Regisztráció Blogot indítok
Adatok
binokular1

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újabb sorozatra gondoltam - már megint...  Hogy mennyire lesz hosszú életű? Fogalmam sincs, de igyekszem, hogy sok érdekes és ritkán látott filmecskével lepjem meg az tyúkudvar olvasóit! Most jöjjön az első, ami az ötletet adta! ..
Ígértem, kicsit utánanézek annak, mivel próbáltak védekezni eleink tyúkjainkat már akkor is zaklató élősködők ellen. Túl sok mindent nem találtam, talán pár régebbi könyvben lelhettem volna csemegére, de 100 évesnél idősebb baromfitenyésztéssel és tartással kapcsolatos…..
Bár elbúcsúztam egy időre, azért most jól megleplek benneteket egy rövid poszttal. Egy teljesen más fórumon akadtam erre az információra. A sokak által elérhetetlen KÁTKI is szerepel a dologban. A lényeg, hogy 2012-ben is indult egy program, aminek a célja, hogy a régi…..
  Két éve október 30.-án, ami a férjem születésnapja és egyben házassági évfordulónk, kirándulni mentünk. Célunk a Dordogne megyében található Sorges település volt, amit a szarvasgomba fővárosának tartanak. Noha október végén még nem kezdődik el a szezon, úgy…..
Tyúkudvar Kukoricaültetés 2012.06.02 05:40:00
Minden felnőttnek megvan a maga játéka. Ki villanyvasutat vesz a "gyereknek", Karinthy búgócsigát vett a fiának, az én férjem meg vett egy szép kis öreg piros traktort még pár éve. Tényleg kitűnő játékszer, mint látjátok, a gyerekek is szeretik, na meg én is, sőt,…..