Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wawelski

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hárman bennégtek egy autóban ma hajnalban az M3 autópályán. Önhibájukon kívül. (Linket direkt nem csatolok). Napok óta foglalkoztat pár gondolat a közlekedésről és annak moráljáról. Mennyire felhasználó-, vagyis utasbarát az autóipar, az egyes kormányok közlekedési…..
Wawelski 2012.08.22 08:24:46
@magaslabda:
Az jó lenne, ha az általad felvetett ötlet működne. Elképesztő, hogy mi folyik az utakon. Szombaton 11 körül indultunk a Balatonra, araszoltunk gyakorlatilag Zamárdiig. A leállósávban feltűnően sok kocsi állt lerobbanva, nem csak régi csotrogányok. Kb. 15 kilométerenként egy, ennek ellenére folyamatosan ugrottak ki a sorból - természetesen csak BMW-k, és nagy böhöm más gyártmányú autók, motorkerékpárok, akik ott próbáltak pár perc előnyhöz jutni. Ezek nem látták azt, amit mi? Nem érezték, hogy hány ember életét veszélyeztetik? Ezek az emberek nem értik, hogy élni csak bizonyos szabályok között lehet, amit igenis mindenkinek be kell tartani?
És az, ami az északi parti elágazásnál folyt, hát azt tényleg filmezni kellett volna, de természetesen ott is csak ugyanazok a gyökerek szabálytalankodtak, és nyomták le a többieket, annak ellenére, hogy a leágazásnál állt egy rendőrautó, de minek is? Mintha ott se lett volna.
ad6kap6 Állásajánlat? 2012.05.22 20:57:52
Az ad6kap6 több éves fennállása alatt idénre törtünk meg és közkívánatra ma már a FÓRUMonkon belül lehet állást ajánlani.Azonban mi ezt is ad6kap6-osra szeretnénk, így szívesen fogadunk mindenkit, aki ért valamihez és feles kapacitását CSERÉBE bocsájtaná. (pl: talpat…..
Wawelski 2012.06.04 01:20:00
@dasilva64:
Tévedsz, Te kedves tévedhetetlen, nem járok vissza kukkolni, hanem egy kedves régi "kóstolótárs" küldte el ezt a gusztustalan bejegyzést.

Úgy éreztem reagálnom kell ennyire piti bejegyzésre.
De hiba volt, mert , mert már az írás közben tudtam, hogy az a bizonyos ostor csattog majd a hátamon. Ez is csak a már jól bevált forgatókönyv része, a csendőr majd megmondja ki is vagyok én, mit is gondolhatok én, mit is írhatok le én.

Mert, ha nem úgy gondolkodom és viselkedem, ahogy kegyelmesék előírják, máris egy frusztrált egyén vagyok.
Nem - nem akartam és nem is akarok mást írni, mint fentebb, most csak biztosabb lettem a véleményemben.

Nyelvcsapásból van elég az oldalon, kenegetnek azok hamis hájjal benneteket eleget. Még ez is kevés? A diktátorok is így csinálják, tapsolj, és kussolj, úgyis csak mi tudjuk a tutit.

Nem rólam szól ez a történet, hanem rólatok, meg arról a bizonyos tükörről, amit elő kellene vennetek már végre.
A sok hamisság előbb-utóbb elveszi a realitásérzéket.
Valamint leszállni a magas lóról, visszavenni a gőgből.

A többivel egyetértek, kígyót-békát köpködni még így utólag is, mikor már hónapok óta nem vagyok az oldalon, mutogatni , név nélkül ráadásul? Hát valóban nem szép dolog.
Mondhatnám, nem én kezdtem.
És azt az megemlíthetném, hogy nem én vagyok az első és nem is az utolsó, akivel ugyanezt teszitek, amikor már nem tud reagálni , még megpróbáltok rúgni bele egy utolsót.
Miért, mert nem egy követ fúj veletek? Rémisztő.

És igen a WC ülőkét sem érdemes lehajtani - hogy ehhez a szellemtelen megjegyzéshez ragaszkodjam - még néhány napig, mert a hányinger kerülget, ha erre az egészre gondolok.

Ne aggódj, nem látogatom az oldalt, még, ha Te felfuvalkodottságodban azt is hiszed.
Ennél sokkal többről szól az életem.Igaz érzelmekről és gondolatokról, nem színházról.