Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cahal_IL (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy sikeres formátum titka, hogy a világ minden részén tudnak vele azonosulni, és elkészíteni saját verziójukat - az eredeti ötletgazdák (jelen esetben Ricky Gervais és Stephen Marchant) meg szépen hátradőlhetnek és számolgathatják a licenszdíjból befolyó lóvét. Az Office a…..
Becsszóra jön egy saját sztori is nemsokára, de Tibi kiszúrta a FigyelőNeten az év cikkét. Ki gondolta volna, hogy egy E-money Symposiumon ilyen szövegekkel csap össze az EME Zrt. és a Pannon, hogy: "Drágítsátok, csak legyen drágább az ügyfélnek!" "Most ugye…..
A TV2-höz is begyűrűzött a sztrájk (nem a vasutas, a másik) Persze ezt a tegnap reggeli Blikk-címlap láttán már lehetett sejteni, hiszen a saját unokáját megerőszakoló nagyapa mellett ott virított a Sorozatgyilkosok! cím is, öles betűkkel hirdetve, mennyire rohadék ez az…..
Annak idején a közszolgálatin tenyészett egy műsor, reméljük mindenki elfelejtette már, a Névshowr, amely a kereskedelmi csatornák által drága pénzen fölfutattott, fölépített, összefércelt celebek meghívásával próbált nézettségre szert tenni. Szóval a show-ba különösebb…..
Képzeljünk el egy téli estén megrendezett csapatépítő mulatságot, ahol a félrészeg munkatársak egymás után rendelik az italokat, hogy hamarabb építhessék fel a székház makettjét... Azok a Martini-áztatta női ujjak... És a sárgás mocsárrá változott vendéglői asztal...…..
Cahal_IL (törölt) 2007.11.13 22:45:00
Idióta kacatok Világító maci 2007.11.13 11:37:00
Ez az egyik legaranyosabb dolog amit itt bemutattunk a blogon, egy alapjában véve is aranyos maci, világító funkcióval. Vagyis a csöppség nem fél a sötétben mert világít, van mit magához öleljen és mindez egy maciban. Nagyon ötletes és aranyos dolog! 20-40 dollár között van az…..
Cahal_IL (törölt) 2007.11.13 12:28:03
Abban semmi különleges nincs, hogy a reggeli műsorokba is begyűjtik csodabogarakat, föltűzik őket gombostűre és közszemlére teszik. Tegnap a Reggeliben VIVA Kristóf volt, abból az apropóból, hogy a kutyáját öltözteti, vele párhuzamosan a Mokkában pedig a legújabb sláger, a…..