak a szívünk lelkünk az ami tudja mi a dolgunk. Azt mondta, ne csináljunk semmit. (ezt Tolle papa is sokszor említi) hanem csak éljünk a pillanatban. Nincs múlt, nincs jövő, csak a csendes most. Sokan a végén elkezdtek köhögni, volt egy lány aki kiment olyan roham jött rá. Ez az energia. Régen én is köhögtem ilyenkor.Mindenki ki volt pirosodva a sok energiától.Jókat nevettünk, mert elmesélte hogy van két kicsi gyermeke, akiket nem nagyon tud kezelni.Ők az új energiás gyerekek. Nem lehet őket fegyelmezni, gátakat felhúzni, szabályokat kiszabni. Ők ezt magasan "leszarják" -már elnézést, így mondta.
Ez nekem is ismerős az unokáim révén.
Teljesen feltöltődtem, olyan könnyűnek érzem magam. Úgy láttam felvette az előadást, talán hozzáférhető lesz.Ölelés...
2012 Felemelkedés 2012.10.22 10:28:58
Köszönöm mindenkinek, aki a korai óra ellenére felkelt és megcsinálta a meditációt, úgy hiszem remek munkát végeztünk, erős energiahullámok vonultak keresztül rajtam, nagyon intenzív élmény, bizsergető volt, érzésem szerint rengetegen voltunk 'együtt' a világ…..